PDA

View Full Version : Przepis na ?wiadomy koszmar

~Bocianex~
23-02-2011, 16:22
Witam ostatnio byl poruszany temat OOBE i świadomych snów to ja porusze mój ulubiony temat czyli świadome koszmary/koszmar na jawie :)
Polecam to dla ludzi o mocnych nerwach i wybujałej wyobraźni

Oto przepisz na koszmar na jawie:

1. Upewnij się ze w domu panuje idealna cisza oraz ciemnosc
twoj mozg nie moze odbierac zadnych bodzców z otoczenia, gdyż wtedy
wyobraża je sobie sam. w tym momencie do glowy przychodza Ci przerozne mysli
natomiast ja posiadam plik, ktory te mysli skieruje w strone koszmaru, strachu i
tym podobnych.
2. Gdy juz w pokoju panuje idealna ciemnosc oraz cisza, przygotuj sobie wygodne miejsce aby sie w nim zrelaksować.Najlepiej zeby to bylo lozko(lezac szybciej sie zrelaksujesz).Oczywiscie trzeba miec caly czas zamkniete oczy,polecam polozyc na oczach jakas gruba chuste albo czarna bluzke tak jak ja to robie.Gdy juz bedziesz zrelaksowany, odpal plik zalaczony ponizej w nastepujacej kolejnosci,

- experience hypnagogia
- sleep paralysis
- another day
- rooms

Link do plików:
http://www.foolsforest.com/downloads/fofov002.zip
UWAGA: nie odsłuchuj pliku zanim nie będziesz gotowy w podróż ku strachowi:)

Wczoraj mialem maly senasik z tymi idoserami i opowiem moje odczucia
~Na poczatku zaczelo sie niewinnie cos jak by wylanialo sie obok mnie i patrzylo na mnie, jakis potwor ze spalona twarza stal obok mnie i tylko sie wpatrywal,po chwili poczulem lodowaty chłód na twarzy a mialem kaloryfery rozkrecone na max i okna pozamykane po jakies minucie chłód ustał.Moj oddech zaczal przyspieszac i czulem jak by mnie cos dotykalo po stopach(bylem sam w domu)Potwór ktory stal obok mnie tylko rozgladal sie po calym pokoju ja ledwo wytrzymywalem juz mialem otwierac oczy ale chcialem do konca wyprobowac tego idosera.Towarzyszly takze ciarki na calym ciele,pocieki mi lataly i delikatne skurcze miesni.

Jeden z najlepszych jakie probowalem ale polecam takze "Hand of God" , "Gate of Hades".

PS. Opisujcie swoje banie w tym topicu

Belfus Adri
23-02-2011, 16:52
Na mnie te wszystkie dosery nie działają ;(((

Mateusz Soprano
23-02-2011, 19:13
Próbowałem na siedząco,nie ma sensu spać i się budzić żeby klikać kolejną nutkę,nie działa.

Nielegal
23-02-2011, 19:27
up@ mozesz sobie w otwarzaczu puscic skad sciagnac i jazda
: D

~Bocianex~
23-02-2011, 19:53
Próbowałem na siedząco,nie ma sensu spać i się budzić żeby klikać kolejną nutkę,nie działa.

Nie masz isc spac tylko masz sie polozyc lezec i sie zrelaksowac i sluchajac tych utworow miec zamkniete oczy

up@ mozesz sobie w otwarzaczu puscic skad sciagnac i jazda
: D

Racja ja zwykle z mp4 puszczam sobie na sluchawkach tych do srodka ucha i lepiej czuc te bity i wibracje

Golebi
23-02-2011, 22:32
Ciekawe, sprawdzę czy na mnie te dzwięki podziałają ^^.
Jutro napiszę swoją relacje.

adrian0093
23-02-2011, 23:58
Hahaha, brawo, dobry temacik.

Kiedyś rozkminiałem te dosy, beka była jak chuj z typem się założyłem, że dosy działają. Rozkminiłem sobie dosa na 'Alkoholizm', przesłuchanie dosa powinno powodować najebanie osoby słuchającej :> Jakoś nie chciało mi się w to wierzyć, postanowiłem spróbować. Przesłuchałem to na słuchaweczkach wycurwistych które miałem specjalnie do CS'a :o Rozkmiń to, że po przesłuchaniu dosa 2x czułem zawroty głowy XD!

Styl
26-02-2011, 08:16
mam za słabą psychę, ogólnie mocne to :D z rana już nie takie straszne, ale dzis wieczorem znow zaczne ;d

Lolipops
26-02-2011, 11:16
Zadziałało ,rozkminiłem że Apo przestało istnieć i chciałem skoczyć z okna xd

pork999
26-02-2011, 12:49
Najlepiej jest przed seansem zapalić blanta.. Wtedy wyobraznia działa konkretniej i jak jestes sam w domu to to naprawde działa :(. Nie polecam słuchac tego dzieciom Typu 12/13 lat bo zła faza ich dopadnie.
Ps. Sesje słuchajcie na słuchawkach a nie na głośnikach :cool:

Pogromczyni zla
27-02-2011, 00:41
Aż z ciekawości dziś wypróbuję ;) Ciekawe czy faktycznie działa (?)

Tryk Men
27-02-2011, 12:25
Tak to jest to ;D Jak ktos ma bujną wyobraznie to naprawde kopie po głowie .. Próbowałem juz wielu doserów ale te 2 sa prze konkretne

~Bocianex~
27-02-2011, 16:02
Dzisiaj wyprobowalem Hand of god jak zwykle zaslonilem moje czarne rolety,polozylem sie bez koszulki na lozku,przykrylem cieniutka koldra i zaslonilem oczy czarna bluzka i zaczalem sie relaksowac po kilku minutach zalozylem sluchawki i odpalilem plik audio z 'hand of god'

Takie mialem koszmarne odpaly ze mialem juz zdejmowac sluchawki po 2 minutach. Slyszałem kroki takie mocne jak by ktos mial trapery na stopach obok mnie stal jakis wysoki gosciu z kosa w rekach i machal nia mi nad glowa,wszedzie calkowity mrok, gosciu znikal co pare sekund raz był za mna, potem przedemna i jakies glosy jeszcze slyszalem jak by taki belkot.Potem czulem caly czas ze ktos za mna stoi i tylko czai sie zeby mi odciac glowe,slyszalem jakies krzyki i cos podobnego do zgrzytani zębow.To chyba byl jeden z najstraszniejszych koszmarow jaki miałem do tego czulem bardzo silny nacisk na klatce piersiowej jak by ktos siedzial mi na niej(akurat bylem sam w domu bo matka po zakupy poszla).

"Hand of Goda" nie polecam poczatkujacym poniewaz mozna sobie na prawde niezle zryc psychike od tego.