~Bocianex~
23-02-2011, 16:22
Witam ostatnio byl poruszany temat OOBE i świadomych snów to ja porusze mój ulubiony temat czyli świadome koszmary/koszmar na jawie :)
Polecam to dla ludzi o mocnych nerwach i wybujałej wyobraźni
Oto przepisz na koszmar na jawie:
1. Upewnij się ze w domu panuje idealna cisza oraz ciemnosc
twoj mozg nie moze odbierac zadnych bodzców z otoczenia, gdyż wtedy
wyobraża je sobie sam. w tym momencie do glowy przychodza Ci przerozne mysli
natomiast ja posiadam plik, ktory te mysli skieruje w strone koszmaru, strachu i
tym podobnych.
2. Gdy juz w pokoju panuje idealna ciemnosc oraz cisza, przygotuj sobie wygodne miejsce aby sie w nim zrelaksować.Najlepiej zeby to bylo lozko(lezac szybciej sie zrelaksujesz).Oczywiscie trzeba miec caly czas zamkniete oczy,polecam polozyc na oczach jakas gruba chuste albo czarna bluzke tak jak ja to robie.Gdy juz bedziesz zrelaksowany, odpal plik zalaczony ponizej w nastepujacej kolejnosci,
- experience hypnagogia
- sleep paralysis
- another day
- rooms
Link do plików:
http://www.foolsforest.com/downloads/fofov002.zip
UWAGA: nie odsłuchuj pliku zanim nie będziesz gotowy w podróż ku strachowi:)
Wczoraj mialem maly senasik z tymi idoserami i opowiem moje odczucia
~Na poczatku zaczelo sie niewinnie cos jak by wylanialo sie obok mnie i patrzylo na mnie, jakis potwor ze spalona twarza stal obok mnie i tylko sie wpatrywal,po chwili poczulem lodowaty chłód na twarzy a mialem kaloryfery rozkrecone na max i okna pozamykane po jakies minucie chłód ustał.Moj oddech zaczal przyspieszac i czulem jak by mnie cos dotykalo po stopach(bylem sam w domu)Potwór ktory stal obok mnie tylko rozgladal sie po calym pokoju ja ledwo wytrzymywalem juz mialem otwierac oczy ale chcialem do konca wyprobowac tego idosera.Towarzyszly takze ciarki na calym ciele,pocieki mi lataly i delikatne skurcze miesni.
Jeden z najlepszych jakie probowalem ale polecam takze "Hand of God" , "Gate of Hades".
PS. Opisujcie swoje banie w tym topicu
Polecam to dla ludzi o mocnych nerwach i wybujałej wyobraźni
Oto przepisz na koszmar na jawie:
1. Upewnij się ze w domu panuje idealna cisza oraz ciemnosc
twoj mozg nie moze odbierac zadnych bodzców z otoczenia, gdyż wtedy
wyobraża je sobie sam. w tym momencie do glowy przychodza Ci przerozne mysli
natomiast ja posiadam plik, ktory te mysli skieruje w strone koszmaru, strachu i
tym podobnych.
2. Gdy juz w pokoju panuje idealna ciemnosc oraz cisza, przygotuj sobie wygodne miejsce aby sie w nim zrelaksować.Najlepiej zeby to bylo lozko(lezac szybciej sie zrelaksujesz).Oczywiscie trzeba miec caly czas zamkniete oczy,polecam polozyc na oczach jakas gruba chuste albo czarna bluzke tak jak ja to robie.Gdy juz bedziesz zrelaksowany, odpal plik zalaczony ponizej w nastepujacej kolejnosci,
- experience hypnagogia
- sleep paralysis
- another day
- rooms
Link do plików:
http://www.foolsforest.com/downloads/fofov002.zip
UWAGA: nie odsłuchuj pliku zanim nie będziesz gotowy w podróż ku strachowi:)
Wczoraj mialem maly senasik z tymi idoserami i opowiem moje odczucia
~Na poczatku zaczelo sie niewinnie cos jak by wylanialo sie obok mnie i patrzylo na mnie, jakis potwor ze spalona twarza stal obok mnie i tylko sie wpatrywal,po chwili poczulem lodowaty chłód na twarzy a mialem kaloryfery rozkrecone na max i okna pozamykane po jakies minucie chłód ustał.Moj oddech zaczal przyspieszac i czulem jak by mnie cos dotykalo po stopach(bylem sam w domu)Potwór ktory stal obok mnie tylko rozgladal sie po calym pokoju ja ledwo wytrzymywalem juz mialem otwierac oczy ale chcialem do konca wyprobowac tego idosera.Towarzyszly takze ciarki na calym ciele,pocieki mi lataly i delikatne skurcze miesni.
Jeden z najlepszych jakie probowalem ale polecam takze "Hand of God" , "Gate of Hades".
PS. Opisujcie swoje banie w tym topicu