Zaloguj się

View Full Version : Lagi w smougu!

`Em. ^
25-02-2011, 19:37
Witam!
Gdy wejdę w smouga to fps'y ze 100 spadają na 40, i tnie mi strasznie myszkę i cs'a jakieś rady? >.>

Okey
25-02-2011, 21:32
Ustaw w configu fastsprites 3 czy coś takiego, to powinno obniżyć jakość sg.

Pobierz cheata TOKIO DRIFT i wyłącz sobie widoczność granatów smoke.
Weź zobacz też na googlach programy do offnięcia smokeda.

Jeżeli twoim jedynym wyjściem jest ściąganie czitów to pozdrawiam. Lepiej nie chwal się swoim nickiem ;>

Diabolix
25-02-2011, 22:48
Też miałem coś takiego, gdy miałem słabszy komputer. To jest wina twojego komputera, nie spotkałem się nigdy ze sposobem naprawienia tego. Oczywiście możesz coś poszperać, tak jak ktoś wyżej radził, w graficie granatu, ale nie wiem czy to do końca jest dozwolone, i czy nie działa jak 16 bit.

Wiem, że to bardzo przeszkadza, ale na to rady raczej nie ma. Po prostu masz słaby komputer i tak będziesz miał cały czas. Swego czasu, co jeszcze tak bardzo dawno temu nie było, starałem się omijać tego typu granaty. O ile się nie mylę, to na serverze APO gracze ich unikają, więc nie jest źle.
Jeżeli posiadasz Steam'a, to tylko na mixach ich się częściej używa, ale i tak da się przejść w inne miejsce, więc nie jest tak bardzo źle.

Ovner
26-02-2011, 13:49
WSZYSTKICH UP, Z PODMIENIONYMI SMOKAMI I ODPALONYMI HAXAMI ZBANUJE PERMANENTNIE PRZY PIERWSZYM PODEJRZENIU O W/W RZECZY.
Uzywanie fastsprites tez nie jest legalne.
Jesli smoke Ci laguje, to kup komputer, ktory bedzie w stanie uciagnac grafike z przed 10 lat.