View Full Version : Szkolny survival
http://www.joemonster.org/filmy/33063/Szkolny_survival_polskie_napisy_
Rosyjska animacja z polskimi napisami.
Orson_Pall
27-02-2011, 12:24
... znaleziona na jm, wrzucona na to forum nie wiem po co.
@topic: dobre ;D
Krulowiec
27-02-2011, 13:17
Widziałem już wcześniej, szkoda, że w polskiej szkole jest to mało możliwe. x d
Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi Death Note p.p (nie pytajcie, czemu, bo sam nie wiem).
Fajne, ale nie wiem czy u mnie w sql by tak przeszlo XDDD Pomimo ze jest troche luzniej niz w Pl to i tak watpie XDD Ta babka od chemii czy co to bylo bekowa, mozna mowic byle co a ona i tak Ci postawi dobra ocene ;D.
Lolipops
28-02-2011, 12:53
Całkiem,całkiem ale szkoda że się zakończyło jak ta typiara go zaciągneła do pokoju,chętnie bym sobie obejrzał kreskówkowe Bara-Bara
Mateusz Soprano
28-02-2011, 13:39
Na początku głupie i w ogóle wygląda to jakby była to denna bajka hentai których nienawidzę(i za to śmierć Żółtkom(tak jestem rasistą wobec nich)) ale widać jak mówi,odpowiada to taka jest prawda przecież przedmioty szkolne i tematy są o życiu,o ziemi nikt nie bierze z nie wiadomo jakiej galaktyki tematów,wystarczy trochę wiedzieć o życiu i wpleść jakieś swoje doświadczenia życiowe w ten temat.Ale to nie zmienia faktu, że o wiele lepiej jakby to był krótki filmik zamiast żałosnej ryjącej beret bajki.Za bajke 0/10 a za reszte 7/10
@Veto.
Za tą wypowiedź a szczególnie za słowo "Zboczuchu" mógł bym CI postawić flaszke;d
Na początku głupie i w ogóle wygląda to jakby była to denna bajka hentai których nienawidzę(i za to śmierć Żółtkom(tak jestem rasistą wobec nich)) ale widać jak mówi,odpowiada to taka jest prawda przecież przedmioty szkolne i tematy są o życiu,o ziemi nikt nie bierze z nie wiadomo jakiej galaktyki tematów,wystarczy trochę wiedzieć o życiu i wpleść jakieś swoje doświadczenia życiowe w ten temat.Ale to nie zmienia faktu, że o wiele lepiej jakby to był krótki filmik zamiast żałosnej ryjącej beret bajki.Za bajke 0/10 a za reszte 7/10
Właśnie widzę, że naoglądałeś się za dużo hentai, zboczuchu i teraz Twoje wypowiedzi są do szpiku przesiąknięte infantylnością. Hentai, to tak - jak to określiłeś "japońskie kreskóweczki", ale traktujące o tym, o czym Ty możesz najwyżej poczytać w książkach. TO JEST SPAR... znaczy ANIME! Jak się na czymś nie znasz, to nie udawaj greckiego filozofa.
Co do tematu, to chyba w Twojej szkole można dostać jakąś dobrą ocenę za przysłowiowe "lanie wody", ale co się dziwić - poziom szkół zawodowych. Złą szkołę wybrałeś, ja na Twoim miejscu kształciłbym się w jakiejś szkole artystycznej, na kierunku fantastyki.
XD ! Zajebiste :D
Ruskie, ale fajne. xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.