View Full Version : Co z nowymi gwiazdkami itp ?
Otoz zakladam temat, bo jak zauwazylem, to KaZeK ma juz full jesli chodzi o reputy (5 zlotych, srebrnych, brazowych no i wszystkie kwadraty). Wiecej juz nie idzie, ja za ponad jedna srebrna gwiazdke tez bede mial fulla. I tu pytanie: Czy bedzie zrobione cos dalej w tym kierunku, czy to koncowa ilosc reputacji i wiecej nie mozna miec? ;D Wiem, ze jestescie zajeci update pewnie, ale mozecie tylko wlasnie napisac ze nie macie czasu i ze wprowadzicie kiedys tam ;).
#Edit
Dobre rozwiazanie podrzucil Zdenio, zielona i niebieska gwiazdka - to moze byc. Nie o to chodzi ze mi sie spieszy, to tylko pytanie czy cos takiego dodacie ;D
#Sherlock
No nie wiem, ja juz sie tymi reputami az tak nie przejmuje, do pierwszej zlotej jeszcze zbieralem, teraz oddaje od niechcenia ;d. Nie wiem czy byloby to dobre rozwiazanie, ale mysle ze lepiej jest dorobic nowe gwiazdki czy cos zamiast nie chcac nic robic zresetowac reputy ;D
Ja bym zaczol wprowadzac medal za zdobycie obecnej calej reputacji czyli(5zl,5sr.5br.) bo resetowanie pkt.reputacji to pomysl bez sensu.
Na Twoim miejscu to ja bym 'zaczol' uzywac slownika piszac posty, ewentualnie zdac sie na mozille ;D
Jak wam tak zależy na tej reputacji to mogli by dodać teraz za full gwiazdek niebieską gwaizdke, za 5 niebieskich, czerwona, za 5 czerwonych fioletowa, za 5 fioletowych czarna i za 5 czarnych MEDAL i reset reputacji <zabawa trwa na okrągło!>
Jesli byloby tyle nowych gwiazdek to powinni usunac limit dania reputa za wiecej niz 1000 pkt, bo czarnej gwiazdki to bym chyba do smierci nie uzbieral XDDDD
Najlepiej Wyłączcie sobie Reputy I będzie Spokój ^ ^
Najlepiej usun sobie konto i bedzie spokoj "^ ^"
Zapewne w swoim czasie administracja pomyśli o nowym systemie reputacji.
Chociaż ten system musiałby być trochę bardziej dopracowany - aby nie można było tak szybko zdobyć znów całej reputacji. Medale odpadają - lepszym rozwiązaniem byłaby kolejna gwiazdka, ale inaczej wyglądająca. Ciekawym pomysłem byłoby też zresetowanie reputacji ( znów od nowa ;p ).
Nie ucieknie, jeszcze nawet 4 osoby nie osiągnęły wszystkich gwiazdek.
#Sherlock
Dobry pomysł, tylko ekipa i VIP'y - te osoby mogłyby dawać punkty reputacji.
Jak wam tak zależy na tej reputacji to mogli by dodać teraz za full gwiazdek niebieską gwaizdke, za 5 niebieskich, czerwona, za 5 czerwonych fioletowa, za 5 fioletowych czarna i za 5 czarnych MEDAL i reset reputacji <zabawa trwa na okrągło!>
Sherlock
27-02-2011, 15:22
Proponuje zrobić reset punktów reputacji, z tą zmianą, że teraz punkty reputacji zatwierdzałaby ekipa. Co to zmieni? Nie będzie darmowych reputów i już tak szybko maxa nie uzbieracie.
G_R_U_L_I_X
27-02-2011, 15:26
Jestem za tym co sherlock napisał. Lepiej dać kogoś niefaworyzującego na te stanowisko. Będzie to osoba co nie będzie miała nic wspólnego z ekipą co przeciętny użytkownik tego forum. Kontrolowany przez jakiegoś moderatora. Tyle.
teraz punkty reputacji zatwierdzałaby ekipa. .
Nie oszukujmy się, nikt z Was nie chciałby tego robić ;s
Można dodać jedną gwiazdkę (wybraną w temacie Zdenia) jedna taka gwiazdka = full i po kłopocie.
Domcio666
27-02-2011, 15:33
tak jak ktos pisal up niech dodadza niebieskie gwiazdki pozniej jakies inne i na koncu czarne i koniec reputacji :) fajne by bylo urozmaicenie ;D
Arshavin
27-02-2011, 15:35
Ja bym zaczol wprowadzac medal za zdobycie obecnej calej reputacji czyli(5zl,5sr.5br.) bo resetowanie pkt.reputacji to pomysl bez sensu.
1st R. Boonek
27-02-2011, 15:40
Proponuje zrobić reset punktów reputacji, z tą zmianą, że teraz punkty reputacji zatwierdzałaby ekipa. Co to zmieni? Nie będzie darmowych reputów i już tak szybko maxa nie uzbieracie.
Sam prosiles roznych uzytkownikow o reputy DARMOWE wiec o co ci teraz chodzi?
#t jestem za wprowadzeniem nowych gwiazdek
//Sherlock
Nie prosiłem, tylko pisałem - rew? ;D
Z resztą tutaj całe forum reputacją się za free wymieniało, więc myślę, ze mój pomysł nie jest zły. : ]
Jasne, ze nie jest zly :> Ale ten kto robi tak jak wiekszosc albo jest tepy, albo nie ma wlasnego zdania czyli wychodzi na to samo
//Sherlock
Sugerując się tym co napisałeś - całe forum to banda idiotów.
Tutaj reputacja jest tylko i wyłącznie do dekoracji, nie ma innego zastosowania. ;D
Tak dekoracja i rozrywka, bo raczej ciezko tu zrobic cokolwiek innego, wypowiadasz sie to pkt karne lapiesz, zostaje nam reputacja :>
A co do tego, ze polowa forum to idioci - WOW NAPRAWDE?
Nefresik
27-02-2011, 15:46
Według mnie, taka propozycja była by najlepszym pomysłem. Chociaż nie reset reputacji, lecz po 5 czarnych brązowy medal, po 3 brązowych medalach srebrny, po 2 srebrnych złoty medal, i dopiero reset :)
Najlepiej Wyłączcie sobie Reputy I będzie Spokój ^ ^
I właśnie dlatego taki punkt cieszyłby podwójnie :)
Reputacja to jedyna rozrywka na tym forum. Proponuję dodać jeszcze jedną gwiazdkę, bo zanim ktoś ją uzbiera do full to mienie kolejne parę miesięcy.
Jestem za tą propozycją,wg mnie na 4um będzie znacznie ciekawiej;
Można dodać jedną gwiazdkę (wybraną w temacie Zdenia) jedna taka gwiazdka = full i po kłopocie.
Popieram w 100%, chociaż jak już ktoś tego fulla zdobędzie to będzie nudno.
Bo nie o to chodzi, żeby złapać króliczka, ale by gonić go, ale by gonić go!
Jestem na dodanie nowej gwiazdki, jak napełni się znowu reputacje nowymi gwiazdami to można jeszcze z czasem dodać nową.
#jestem na tak.
Jestem za, dodaniem jakiejkolwiek gwiazdki bądź medalu.
zawsze można zrobić tak by trzeba było 100x więcej reputacji na jednego kwadrata i elton..
Najlepiej, to wyjebać te gwiazdki w pizdu. Zrobić coś takiego, że pod ilością postów danego użytkownika byłoby napisane - Reputacja: xxx
I poniżej zrobić np:
zielony kwadracik - 100 punktów
zółty -250
czerwony - 500
niebieski - 800
fioletowy - 1500 i koniec.
Potem do kwadracika fioletowego dostawiany byłby ponownie kwadracik zielony, i tak w kółko.
Każdy mógłby dać pojedynczego reputa, a nie, że jedna osoba może dać 1000 punktów...
Nie chcę się chwalić ale moja propozycja wydaje się najrozsądniejsza.
Precision
27-02-2011, 18:47
Tak, ja jestem za propozycją Ktosia i oczywiście za zresetowaniem wszystkim reputacji. Wiadomo że niektórzy długo ją 'zbierali', ale chyba wiadomo że tu każdy wymieniał się pomiędzy sobą punktami reputacji.
Najlepiej, to wyjebać te gwiazdki w pizdu. Zrobić coś takiego, że pod ilością postów danego użytkownika byłoby napisane - Reputacja: xxx
I poniżej zrobić np:
zółty -250
czerwony - 500
niebieski - 800
Potem do kwadracika fioletowego dostawiany byłby ponownie kwadracik zielony, i tak w kółko.
Każdy mógłby dać pojedynczego reputa, a nie, że jedna osoba może dać 1000 punktów...
dokladnie, rozmyslane, nie blyszczy i pasujace do APO!
podbijam do propozycji KtosII :0!
Lethornek
29-03-2011, 16:38
Gwiazdka jakaś niebieska czy zielona i będzie ok, Zdobyć 5 takich gwiazdek nie będzie łatwe i będzie na 4um spokój z takimi tematami :D ( Przynajmniej jakiś czas ) co potem ? Znów nowa xDD
Everlast
29-03-2011, 17:01
Dobrze jest , tak jak jest jeśli wprowadzą taki system reputacji i dodadzą te gwiazdki zdobywanie ich będzie bez sensu. Mam tu na myśli 100pkt za jedną gwiazdkę ? o.O 100 osób musi dać pkt reputacji za dany post , to jest nie na miejscu.
#t Nie.
Mogłoby coś owego być , jak najbardziej jestem za !.
Vernereq
29-03-2011, 17:31
Dobrze jest , tak jak jest jeśli wprowadzą taki system reputacji i dodadzą te gwiazdki zdobywanie ich będzie bez sensu. Mam tu na myśli 100pkt za jedną gwiazdkę ? o.O 100 osób musi dać pkt reputacji za dany post , to jest nie na miejscu.
#t Nie.
po 1 nie bedzie gwiazdek
po 2 gdzie jest napisane ze musza dac 100 reputow za jeden post? nie musi byc ten sam
#topic
Tak, bedzie rozsadniej i nie bedzie przez jakis czas takich tematow.
I poniżej zrobić np:
zółty -250
czerwony - 500
niebieski - 800
To się nie chwal i zamknij japę buzie , co do reputacji to Ty synku nie powinieneś się w ogóle wypowiadać w tych tematach skoro masz wyłączona reputacje ... . Idiotyczna ta twoja propozycja . Już przedstawiłem swoją i każdy już napisał i wybrał jaką by chciał , proponuje abyście nadal głosowali w sondzie i wypowiadali się w tym temacie : http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=89787
Maciejas
29-03-2011, 18:25
Kiedyś gdzieś pisałem powinna Administracja only dawać punkty ujemne jak i dodatnie.
Reputacja to jedyna rozrywka na tym forum. Proponuję dodać jeszcze jedną gwiazdkę, bo zanim ktoś ją uzbiera do full to mienie kolejne parę miesięcy.
Jeśli dla Ciebie siedzenie na tym forum, i żebranie o reputy (żeby gwiazdki pod nickiem były na które i tak nikt nie patrzy) to rozrywka, to gratuluje.
@topic
Pomysł Sherlocka najlepszy. Nie będzie proszenia o reputy, tylko coś sensownego
To się nie chwal i zamknij japę buzie , co do reputacji to Ty synku nie powinieneś się w ogóle wypowiadać w tych tematach skoro masz wyłączona reputacje ... . Idiotyczna ta twoja propozycja . Już przedstawiłem swoją i każdy już napisał i wybrał jaką by chciał , proponuje abyście nadal głosowali w sondzie i wypowiadali się w tym temacie : http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=89787
Geniuszu, mistrzu, mój Guru!
Moja reputacja jest jak najbardziej aktywna, tylko nie wyświetla się publicznie.
Co Ci po jednej dodatkowej gwiazdce? Ktoś ją zdobędzie i znów administracja będzie musiała głowkować co zrobić dalej.
Moja propozycja jest o tyle dobra, że każdy może dać jednego reputa. I limit nie skończy się po 2 miesiącach ale co najmniej po roku.
Co Ci po jednej dodatkowej gwiazdce?
Jak po jednej ?? Było by tak samo jak z tymi trzeba zdobyć 5 złotych , srebrnych i brazowych by zdobyć next gwiazdkę np niebieska , i też by się uzbierało 5 niebieskich .. ale to było by bardzo trudne i wymagało duuużo czasu xD
Dementor
30-03-2011, 19:31
Jeśli już to jestem chyba jednak za zieloną gwiazdką. Chociaż do tej reputacji jaka teraz jest nic nie mam. ;) :D
Jest jeszcze inna opcja. Zresetować reputacje i zrobić tak, że każdy może dać tylko jeden punkt. Maxa się szybko nie uzbiera ;]
Jest jeszcze inna opcja. Zresetować reputacje i zrobić tak, że każdy może dać tylko jeden punkt. Maxa się szybko nie uzbiera ;]
Noo, wtedy to z 10 lat by zajęło zebranie pełnej reputacji XD! A poza tym, to ludzie i tak by 'kolekcjonowali' te gwiazdki i oddawaliby sobie reputy, nawet za 1 pkt.
#t
Jestem za dodaniem jakiejś gwiazdki z tematu Zdenia (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=89787). Żeby ją zdobyć trzeba by było zebrać 500k pkt reputacji. ;)
Lethornek
31-03-2011, 17:32
Albo zresetować całą reputację i zrobić tak aby można było dać tylko raz każdemu użytkowiniki reputa... Wtedy nie będzie oddawania !!
Zarexoholik?
31-03-2011, 17:43
Zamiast tych gwiazd i kwadracików można dalej wprowadzić całkiem inne ikony np. skulle. black, red, yellow, white, blue, puchary, medale. Tyle możliwości, a nadal nie ma zmian. xd
Pomysł z tym, żeby można było dać komuś punkt reputacji co miesiąc też nie jest zły. Oczywiście z blokadą - np. trzeba mieć minimum 100 postów by dać komuś pkt reputacji.
Wyzerować pkt reputacji, dać inny przelicznik. Tak by jedna osoba dawała ciągle reputa za 1 pkt i elos.
Odpada,zapewne tylko uprzywilejowani,i ci co dobrze liżą pupe mieliby najwięcej pktów reputacji. Forum to forum,użytkownicy powinni sobie nawzajem wystawiać pkty,a to,że ktoś to robi (dostaje pkty) za firko/za to że zapłaci
a za co sie dostaje te gwiazdki ?
Lord Szadi
10-04-2011, 20:28
Niech będzie tak jak jest ci co mają po 1k+ postów i tak mają się czym chwalić a Gm'owie są zajęci myślę że update lub życie prywatne.
Szczerze mówiąc, nie byłoby to dobrym posunięciem. Lepiej gdyby zostały wprowadzone medale czy puchary jak jest na innych forach z vbulletina.
Salik Shooter
12-04-2011, 20:30
Szczerze mówiąc, nie byłoby to dobrym posunięciem. Lepiej gdyby zostały wprowadzone medale czy puchary jak jest na innych forach z vbulletina.
Popieram.
@
A tak wgl to powinien być limit przyznawanych reputów (wiem, że jest teraz też, ale to zbyt niski próg)
lub też
Reset reputów i zrobić coś takiego, że jedna osoba może przyznać 2 reputy dziennie (nie 2 dziennie jednej osobie tylko ogólnie) oraz zmienić, aby nie było różnicy w sile reputa od osoby z reputacją 1 a z reputacją 5k (żeby każdy reput dawał 1 pkt)
I po sprawie. Ale z tego co widzimy 0 interwencji w tej sprawie ;c
Zrobić jak na Allegro słoneczka ;D...
po gwiazdce tej złotej
http://i52.tinypic.com/2ypcete.gif
Potem
http://i56.tinypic.com/il9f88.gif
i
http://i52.tinypic.com/9hukjc.gif
Jak na Allegro ;PP ; >
Jasny xD
13-04-2011, 18:33
Aha "Nie ma i nie będzie"
Temat ma juz sporo czasu, a do tej pory nikt nie zajrzal i nie odpowiedzial, hehs. Trzeba czekac chyba az ktos z Ekipy sam wpadnie na taki pomysl, full reputacji mam juz od miesiaca. ;)
Po prostu głupim pomysłem było to, że dostaje się ponad 500 punktów od 1 osoby, zróbcie tak jak było wtedy i punktację powiększcie, tyle z mojej strony.
Die Hard
14-04-2011, 15:49
Najlepszym rozwiązaniem było by (gdy nazbiera się już full reputacji-powinna być jedna platynowa gwiazdka i było później to samo. Myślę ze 4 gwiazdek to nikt by nie nazbierał...
Chociaż?
Ps. Już dawno powinna być odpowiedz na ten temat. ZAJRZY TU KTOŚ?
Jak dla mnie dobry pomysł. Tylko że nie bardzo jest możliwe że to wejdzie ;s
jakie gwiazdki sa najlepsze?
.Vasquez.
21-04-2011, 22:55
Jestem za tym aby dodać nowe gwiazdki :) Kolor nie ma znaczenia.
Mam w dupie te gwiazdki jak te wszystkie reputy.
Robcie co chcecie, ale to jest zupelnie niepotrzebne.
Jasny xD
22-04-2011, 01:04
Jak widacć administracji się nie spieszy.
Lethornek
26-04-2011, 00:03
To by było podrabianie :> Takie gwiazdi jak są, tylko jakąś niebieską później i będzie ok :>
G_R_U_L_I_X
02-05-2011, 12:04
Proste nie mają czasu, lub nie chcą tego robic bo nie idzie im to na rękę.
Wyrzucic gwiazdki i dodać jakieś fajne medale. : [
Ja bym zmniejszył każdemu reputacje lub ją w ogóle zresetował i zrobił od nowa tylko żeby użytkownik mniej dawał jak ma mało reputów czyli np po 1pkt a ten co ma np. 400pkt dawał za 10pkt.
GULICHRUPEK
26-05-2011, 11:41
Mozna by bylo dodac cos na koncu cos czego jeszcze nie bylo :)
John Cena
08-06-2011, 20:42
Podbijam pomysł Ktosia ,dobrze pomyśle
Teraz wrócił Mc Maciek więc może się tym zajmie ;d
Zobaczcie ile administracja ma teraz na glowie - to 2 czesc upka, to multum bugow, to ciagle jakies rzeczy, ktorymi im zawracacie glowe.
Sadze, ze jak bd mieli czas to zrobia i to, ale wszystko w swoim czasie.
Temat zostal zrobiony w lutym, czyli widac jak Administracja zajmuje sie swoimi 'klientami' (;. Dobrze, ze juz mam wywalone w serwer i forum, bo tak to by mnie to troche denerwowalo, ale robcie jak chcecie xd
#Down
jesli mi mowisz ze plakalem, to wiedz ze zostales przeze mnie wysmiany XD
Krulowiec
03-07-2011, 16:36
Temat zostal zrobiony w lutym, czyli widac jak Administracja zajmuje sie swoimi 'klientami' (;. Dobrze, ze juz mam wywalone w serwer i forum, bo tak to by mnie to troche denerwowalo, ale robcie jak chcecie xd
" mam wywalone w serwer i forum, ale jak miałem haka to płakałem przed monitorem i prosiłem żeby mi zwrócili to co straciłem przez własną głupotę "
aha
Nie mają czasu, to wszystko
Macie to w chuju, w chuj olewacie ten serwer i to jebane forum.
Posdro!
No powinni To wprowadzić, gdyż już nie można dawać im reputacji.
Karpek II
04-07-2011, 13:12
Można, tylko kwadraty już nie wskakują. _._
#t
Na tym forum reputacja to beka.
Można dawać punkty reputacji, lecz Tego nie widać. Czyli jednym słowem możesz dawać punktów xXx nie zobaczysz nawet 1.
Myślę, że ekipa się nad Tym zastanowi, oraz wprowadzi jakieś dodatkowe kwadraty reputacji.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.