View Full Version : Jaki telefon polecasz?
Berol :)
28-02-2011, 15:45
Witam mam problem bo za pare dni dostane telefon tylko mam sobie wybrac chce cos nowego co powiecie o se xperia x 10 mini pro ? co byście mi doradzili ? najlepiej gdy by miał wifi dobry aparat i głośny : D
Parametry ma bardzo dobre. Sam chciałem go brać, ale jak zobaczyłem jego rozmiary to się zaśmiałem. xd Jak dla mnie jest za mały i przez to jego użytkowanie może być niewygodne. Już lepiej weź Nokie C6 lub Samsunga Wave 533 z systemem bada, a z dotykowców bez klawiatury polecam Nokie 5800 lub c5-03.
zielony kwadracik.,
28-02-2011, 16:04
Polecam Ci Nokie 5200 mam ja od 4lat, po co ci wi-fi? i tak bedziesz go uzywal raz na rok, telefon jest od pisania sms, dzwonienia i ew. sluchania muzyki.
A jak chcesz sobie robic sweet focie to kup normlany aparat :o
#down
W szkole? Myslisz ze dyrektor poda ci haslo do wi-fi szkolnego?:> Kupsz niewiadomo jaki telefon pojdziesz gdzies wieczorem dostaniesz wpierd@#! i bedziesz mial gowno a nie telefon ;d
28-02-2011, 16:14
Polecam Ci Nokie 5200 mam ja od 4lat, po co ci wi-fi? i tak bedziesz go uzywal raz na rok, telefon jest od pisania sms, dzwonienia i ew. sluchania muzyki.
A jak chcesz sobie robic sweet focie to kup normlany aparat :o
Ten telefon mnie nie interesuje , pisałem że nowości jakieś. wifi przyda się w szkole : )
Nabijacz
28-02-2011, 16:42
ja ci polecam samsung wave gt-8500 świetny telefon świetne parametry i ogólnie good sam go wezmę jak będę zmieniał sobie telefon ;D
Kironodix
28-02-2011, 17:23
Jak Cię stać to Iphone 4 :P
A jak nie to weź tego samsunga co pisał kolega up.
Belfus Adri
28-02-2011, 19:27
Nokia e52 jest nawet dobra ma wifi i zajebista baterie :)
Ja polecam Samsung Wave GT-S8500 sam mam i jest świetny ,a szczególnie do chodzenia na internecie .
28-02-2011, 22:28
Myslalem nad nokią e 52 ,xperia x10 / xperia x10mini pro /htc / lecz nie wiem co wybrać:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
oczywiście inne też
Nokia E52 - Trafiłeś bo mam telefon ^^ .Ogólnie to internet fajnie chodzi jest też równie fajny sklep Ovi w którym masz np.Skype,Opere,Kasperskiego Mobile i wgl gry itd.Pisać pisze się dobrze ,a Internet chodzi szybkooo.
Sony Ericsson Xperia 10 -Nie mam ,więc tak nie wiem co o nim powiedzieć.Myśle ,że tam menu napewno jest bogate i ładne i wogóle taki bajer mi się zdaje ^^ No ,ale nie wiem czy aparat jest dobry tu musiałby się ktoś udzielić kto ma telefon.
Sony Ericsson Xperia 10 Mini Pro - Klawiaturka jest ,ale ekran ??? Ja raczej nie jestem na Tak.Już nawet o wiele tańszy (chyba) Samsung Delphi ma większy ekran i też QWERTY ;]
HTC- Ale jakie ? Model dokładnie.
01-03-2011, 13:27
#down
W szkole? Myslisz ze dyrektor poda ci haslo do wi-fi szkolnego?:> Kupsz niewiadomo jaki telefon pojdziesz gdzies wieczorem dostaniesz wpierd@#! i bedziesz mial gowno a nie telefon ;d
W szkole wifi mamy bez hasła , wpierd@#! nie dostane bo każdy mnie na mieście zna :) i nigdy nie chodze sam zawsze z kimś z znajomych jestem .
Sony Ericsson Xperia X10mini (Czarny)
Nokia N8-00
Nokia e52 jest nawet dobra ma wifi i zajebista baterie :)
Zgadzam się.
Mam nokie E52 od około 2 miesięcy i jestem z niej bardzo zadowolony. Wcześniej podstawą w telefonie był dla mnie aparat i dlatego miałem SE C905 (8.1 mpix), ale ten telefon trzymał mi tylko dwa dni dlatego teraz priorytetem jest dla mnie bateria. Nokia E52 posiada mocną baterię (1.500 mah), Wi-Fi jest dobre. Aparat troszkę słaby bo tylko 3.2 mpix i nie robi zbyt rewelacynych zdjęć, ale może dlatego tak twierdzę, że wczesniej miałem "aparat z funkcją telefonu", mowa o SE C 905.
01-03-2011, 19:34
Skupiłem się na trzech telefonach
Se XPERIA X 10 , Nokia e 52 ,Nokia N8-00.
Za kilka dni któryś z nich kupie.
Skupiłem się na trzech telefonach
Se XPERIA X 10 , Nokia e 52 ,Nokia N8-00.
Za kilka dni któryś z nich kupie.
Z tych trzech to bym wybrał nokie n8.
Ogladałem juz ja bo chyba ja nabede. :)
A czemu niby miałby nie podać? U nas w szkole podał hasło do wi-fi.
01-03-2011, 21:09
@Drah
Mi by na pewno nie podał bo jest cwelem . takie mam zdanie o nim.Zresztą za moje wyczyny na poczatku nowej szkoły na pewno by nie podał..
Po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku że wezmę nokie n8 :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.