Zaloguj się

View Full Version : Ma?pa - Wszycy k?ami? feat. WERGAWER czyli Projekt Ganges

MediGlon
28-02-2011, 16:28
http://www.youtube.com/watch?v=UAbPUrY5G58&feature=player_embedded#at=57

Projekt Ganges to duet Wergawera i Pawła Wu, który wiosną tego roku planuje wydanie albumu pt. "Kontrasty". Utwór "Tylko Kochać" powstał przy udziale toruńskiej wokalistki Joanny Solarskiej oraz Dja Who?Lista. Produkcją bitu zajął się pochodzący z Elbląga Gapone.

Joogi
28-02-2011, 17:24
Podoba mi sie w choooy! :O

Koncowy tekst tez dobry, fajny teledysk czarno-bialy i w ogole : ))

deeL `
28-02-2011, 17:28
Zaajebisty trck, no po prostu mega. Bit rozpierdala, niby prost, ale ma potencjał.

Demon
28-02-2011, 17:49
kurwaaaaaa, CO ZA BIT!
rozpierdol, mega, a Joanne znam z kawalkow wudoe i ras'a.

_down
wypierdalaj huliganie rzolendzie zbierac ; ))))0000000

Teza
28-02-2011, 17:54
Mi się nie podoba zbytnio, słabe.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tp:
uncjowo takich bitów. urocza nawijka i przekaz. na arcypropsie <3

MediGlon
28-02-2011, 17:57
dobra w chuj nawija jaram sie mocno a nawet normalnie choc to nie poznan a torun, aśke bym wyjebał bo chujowy refren, lepsze maial na duze rzeczy pozdrowki chlopaki jutro nagrywamy

Okey
28-02-2011, 18:45
W.E.N.A.
Joannę znacie z naszego teledysku "Sny Na Jawie". Posłuchajcie jak zmysłowo zanuciła refren w tym numerze. Pozostaje tylko kochać!
Projekt Ganges - Tylko Kochać (feat. Joanna Solarska, DJ Who?List; prod. Gapone)
5 godz. temu

widzę, że newsy prosto z fejsa zawsze na propsie

podoba mi się, ale nazwa tematu ci się pojebała

Krulowiec
28-02-2011, 20:08
Gdzie tu Małpa, hehe ?!

Jak dla mnie rozpie*ol , dobre bity , nawijają też nieźle; >

MediGlon
28-02-2011, 21:19
beka, kurva napisałem tak byście wchodzili, a Małpa bo ten typ nagrał z nim track, kurva manipulacja ogarnaicie nie wiecie kim jestem, jestem tu najwiekszym fejmem rozumeicie kurva

Szejk
28-02-2011, 22:25
nazwa tematu ci się pojebała

Jakby dał prawdziwą to by nie komentowali.

#topic

Może być, spokojny beat - tekst też nie jest zły.

Viseq
10-03-2011, 16:45
W końcu włocławek to wiadomo. O projekcie słyszałem już dawno ale od 25~ lutego ostro się tym jaram i właściwie nie schodzi z uszu track ; ) Dzisiaj nawet rano, gdy wychodziłem na przystanek zobaczyłem vlepe Projektu Ganges na przystanku, pozytywy! Chłopaki kawał dobrej muzyki zrobili, mam okazję propsować ich w realnym życiu nie tylko przez internet, bo przez neta nabijam im jedynie oglądalność na ytb, bo tego nie da się nie słuchać. :D

swiety mikolaj
10-03-2011, 18:57
W końcu włocławek to wiadomo. O projekcie słyszałem już dawno ale od 25~ lutego ostro się tym jaram i właściwie nie schodzi z uszu track ; ) Dzisiaj nawet rano, gdy wychodziłem na przystanek zobaczyłem vlepe Projektu Ganges na przystanku, pozytywy! Chłopaki kawał dobrej muzyki zrobili, mam okazję propsować ich w realnym życiu nie tylko przez internet, bo przez neta nabijam im jedynie oglądalność na ytb, bo tego nie da się nie słuchać. :D

Na odwrót, tego nie da się słuchac..
Ale co o Tym może wiedziec, kolejny emo boy;]

Τettmeier
10-03-2011, 19:16
Na odwrót, tego nie da się słuchac..
Ale co o Tym może wiedziec, kolejny emo boy;]
Nie ma to jak pisać z wielkiej litery w środku zdania. Albo przed kropką spację robić. Przecież liczy się tylko opolskie podziemie i RPS, prawda? Co za ograniczony człowiek.

@topic
Słuchałem po kilku godzinach od kiedy był temat, ale nie pisałem, bo czekałem na jakieś ciekawe posty. Powiem, że bardzo dobrze się zapowiada. Pani Solarska naprawdę kozacki refren, który mnie osobiście się podoba!