View Full Version : [7.6] Wymiany u Szadi Xadros
Proponuję aby wymieniać u mnie np kody pacc dlatego że jest dużo oszustów w tym kierunku lub item za kod pacc, kasa lub items z rook na main itp.
Jeżeli chcesz coś u mnie zamienić piszesz na priv lub na GG 20393045 i umawiamy się w wybranym przez wymieniających miejsce.
Mój cennik to:
5sc od wymiany (nieważne w jakiej ilości wymieniacie)
Jestem dostępny na komputerze w godz:
na tygodniu od 16.00-21.00
W soboty niedziele od 6.00-12.00
Proszę wymieniających o komentarze pod tematem.
A oto zgoda na przeprowadzanie wymian:
http://img840.imageshack.us/img840/2198/apotygrys.jpg (http://img840.imageshack.us/i/apotygrys.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Nie no, teraz to już przesada.
Ile jeszcze będzie osób które chcą wymieniać?. Rozumiem że chcecie pomóc inny jak i zarobić ale bez przesady. Jest Benn, KaZeK, Aziel. na pewno dla tych osób każdy ufa i nie chce na pewno żeby jakieś nowe dochodziły.
#Jak tak dalej pójdzie to Kosa będzie wymieniał.
#Lagga v3 Nie mam zamiaru wymieniać, nie potrzebny mi hajs.
Lagga v3
28-02-2011, 17:49
Na kod pacc nie da się wymienic . nie możesz wiedziec czy kod jest prawidłowy , więc nie pierdol . poza tym jesteś jakimś nołnejmem i wątpię , żeby w ogóle ktoś korzystał , elos.;D
jak tak dalej pójdzie to zgredek będzie wymieniał
Jak to prawda to Tygrysowi już odbija.
To już jest gruba przesada... Tygrys odwalasz totalny syf..
#down
Ziomuś lus, bez przesady.. Najlepiej dać Kosie Sorcererrerowi pozwolenie i tyle.. A nie jakieś noł nejmy których pierwszy raz widzę na oczy dostają od tak pozwolenie na wymiany..;s
Mam takie podejrzenia że to fake.
ty tak nie pisz bo warna dostaniesz i crayon będzie miał uciechę z twojego bana ;/
@top
yyy a kim ty jesteś??? 7 postów??? o.O fajnie...
do 21 na kompie bo potem kima?? no nic... ja się u ciebie nie wymienię nawet na 1kcc ;/
1st R. Boonek
28-02-2011, 17:59
i nie wiem jak pajacu sprawdzisz czy kod jest dobry :) Powie ci typek ze zly i kase masz oddac a wtedy liznac mozesz jednym slowem :)
#Lordzik#
28-02-2011, 18:01
Zaraz będą tematy o wymianach u Guwnixa Guwnixowego.
Daj sobie dziecko spokój.
wg. mnie to fake[ten pw] ktos kto ma 7 postow dostal pozwolenie?
_down
tylko, ze Ci nikt pajacu nie zaufa : o!, a skoro zgubiles 'NUMER' do starego konta to moze powiedz nam kim jestes? <FIRST NEKO KOZA ELO> UWIERZE
_edit2
Data urodzenia
December 16, 1995 (15)
kkthxbb
Nieważne ile postów mam
1. do starego konta na forum zgubił mi się numer
2. Tygrys wie co robi a ty masz 0%wypowiedzi.
3.czym więcej osób tym lepiej
4. #Lordzik# daj skype to pogdamy zobaczymy kto jest dzieciakiem.
PoZdRo
@UP
Po tym poście już widać jakim jesteś dzieciakiem.
Kwestia czasu i zapewne Tygrys wypowie się tutaj, że ta rzekoma jego wypowiedź to fake.
Nie wiem jak to konta na forum można mieć numer.
Nikt cie nie zna i nikt u ciebie nie wymieni, a jak już to i tak nie sprawdzisz, czy podany kod pacc był dobry.
1. do starego konta na forum zgubił mi się numer
O KUHWA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#topic
Jeśli to pozwolenie od Tygrysa jest prawdziwe to niezła beka. XD Daje pozwolenia jakimś noł nejmom i w końcu taki kosa dostanie pozwolenie jak założy nowe konto. Jak dla mnie żenada. Nie wymieniłbym u ciebie nawet 10 gp, bo byłoby mi szkoda. :c
#down
Kazek nie był pierwszy, uwierz mi. :(
Tak, Jeden zaczął, drugi ściągnął, trzeci nie chce być gorszy, czwarty był smutny, że to nie on na to wpadł, piąty jest neokidem.
@topic
15 lat i Ty się za wymiany bierzesz? Lepiej pomagaj staruszkom robić zakupy, ew idź na wolontariat jak tak bardzo chcesz pomagać.
"Proponuję aby wymieniać u mnie..." Dobrze, że proponujesz bo 15-latkowi nikt nie zaufa. Kazek był pierwszy i to on powinien zadecydować kto będzie mu pomagał, takie jest moje zdanie.
@screen,
coś wydaje mi się dziwne, że tam gdzie jest tekst jest jakies rozpixelowane.
@edit :>
http://img690.imageshack.us/img690/8667/obrazekpq.jpg (http://img690.imageshack.us/i/obrazekpq.jpg/)
MaNIeK211294
28-02-2011, 18:38
w dupach sie już poprzewracało niektórym na apo... niech wszyscy userzy zaczną wymieniać najlepiej i już ... żal za dupsko ściska.
Precision
28-02-2011, 18:39
Również mam podejrzenie że to zwykły 'fejk'. Jeśli jest to jednak prawdziwa zgoda to życzę powodzenia, ale szkoda że teraz będzie tyle osób. Chyba lepiej byłoby gdyby ktoś z nas (Kmq, Benn, Aziel lub Ja/Splaxor, choć nie wiem czy On wymienia) odszedł to mógł ktoś nas zastąpić. No ale nie wnikam w decyzję ekipy, a sam jestem zadowolony z pozwolenia i zaufania mi powierzenia wymian. :)
#down
Ziomuś lus, bez przesady.. Najlepiej dać Kosie Sorcererrerowi pozwolenie i tyle.. A nie jakieś noł nejmy których pierwszy raz widzę na oczy dostają od tak pozwolenie na wymiany..;s
Mam takie podejrzenia że to fake.
Dokładnie
#t
"Dowidzenia" XD!
Kim ty jesteś w ogóle? Wymiany powinny przeprowadzać zaufane/znane osoby, a nie jakieś noł nejmy.
Nie radzę wymieniać u tego typa, chooy z tego, że ma pozwolenie jak Tygrys teraz każdemu daję kto do niego napiszę.
Wymieniają już KaZeK, Aziel, Benn i Precision i starczy, kolejne tematy powinny być usuwane moim zdaniem, bo potem będzie płacz, że 'ojebali mnie'.
Weźmy pod uwagę, że w tej wiadomości Tygrys nie napisał "Tak, zgadzam się", napisał "No jak chcesz, mi to obojętne", dlatego zgody tutaj wyraźnej nie ma :)
~Bocianex~
28-02-2011, 19:24
To juz jakis kawal jest zaraz bedzie 100 osob wymienialo i tak nie wymienie u ciebie zlamanego gp.
Precisionek jak narazie odawala najlepiej ta robote
Master many
28-02-2011, 19:30
Od kiedy to jest numer do konta na forum? Gz, thx, bb
Taki fake to 10 sec roboty. Wymieniaj kody pacc - powodzenia.
Octavious
28-02-2011, 19:40
KaZek gdzie jest napisane ze tygrys dal mu pozwolenie??
Napisal ze jest mu to obojetne co nieznaczy tak
Poprostu na wlasna odpowiedzialnosc to robicie i tyle :]
Jak chcecie możecie u mnie wymieniać lub nie kto was zmusza ??
Nefresik
28-02-2011, 19:51
Panowie, to jest fake, ściągnąłem sobie, wszystko przybliżyłem, i było widać, że to jest zwykły fake ! Po 2 Tygrys nie robi błędów interpunkcyjnych *!
* Tygrys napisał "mi" czyli błąd, powinno być "mnie"
Panowie, to jest fake, ściągnąłem sobie, wszystko przybliżyłem, i było widać, że to jest zwykły fake ! Po 2 Tygrys nie robi błędów interpunkcyjnych *!
* Tygrys napisał "mi" czyli błąd, powinno być "mnie"
Jeżeli nie wierzysz zapytaj się go... wkurza mnie dawać już te posty....
Nie, to nie jest możliwe, gośc 12 postów, no bez ***** jaj :|
Rozumiem że, im więcej osób tym lepiej ale bez przesady, dawanie osobie z dwunastoma postami pozwolenie na wymiany, który pewnie przy pierwszej lepszej postaci z wyższym lvlem niż 1k oszuka bo pewnie nawet nie ma co mu banować.
Nie licz na to, że ktoś u ciebie wymieni h lvl chara.. :C
Jeżeli nie wierzysz zapytaj się go... wkurza mnie dawać już te posty....
Po pierwsze posty się pisze.
Po drugie dojebałeś z tym numerem do starego konta.
Widać że jesteś jakiś nie ogarnięty.
Ps. Żenada, niech najlepiej pół forum zacznie wymieniać, każdy jeden będzie to robił o 10cc mniej, byle by zarobić pixela.
Wy nie umiecie czytać czy co :d . Tygrys wyraźnie napisał " No jak chcesz , mi to obojętne " . Więc nie dostał pozwolenia jak by to brać pod uwagę , nie napisał " tak , masz odemnie pozwolenie czy coś w tym stylu " poza tym już są 3 osoby zaufane na serwerze . Każdy który wymienia poza tymi 3 osobami KaZek (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=596) , Benn (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) , Azielu$ (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=18301) bierze na siebie pełną odpowiedzialność wrazie kradzieży czy oszustwa .
A tak poza tematem :d to jak któryś z modów ma taką opcje by sprawdzić IP danego konta to zróbcie coś dla Mnie i Pw . Porównajcie to konto i kosy :d bo mi tu śmierdzi nim i jego analfabetyzmem .
Domcio Old
28-02-2011, 21:11
ile jeszcze tych osob jest juz kazek benn i precision ... nie no za duzo tych osob
Nie znam Cie, widze Cie pierwszy raz , wiec na pewno Cie nikomu nie polece.
Elton
Niuchacz
28-02-2011, 21:58
Weź się za naukę, a nie za wymiany gamoniu, elton.
<Magiczny>
28-02-2011, 22:40
Aha, fajnie.
Nikt u ciebie nie bedzie wymieniac bo cie nie zna a Tygrys juz wszystkim daje pozowolenie.
Magnatek.
28-02-2011, 22:58
Mozecie kur... opanowac sie z tymi pozwoleniami bo nieglugo to 3/4 APO bedzie wymieniac cos za cos najlepiej wyznaczyc 2 osoby i tyle.
Nie robcie z APO noob ots -.-
P.S
Chuj ze to jest nie legalne (Chandel/wymiana postaci)
o curva wiecej postow nie mogles nabic?:D zamiast napisac pw do tygrysa zeby sie wypowiedzial to spamujesz lol moze i ernold ma tez wymieniac co?! heheh jak nie fake to powodzenia ale chyba nie masz szans ... i jak to bonek napisal jak sprawdzisz czy kod pac jest dobry? ktos bedzie musial ci dac pasy do konta zebys mogl wejsc i sam doladowac? ;]
Po licznych zgłoszeniach, muszę wycofać to "niby" pozwolenie.
I tak, ja napisałem, że jest mi to obojętne. No ale teraz się nie zgadzam niestety...
Dlatego zamykam temat.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.