View Full Version : Powitania/Po?egnania
Krótko i zwięźle. Chodzi o ten (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=90620) temat. Dlaczego nie można w tym dziale pisać o tym, że się sprzedało/kupiło postać? Przecież to jedyny dział, który nadawałby się do poinformowania o takim procederze. Gdyby nie to, że informuje się o sprzedaniu chara wiele osób podszywałoby się pod starych ownerów. Już lepiej byłoby wyłączyć licznik w tym dziale.
Jak zwykle kogoś zabolało, że nabije sobie jeden post raz na 10 dni maksymalnie...
Jestem za tym aby przywrócić możliwość pisania tam o sprzedaży/kupnie chara.
Azbest on de tour
28-02-2011, 20:26
zapomniałeś że wymieniać się można, ale rozmawiać nie? tak to tutaj przecież działa
to może w innym dziale spróbujcie pisać
napisanie o tym w opiinie krytyka +warn za zły dział
napisanie o tym w opiinie krytyka
a sie popisałeś xD
albo zmienić regulamin pożegnań (co się nigdy nie stanie) albo napiszcie pw do tygrysa żeby jakoś ponegocjować
Arshavin
28-02-2011, 20:28
Dla mnie to jest lekko POJE***E. Gdy kupujac postac albo sprzedajac nie bedziesz oglaszac wszystkim ze sprzedalem badz kupiles dana postac a jak sie zdarza takie przypadki sa wykorzystywane i nowy owner postaci najczesciej okrada polowe ludzi z VIP. A jak SHerlunio jest taki cwany i mysli ze jest FAJNY TO niE : f.
A jak mu sie nudzi niech zrobi do tego odpowiedni dzial.
N-series
28-02-2011, 20:28
no co mogę powiedzieć? napisałem że sprzedałem pietro
-skasowanie tematu i warn
napisanie o tym w opiinie krytyka +warn za zły dział
chcoiaż opinia krytyka jest po to aby gracze się wypowiedzieli
baaa malo tego dostałem tego warna , przed wprowadzeniem tego co napisał sherlock
1st R. Boonek
28-02-2011, 20:32
Wszystko przez te posty :) to jest chore moim zdaniem :>
Skoro robia taki myk to prosimy o nowy dzial BEZ LICZNIKA w ktorym mozna bedzie poinformowac wiare o zmianie ownera postaci
Moim zdaniem najbardziej zabolało to Crayona że Kazek dostał unbana . Więc znów szukał powodów by został zbanowany . Sherlock za dużo sobie pozwala na tym serwerze i 4um i każdy się ze mną zgodzi . Moim zdaniem powinniście zrobić osobny dział bez licznika i nie było by problemu , ponad to - zróbcie nowy dział gdzie można pisać że kupiliście/sprzedaliście postać . Teraz już nie banów za takie pisanie , ponieważ jest już tablica z handlem postaci (http://intergaming.info/dla-graczy/rynek-postaci/) więc niech zrobią również do tego odpowiedni dział by można było się tam wypowiadać .
Nie, nie chodzi tu o posty, a o przesłanie tego działu:
W tym dziale możecie się pożegnać kończąc grę itp, oraz opisywać swoje powroty.
Myślę, że wystarczającą informacją kto gra jaką postacią będzie umieszczenie nicku w podpisie. ;)
Co do sprzedawania postaci - zawsze myślałem, że wpierw informuje się o tym swoich "przyjaciół" z VIP listy, a następnie ją kasuje uniemożliwiając tym samym nowemu właścicielowi podszywania się...
Everlast
28-02-2011, 20:51
Sherlock pewnie napisał to dlatego że dużo osób sprzedaję/kupuje postacie i pisze oficjalnie pod jakim nickiem gra , pewnie myśli że ktoś tam nabija posty , co jest zupełnie chore [?]
#btw. Jak napisał Aziel , to jedyny tego tupu dział w którym można poinformować graczy , żeby nie było później głupich numerów typu poszywania się. Z tego mogłoby być wiele więcej innych tematów oszustw itp.
Przykre.
Moim zdaniem najbardziej zabolało to Crayona że Kazek dostał unbana.
Gówno prawda - od kilku dni ze względu na czynniki, o których wiedzieć nie musicie na forum łącznie byłem niecałą godzinkę i nic nie wiedziałem o zbanowaniu Kazka - gdyby nie Sherlock, który podrzucił link, nie wiedziałbym do teraz. Nie obchodzi mnie on za bardzo szczerze mówiąc, a bajka że miał za dużo postów, bestus ma bana rozdmuchana przez samego poszkodowanego i jego rottweilerów, którzy warczeli, jak zobaczyli że konto Banned :D
@Dział Powitania/Pożegnania jest po to, aby móc pożegnać się z graczami/użytkownikami, gdy definitywnie kończy się karierę na APO, nie ma zamiaru tutaj więcej wchodzić, chce zostawić cegiełkę, kontakt z nim, jakby ktoś miał jeszcze jakąś sprawę, a nie do chwalenia się, kto co kupił i za ile. W zasadzie doszło do kuriozum, gdzie ludzie pisali tam posty, w których treść merytoryczna była taka, że odchodzą, ale wracają za 10 dni, albo sprzedali tą postać i mają teraz tą, a nie tamtą. Co bardziej przedsiębiorczy w odstępach kilku dni pisali tam posty, bo ile zmian postaci - tyle tematów nowych. No litości. Nie takie było założenie działu, a że nikt na to nie zwracał uwagi to tylko lenistwo/nieuwaga(skreśl niepotrzebne), bo dział w dole, ukryty taki, niepozorny.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.