View Full Version : Oszustwo lub b??d gry.
Witam
Mam takie pytanie, a raczej zażalenie.
Z bieganiem, a raczej przedmiotami, które zwiększają prędkość jest coś nie tak.
Mając wilka i bohy biegam identycznie, kiedy mam do tego założony post officer hat i time ring. Wiem, że tak samo, bo mierzyłem stoperem.
Przy moim 866 lvlu, zakładając post officer hat, bohy, time ring i wilka powinenem biegać jak min. 1500 lvl.
Proszę administrację, aby to sprawdziła i sama się przekonała, że itemki są wadliwe.
#edit
Jest rozwiązanie! Jeżeli odczuwasz, że za wolno biegasz, ściągnij ten program!
http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html
btw. wszystkie reputy nie do mnie, tylko do Akananto.
1st R. Boonek
01-03-2011, 00:09
To ja ci zapodam lepsza beke, ze ja na 1.4k wchodzac na wilka biegalem z taka sama predkoscia co bez niego :D
Tu chyba wszyscy wiedza, ze akananto hakuje, wiec zycze powodzenia w sciaganiu i odrabianiu kasy:D
To ogólnie jest jakieś zjebane... Czasem 1k rp biega szybciej niż ja 2.1k ekiem i to bez sh, a do speeda ma tylko klapy... Ostatnio grałem 600 ekiem [klapy, time ring] i wydawało mi się, że biegam nienaturalnie szybko. ;s Niektóre 1k lvl'e biegały wolniej niż ja, a sh nie miałem.
Ja zauważyłem, że na 600 lvlu biegałem szybciej z wilkiem, niż teraz ;d
Master Maniek
01-03-2011, 06:40
Wiadomo, że na map clicku biekasz szybciej niż strzałkami. A co do bohów to posiadam je na rooku. Według mnie możliwe, że coś dają, ale napewno dają to, że postać szybcjiej przebiera nogami ;o. Zastanawiam się czy nie zmienić tego na steel bootsy.
Akananto
01-03-2011, 07:22
Zacznijmy od tego ze istnieje cos takiego jak Latency Fix, ktory mozna pobrac stad ( http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html), poprawia on efektywnosc gry, nie odczuwamy przyslowiowych lagow podczas poruszania sie.
Tadam, zagadka rozwiazana!
oho ^ ^
oho ^ ^
człowieku... to działa!! jesteś wielki!!! ;DDDDD
Tryk Men
01-03-2011, 09:11
To jest cos nie tak ja tez to odczulem ! jak na 1k nie moge dogonic niraz 800 lvla ;O a biegam w klapkach post offic hacie i w time ringu x[ o co tu chodzi ?
Ekipa APO mogła by to poprawic :(
Domcio Old
01-03-2011, 11:35
to juz jest urok tibii 7.6 ;) ale by mogli to zmienic bo jak taki 2k lvl by biegal szybciej od naprzyklad 3k lvl to by bylo cos nie tak
Demonizas
01-03-2011, 11:39
oho ^ ^
Ja też dziękuje ! :> już mnie 500 lvl nie wyprzedzają ;p
Lethornek
01-03-2011, 13:13
Taa jest to prawda
Itemy typu time ring, wh i inne które " zwiększają " prędkość może i działają... ale tylko na mniejszym lvlu, jedyne co działa normalnie to SH xDD A nawet jeśli się go nie ma to można dostać bana :)
Kiedyś się biegało na Esc i było super xDD
Nie namawiam cię do łamania regulaminu, bo jest taki zakaz, ale jak zmontujesz sobie sh to nie dają ci bana, bo taki Toca czy tam Woder Bone pocinają na speedhackach z blackD i nie dostają bana i czują się bezkarni. Sh to jednyny sposób na szybsze bieganie. Co do itemów to faktycznie może i trochę dają ale na niższych lvlach.
@up
NIe chce nic mowic kto biega na sh i dostał juz upomnienie :) Barciq
A co do itemek według mnie nie działaja one w ogóle ;)
Bastek10
01-03-2011, 18:49
Pomyśl że większość osób używa bictrainer na speedhack.I to też jest jeden z tych problemów.
Latency Fix używam odkąd zacząłem grać w WoW'a i LOL'a.
Dlatego zauważyłem na tibi różnice tak samo, kto zauważył że ma problem z opóźnieniami proponuje ściągnąć i zainstalować.
Demonizas
01-03-2011, 23:34
KEYLOGGER, STRACIŁEM KONTO. :mad::mad::mad:
ja to ściągnąłem i nie miałem hacka ;p
Krulowiec
02-03-2011, 11:05
Już od dawna tak jest, pamiętam , że Leonidaasem 2,4k rp czasami nie mogłem dogonić 1,2 - 1,5k lvl , zapewne niektórzy mieli SH a niektórzy nie .
Mortiis powinien to poprawić !
KEYLOGGER, STRACIŁEM KONTO. :mad::mad::mad:
No to fajnie xDD Po pierwsze nie masz konta, po drugie 1,2 mln sciagniec to chyba wszyscy mieli hacka w tym ja :mad:
#Topic
No ten programik pomaga duzo, teraz juz chodzisz 'normalnie' czy jeszcze Cie mniejsze lvl'e wyprzedzaja? XD Jak jeszcze tak jest to powinni cos zmienic :q
Maciejas
02-03-2011, 13:36
Ja dam wam radę !
Zamiast sciągać jakieś dziadostwa to zróbcie coś z sobą.
Zamiast wpizdziać te batoniki czipsiaki i inne fast foody to zacznijcie biegać i sie ruszać na swiezym powietrzu bo u mnie w mieście wiosna !!!
to jest problem ja niekiedy na 490ek biegam szybciej niż 1,2klvl,a nieraz 150ed mnie wyprzedza :/
Trzeba naprawić, a ten program od Akananto pomaga i to w opór ;d
Lecz nie kazdy go uzywa i biorąc pod uwage gre przed ściągnięciem programu były problemy z dogonieniem 1k lvlem 500 lvl ;dd
Delorian17
02-03-2011, 20:43
Zauważcie również że ten ktoś może bieg na map clicku, a wy na strzałkach czy numerycznej nie możecie go dogonić.
Ale właśnie jest z tym problem bo taki pk/rs mniejszy lvl a może uciec.
A program Akanato zdecydowanie pomaga.
To ja mam sprawdzony pomysł!
Sciagnijcie sobie wy wszyscy bictrainera , opcja speed x100% i biegacie jak gm..
Mów mi królu
07-03-2011, 19:04
Jak dla mnie powinno byc tak jak na rl tibi, że ma sie bohy to sie biega 50% szybciej bo zal troche jak czasem mnie dogania 1k rp a ja mam 1.8+ ek...
stoweczka2
07-03-2011, 19:44
No faktycznie też sprawdziłem to i autor posta ma racje powinniscie zrobic tak zeby owe przedmioty razem podnosiły prędkosc o tyle % ile powinny
Ciasny Wiesiek
07-03-2011, 21:51
Nie namawiam cię do łamania regulaminu, bo jest taki zakaz, ale jak zmontujesz sobie sh to nie dają ci bana, bo taki Toca czy tam Woder Bone pocinają na speedhackach z blackD i nie dostają bana i czują się bezkarni. Sh to jednyny sposób na szybsze bieganie. Co do itemów to faktycznie może i trochę dają ale na niższych lvlach.
Jo Jo Gruby piszesz tak a sam napie***** na sh i dostajesz upomnienia i nie tylko :) więc siedź Cicho :) A tak w ogóle pisałeś nam , że jesteśmy napinacze w Tibii ( necie ) A ci** w świecie hehs to dlaczego jak Ci pisał Puma żebyś mu dał adres to nie podałeś :/ Bo jesteś ******* ( leszczem )
To prawda , po ściągnięciu Latency Fix jest odczuwalna poprawa , ale jak dla mnie nie jest to oczekiwana zmiana , dalej mniejsze lvl'e "biegają " szybciej niż ja.
To prawda , po ściągnięciu Latency Fix jest odczuwalna poprawa , ale jak dla mnie nie jest to oczekiwana zmiana , dalej mniejsze lvl'e "biegają " szybciej niż ja.
Dokładnie to samo chciałem napisać. Różnica jest znaczna, ale dalej niektóre 1,3k rp biegają szybciej niż ja 2,1k ekiem nawet na ppm. :<
@up
Masz widocznie słabą kondyche.
@Akanto
Dzięki za programik,nie wiedziałem nawet że takie coś istnieje,i polepsza jakość gry na podkarpackim ots'ie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.