PDA

View Full Version : Temat o Ma?pie

Google
01-03-2011, 22:41
Z jakiej racji mój temat o Małpie założony w dziale 'Muzyka' został usunięty? Czekam na sensowne wyjaśnienie, podanie przyczyny.

MediGlon
01-03-2011, 22:42
skasują ci ten temat dadzą warna i nie odpowiedzą, ile to razy było, normalni kurva idioci to są

Crayon
01-03-2011, 22:44
Wątek usunięty Eklerq
Powód: Nie ten dział.

:confused::confused::confused::confused:

Eklerq
01-03-2011, 22:47
Z jakiej racji mój temat o Małpie założony w dziale 'Muzyka' został usunięty? Czekam na sensowne wyjaśnienie, podanie przyczyny.

Witaj i przestudiuj.
http://i52.tinypic.com/m93guh.jpg

edit#
No super, dodałeś filmik, który trwa cztery sekundy i widać na nim kolesia, który dostaje bananem.

Google
01-03-2011, 22:50
Nie wiem czy nie zauważyłeś ale było hiperłącze załączone w poście, <japierdolę> Crayon weź wskrześ ten temat.
Tylko się wkurwić idzie, bo to nie pierwszy mój post, który został usunięty pomimo tego, że w żaden sposób regulaminu nie łamał.

Eklerq ogarnij się, rozumiem, że chcesz się wykazać, bo od niedawna masz Moderatora...

No super, dodałeś filmik, który trwa cztery sekundy i widać na nim kolesia, który dostaje bananem.

Myślę, że to już nie Twój interes ile trwa filmik, był to fragment wycięty z koncertu.

Crayon
01-03-2011, 23:01
Wsadziłem Ci ten temat do Hyde Parku, możecie hejtować że rzucają w Małpę bananami

Google
01-03-2011, 23:02
Swoje osiągnąłem, temat do zamknięcia, dzięki kredka!