PDA

View Full Version : Temat o "smougu"

Szybki jak szyba
02-03-2011, 18:20
Witam, przed chwilą zobaczyłem "odkopany" temat o "smougu" w dziale cs 1.6.
Gość tam pyta się czemu ma lagi i fpsy mu spadają gdy wchodzi w granat dymny, Oczywiście nikt nie potrafi mu odpowiedzieć (nawet admini) tylko dają jakieś haxy czy spirity do podmiany. Ja jeden jedyny odpowiadam mu co musi zrobić żeby pożegnać się z tym problemem. Za posta dostaję żółtko od veta (dziwię się, że nie warn za 5 haha) Jednak mój post został skasowany NIE WIEM CZEMU. Na 90% skasował to ten eklerq czy coś nie wiem jak to się pisze. Jak zrobił to on to proponuję go uświadomić, żeby nie kasował połowy postów forum.

@down
Powiedziałem w nim tylko prawdę kotq. Był odpowiedni.
@Veto
No ***** jak tobie nie przeszkadzał to nie wiem komu by przeszkadzał haha ;ddd Po napisaniu tego posta napisałem Lewemu "już nowego maila zakładam i nowe konto mogę robić"

<Magiczny>
02-03-2011, 18:59
Widocznie twoj post byl nieodpowiedni.

Veto
02-03-2011, 19:12
Skasował go Crayon, właściwie sam nie wiem czemu - mi tam nie przeszkadzał :confused:

@up
Nie wiem czemu, ja nie mam frajdy w banowaniu kogoś "od tak", co innego, jak ktoś wyzywa mnie od gówien, gnojów i innych słów, przy których czytaniu robi mi się smutno :( :( :(

Soi
02-03-2011, 19:31
Często kasują posty od tak, mi nie raz i nie dwa kasowali posty które były na temat.
Tutaj tak już po prostu jest ;dd ( ten też skasują )

ak-47
02-03-2011, 20:43
W sumie też tak mam, nagle mi się to zrobiło gdy zresetowałem stema, przy granacie dymnym fps spadają mi do 30 ze 100.

#jeżeli temat był w odpowiednim dziale, a chciałeś się dowiedzieć co się stało to nie wiem czemu ci usuną, może miał temu jakiś powód.

Crayon
02-03-2011, 20:46
Twój post został skasowany za nazwanie naszego servera 'gównianym'

@down
Ośmieszasz sam siebie, nie chciało mi się pierdolić z daremnym postem, który nic nie wnosił do dysputy, a konto i tak było zbanowane, temat w sumie zapomniałem usunąć, bo 5 na 7 postów traktowało o cheatach, a według regulaminu jest zabroniona rozmowa i proponowanie wspomagaczy na Forum. A mam prawo usuwać posty łamiące regulamin.

Ja mogłem usunąć jedną linijkę, a Ty mogłeś nie pisać tego, co napisałeś. MÓZG [ON] plx

ps: nie twierdziłem że się nie da, stwierdziłem że JA nie potrafię, a nie ukrywam, że uczę się 'ogarniać' server z dnia na dzień. Siedzę godzinami nad pluginami, czytam .sma linijka po linicje i staram się rozumieć, jak to wszystko działa. A 'akcja' z tobą pokazała, że jedyną osobą która obniża poziom(zwłaszcza intelektualny) jesteś ty ;)

@Lolipops
Prove it

Szybki jak szyba
02-03-2011, 20:56
A NIE JEST TAKI? XDDDDDD

Nie umiesz zablokować freelooka nawet bo twierdzisz, że się "nie da". Akcja ze mną już pokazała na jakim poziomie jest ten server i jaki poziom (również intelektualny) prezentują niektórzy admini. Zresztą tamten temat jest zamknięty a użytkownik, który go założył nie otrzymał odpowiedzi na swoje pytanie. Moja odpowiedź rozwiązała jego problem, a ci którzy mają to samo również by skorzystali z mojego posta. Jednak Wielki Mistrz Crayon musiał skasować cały post zamiast jednej linijki. Przecież mogłeś skasować tylko linikję, w której nazwałem serv gównianym a resztę treści zostawić - mózg [ON] plx.
Sprawa wyjaśniona więc zamknij to bo nie chcę cię już ośmieszać.

Przecież dobrze wiesz, że nie tylko ja zawiniłem ale i cała ekipa adminów (chyba nie licząc tylko Sedana i Oxi'ego) Admini sami mnie prowokowali wyzywając od ścierek, jakby Santano czy Scoop zobaczył demko z zachowaniem tego całego ktosia to pewnie nie potraktowałby go tak łaskawie jak Ty, nie ukrywajmy ileś tam batów na gołą rzyc to trochę niska kara za nagminne obrażanie gracza. Zresztą ty nawet tego demka nie ściągnąłeś i nie przejrzałeś pewnie choć zajmowało 2mb i trwało tylko kilka rund a ile wyzwisk poleciało w moją storne to trudno policzyć.

"POKASZ TO NA LANIE" hahaha, zamknij.

Lolipops
02-03-2011, 21:14
Twój post został skasowany za nazwanie naszego servera 'gównianym'

@down
Ośmieszasz sam siebie, nie chciało mi się pierdolić z daremnym postem, który nic nie wnosił do dysputy, a konto i tak było zbanowane, temat w sumie zapomniałem usunąć, bo 5 na 7 postów traktowało o cheatach, a według regulaminu jest zabroniona rozmowa i proponowanie wspomagaczy na Forum. A mam prawo usuwać posty łamiące regulamin.

Ja mogłem usunąć jedną linijkę, a Ty mogłeś nie pisać tego, co napisałeś. MÓZG [ON] plx

ps: nie twierdziłem że się nie da, stwierdziłem że JA nie potrafię, a nie ukrywam, że uczę się 'ogarniać' server z dnia na dzień. Siedzę godzinami nad pluginami, czytam .sma linijka po linicje i staram się rozumieć, jak to wszystko działa. A 'akcja' z tobą pokazała, że jedyną osobą która obniża poziom(zwłaszcza intelektualny) jesteś ty ;)

Cranyon proszę nie używać wulgarnego słownictwa,ponieważ innych posty usuwasz jeśli występuje w nim np słowo "pierdolić"

Azbest on de tour
03-03-2011, 15:18
Cranyon proszę nie używać wulgarnego słownictwa,ponieważ innych posty usuwasz jeśli występuje w nim np słowo "pierdolić"

to ty nie zauważyłeś, że kredek się ostatnio zmienił?