View Full Version : Ultimate Weapon
Prawie jak Kamil
03-03-2011, 00:05
Od upodate'u kiedy to administracja dodała quest na UW minęło juz prawie 2 miesiące, nadal nikt nie zrobił ostatnich 3, niektórzy 2 misji. I tu sie nasuwa moje pytanie, czy administracja poda jakieś podpowiedzi do tych misji czy ten quest nadal pozostanie nierozwiązany przez graczy?
Po co psuć wam zabawę? :) Sam chętnie dowiedziałbym się jakie są wszystkie misje, ale to na razie wielka tajemnica.
Ciekawiej będzie jak sami ją odgadniecie.
Jasny xD
03-03-2011, 01:00
James ty na pewno wiesz co i jak.
Prawie jak Kamil
03-03-2011, 06:58
Po co psuć wam zabawę? :) Sam chętnie dowiedziałbym się jakie są wszystkie misje, ale to na razie wielka tajemnica.
Ciekawiej będzie jak sami ją odgadniecie.
No tak, rozumie. Ale troche to dziwne, że po 2 miesiącach wszyscy nie mają 2-3 tych samych misji. Jakaś podpowiedź by się przydała. A zabawa już była przy tych 97-98 misjach, które zostały odnalezione, teraz jest męczarnia ;/
Santano podał jedną podpowiedz co do misji na klikniecie, móglby również podać na npc..
@down
Lecz się czeczeń lecz, idz do psychologa zobacz czy z głową masz wszystko w porządku XD
Xienus o.O
03-03-2011, 14:10
i dobrze... najlepiej by byl gdy trzeba bylo z 2,5k lvl zrookowac sie do 1000 ;DDD
bylo by cudownie... oraz ubicie master atoma solo ;DDD
Domcio Old
03-03-2011, 16:05
napewno w odpowiednim czasie dadza nam jakies wskazowki troche cierpliwosci ;)
sqlterpa
03-03-2011, 16:29
no a może po prostu te początkowe misje są takie trudne? potem już po prostu lajcik?
ja tak uważam i jestem tego zdania żeby nie ujawniać na ten temat informacji :P
to w końcu jest UW!!!
Kaziu Extreme
03-03-2011, 19:53
Jesli ktos zdobedzie UW to APO upadnie tak uwazam i zdania nie zmienie. Sensu w pvp bedzie 0.
Tryk Men
03-03-2011, 19:59
Jak ktos zdobedzie UW to nie bedzie po co grac..
Prawie jak Kamil
03-03-2011, 20:20
Dzieci UP
CZy Wy myślicie, że administracja zrobiła by taką bróń, która by zniszczyła cały balans, który jest obecnie? Jeżeli tak myślicie to gratuluje. To, że UW ma 100atk, 100def i 100 % Criticala to nic nie znaczy, zobaczcie hity z SIlver Wanda atk 65 a z sova atk 48. UW może być mocna ale nie w takim stopniu, że zniszczy cały balans, przynajmniej Ja tak uważam.
1st R. Boonek
03-03-2011, 21:22
Jesli ktos zdobedzie UW to APO upadnie tak uwazam i zdania nie zmienie. Sensu w pvp bedzie 0.
Ale glupoty pierdolisz... nikt nie wie jakie to ma wlasciwosci.. moze byc jedynie zepsuta bronia do ozdoby ;] a moze nie istniec w ogole :) tego narazie nikt z graczy nie wie :D
A co do podpowiedzi mysle ze to nie potrzebne :>na rl sa duzo DUZO trudniejsze questy i gracze sami je odkrywali :D wiec zycze powodzenia
Podpowiedzi będą - kaptura też by bez nich nie odkryli. Jakoś mi się nie spieszy z wykonaniem tego zadania, zbędna rzecz - tyle.
#Up
Gadasz ze zbedna rzecz a juz chcialbys ja miec w bp ;D
#Topic
No jak za dlugi czas nikt nie wykona questa to moze sypna jakas podpowiedz - tego dokladnie nie wiemy :q Moze zostanie jak jest czyli wszyscy zdani na siebie i bez podpowiedzi trzeba szukac, moze kiedys ktos znajdzie jakas misje :x
Nie powinno byc podpowiedzi , bo przez to psują całego up'a
Lethornek
04-03-2011, 20:54
Prawie Kamilu nie nabijaj postów :l Nie wiem czy wiesz ale jest taka fajna opcja jak Edit :o Dziwne że jeszcze bana/warna nie dostałeś ale mniejsza z tym...
Spokojnie bez nerwów ktoś kiedyś przez przypadek odgadnie te misje i po płaczu ;)
Sub Zero 2
06-03-2011, 14:13
Niech dalej ten quest będzie tajemnicą.Ultimate Weapon jest najlepszą bronią, to niech nie będzie prosta do zdobycia.Jak już to niech będzie podpowiedź to jednej misji.
Dementor
06-03-2011, 16:02
Również jestem ciekawy jak zrobić ten ultimate weapon... Szkoda tylko, że aby to wykonać to do niektórych misji potrzebny jest wysoki level. Jednak już dobrze byłoby, aby chociaż jedna osoba go zdobyła. ;) Jeśli chodzi o balans to i tak nie jest do końca dopracowany, bo przykładowo bez eq na takich samych levelach palek nie jest się nawet w stanie wyvitać od ed/ms, a z full eq to jeszcze bardziej, gdyż ponoć eq nie daje nic do leczenia, więc przewaga ms/ed jest jeszcze większa. :( Jeśli uw miałoby powiedzmy z 10 osób to i tak nie ten "balans" zbytnio by nie ucierpiał. :)
Goatee 2.0
06-03-2011, 17:23
Wydaje mi się, że aby dalej szukać wskazówek na temat UW trzeba zrobić wszystkie misje na klikanie, misje npc i zdobyć 100 pkt u Popi'ego. To raczej jest podstawą tego questu XD
Eh ja mam tam kilka misji, ale żeby zdobyć to cudo, potrzeba naprawdę dużego levelka. : (
Santano napisał cos takiego:
Wprowadzenie bardzo długiego i trudnego szeregu misji, które prowadzą do zdobycia długo oczekiwanej przez Was nagrody.
Myślę, że misje na klikanie i misje u NPC jak i solo roomy nie mają wpływu na zdobycie UW. Chyba, że Santano chciał nam utrudnić zadanie.
Zauważyłeś że nikt jeszcze nie zrobił 50 misji z klikaniem xd kazdemu praktycznie brakuje jednej ;d. Myśle że Santano chce nas przetrzymać i jeszcze ten jednej misji nie wprowadził .
Rodowity _/
08-03-2011, 18:58
Myślę że będzie jakas podpowiedz ;)
Knight Lukas
08-03-2011, 21:01
Myślę, że misje na klikanie i misje u NPC jak i solo roomy nie mają wpływu na zdobycie UW. Chyba, że Santano chciał nam utrudnić zadanie.
Żeby pociągnąć za dźwignię trzeba mieć ukończone 100 misji.
#top
Aż dziwne że przez tyle czasu nikt nie odkrył wszystkich misji..
Santano dał podpowiedź że ostatnia misja "na klikanie/mapie" znajduje się na FACC ale jak dotąd nikomu nie udało się jej znaleźć.
Legendoos
10-03-2011, 21:51
Ostatnia misja na klikane podpowiedziana .Teraz żeby dali podpowiedź do misji NPC
14:01 Santano: Podpowiedz do misji z map: Jedyna misja z mapy (quest na UW), ktorej prawdopodobnie nikt nie wykonal polega na kliknieciu przedmiotu w podziemiach Evul, jest bardzo prosta!
14:05 Santano: Przedmiot, ktorego trzeba uzyc w tej misji, to roslina. Mozna to robic raz na jakis czas, wiec jesli jednej osobie uda siewykonac misje - reszta bedzie musiala poczekac.
z tego co slyszalem, to dla xixe brakuje tylko jednej misji z npc, wiec w czym problem? wkoncu znajdzie ;o
@up
Nie tylko xixe, połowa apo ma 99 misji.
Santano, może w następnym tygodniu podpowiedź do misji z NPC?
Nie powinno być podpowiedzi bo jak by wszystko gm pisał co i jak to by nie było by zabawy ; D
nie wszystko co jest na kliknięcie nie trzeba klikać ; D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.