View Full Version : Wiecej respow Queen
Mareczekk
04-03-2011, 14:36
Witam. Co wy na to aby dodano wiecej respow queen. Jest ich za malo i nie ma gdzie expic bo w dzien sa wszystkie zajete, tak wiec daje propozycje co do nowego respu queen (płatnego). Zrobiłem taki maly szkic respu. TO JEST MOJA 1 MAPKA :)) Prosze pisac co o tym myslicie:>>
Ogólnie:
http://i53.tinypic.com/jt87sz.jpg
Przybliżone:
http://i51.tinypic.com/zunsc5.jpg
1 część respa:
http://i55.tinypic.com/i2p094.jpg
Dolna część tego respa:
http://i51.tinypic.com/zoi5on.jpg
2 część respa:
http://i54.tinypic.com/2evqe4x.jpg
Dolna część respa:
http://i56.tinypic.com/14bq107.jpg
Wiem ze sa osoby ktore rabia lepsza mapke ale trudno ;p to moja 1 mapka :)
Proszę o wypowiedz administracji apo :)
Jestem na nie.
Masz duży resp na cod + jeszce administracja dodała na soran :]
Jeżeli cos zle mowie poprawcie mnie
Jest to nie potrzebne, masz respy na cod, volcano, exp.
#Nie potrzeba jest więcej, chcesz respa to zajmij, jeżeli ktoś ci wbije masz coś takiego jak RRV
Na Tak, przyda się teraz queeny cod- full, exp tak samo, magic też.
Nie ma często gdzie expić, można dorobić.
KaZeK Banned v1.
04-03-2011, 14:47
Sorki ale to wygląda strasznie prostacko i kwadratowo :/
Jestem na nie, jest dużo respawnów i 3 wolne fragi.
Więcej respów? Jeden można dodać/zmienić - nic więcej. Twoja mapka mi się nie podoba - bywa.
Jestem na nie, nie ułatwiajmy robienia tasków :)
adrian0093
04-03-2011, 15:00
Mapka mi się nie podoba, można było by powiększyć jakiś resp na przykład na cod. Na cod nawet w nocy zajęte jest :0
Jestem na tak.
Bastek10
04-03-2011, 15:02
jestem na nie,respy są zbyt "prostackie" a poza tym zawsze znajdziesz jakiś wolny resp.
Kaziu Extreme
04-03-2011, 15:04
Jestem na nie, nie ułatwiajmy robienia tasków :)
Chodzi o nowy resp a nie wyjezdzasz z taskami jak tam moga byc queny daleko od siebie i bedzie lepiej bic na magic...
Jestem na nie jest ich wystarczajaco duzo a ostatecznie mozna w tp na queenach magic gdzie ten tp dodac drugie pietro tej samej wielkosci co obecne;).
Diduus v.0.2
04-03-2011, 15:12
Duzo jest respow quenn
Jestem na nie !
Chodzi o nowy resp a nie wyjezdzasz z taskami jak tam moga byc queny daleko od siebie i bedzie lepiej bic na magic...
Jestem na nie jest ich wystarczajaco duzo a ostatecznie mozna w tp na queenach magic gdzie ten tp dodac drugie pietro tej samej wielkosci co obecne;).
Ja wiem, że chodzi o nowy resp.
Ale zauważ, że są taski na zabijanie danej ilości Ots Queen, czyli automatycznie nowy resp Ots Queen jest równy z ułatwieniem tasków.
Queenow jest tak dużo ,że można się nimi porzygać , taski lecą bardzo szybko na respach które już istnieją , więc nie widzę potrzeby wprowadzać następne.
Te respy które przedstawiłeś to lepiej bym narysował w Paincie...
Queenów jest teraz w sam raz na APO, może nawet trochę za dużo. Przecież ostatnio dodali wam nowe respy queenów na Volcano przy Soni, a wam ciągle mało i mało. ; c
Lepiej jakby dodali jakieś nowe respy innych potwórków, których rzeczywiście jest mało, a nie ciągle te Queeny....
Jestem na nie.
<Magiczny>
04-03-2011, 17:13
Kolego, queenow jest teraz tyle, ze glowa boli ;o
Jestem na Nie, jest gdzie expic.
Załosne te twoje respy...
Jestem na nie. Masz dużo quenn.
~Bocianex~
04-03-2011, 18:10
Albo powiekszyc respy ktore sa obecnie albo dodac te twoje bo na prawde tak sa zapychane queeny w dzien ze to przechodzi ludzkie pojecie
#NA TAK
Jeśli będzie więcej respów to ludzie będą szybciej taskować, a tego nie chcemy, bo i tak za szybko to idzie. Propsy za poświęcenie czasu na zrobienie mapki i napisanie propozycji, która i tak nie zostanie wprowadzona.
#t
Nie.
Krulowiec
04-03-2011, 18:39
Moim zdaniem na APO i tak jest za dużo Queenów, poza tym niedawno dodali na [?] (tam obok Sonii : d ), nic nie powinni zmieniać .
Artystą to ty rzeczywiście nie jesteś.
Jednak jestem na nie, według mnie na serwerze ilość respów z OTS Queen'ami jest bardzo duża, są nawet miejsca, które są często wolne a z nich nie korzystacie. Niedawno został powiększony resp obok Sonii.
Lethornek
04-03-2011, 20:46
Taa i może na każdym sqm na stać Queen ?
No Ty chyba sobie żartujesz...
Queenów jest itak za dużo - jest taka sama sytuacja jak z Dark Lordami na rook... Bo nie ma co gadać jest dużo respów :) Po update na pewno będą lepsze potwory do expienia :)
Na nie :>
Jestem na nie. Po 1 beznadziejne respy, po 2 queen jest wystarczająco dużo. Są jeszcze inne potwory, na których można spokojnie expić.
Myślę Że Nie Ma Potrzeby Dodawać Nowych Respów, Ponieważ Zaraz Inne Osoby będą się kłóciły żeby inne respy powiększyć a tych jest dużo tylko trzeba poszukać. =]
A twoja Jest Nawet Fajna. Jestem Wyrozumiały wobec Wszystkich Uznając Ze Zrobiłeś ją Jako Pierwszą swoją Mapkę. ^_^.
#Nie =c
Domcio Old
04-03-2011, 21:16
jestem na nie quuenow jest wystarczajaco za duzo juz nawet na volcano jak ladnie powiekszyli respy masz jeszcze do tego cod, exp, soran.. i jeszcze magic stanowczo na nie ;)
Nie i jeżeli chcesz dawać propozycje swoich respów, to postaraj się, żeby nie wyglądały one tak:
http://i51.tinypic.com/zoi5on.jpg
Zero dodatków, w dodatku Twoja mapa jest trochę kanciasta. Wierz mi na słowo, że Tygrys ma ogromne wymagania ;d
To Teraz trzeba czekać aż sie Ekspert Tygrys Wypowie :D
Według mnie jest to nie potrzebne. Jest już duży resp na cod jak i na vol do tego dochodzi resp na vol i queeny przed wardami ;D
jestem na nie , chociaz w cod by mogli odrobine powiekszyc respa bo nie wazne czy wbijesz o 01:00 w nocy czy o 16:00 to i tak zajete .
#Lordzik#
05-03-2011, 07:12
Można by rozszerzyć resp na np. cod., ale czy jest to aż tak bardzo potrzebne?
Jest dużo innych miejsc do expa.
Jestem na nie masz dużo respów queen magic , soran , cod , ank . Wiec twoja praca w edytorze była zbędna .
Mareczekk
05-03-2011, 11:25
@up
Wiem ze byla zbedna. Ale pisalem ze jest to moja 1 praca wiem ze sa osoby ktore robia lepsze mapki. Ale ja pierwszy raz sie tym bawilem i wiem ze nie wyszlo najlepiej. Ale ktos kto jest obeznany w tych sprawach moglby zrobic jakis resp. Bo jest tyle osob na apo ze all respy z queen sa zajete. Na Cod expi w dzien po 5-6 osob... w nocy tez sa zajete....
To byla tylko moja taka propozycja :))
Allonsey
05-03-2011, 11:47
Moim zdaniem nie potrzebne są dodatkowe respy ponieważ jest ich już dużo i zawsze się znajdzie exp a jak nie są też inne potworki ; ]...
Ofc. NIE
Dementor
05-03-2011, 12:10
Ewentualnie można powiększyć respy na cod zarówno queenów jak i kingów, gdyż tam zawsze zajęte, a jeśli chodzi o nowy resp to nie wydaje mi się, aby był on konieczny... :)
~Bocianex~
05-03-2011, 12:43
Według mnie jest to nie potrzebne. Jest już duży resp na cod jak i na vol do tego dochodzi resp na vol i queeny przed wardami ;D
Nie czaisz ze swiatek piate czy niedziela wszedzie queeny sa pozajmowane? Nawet na vol sa respy bombardowane przez graczy nie wspominajac o magic i cod.Na czym ma taki 1,5k lvl expic ? moze na kingach albo msc.
Lolipops
05-03-2011, 12:50
Jestem na TAK,jak nie wstaniesz przed 5.00 rano nie poexpisz tak więc te respy są potrzebne
jestem na nie jest ich wystarczająco już propozycja już z dodaniem respów queen była . i nie została wprowadzona bo jak widać jest ich wystarczająco ;)
Respy ostatnio dodali na volcano wiec nie widze problemu, a ze akurat duzo graczy robi taska na queeny to sie musza jakos sciskac. :) Jestem na nie plus mapka fuu XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.