Zaloguj się

View Full Version : Iem v

Szybki jak szyba
04-03-2011, 16:50
Witam, czy oglądał ktoś mecze na Intel Extreme Masters V? :) Jeśli nie to uświadomię Was, że FX są w finale i zagrają przeciwko ukraińskiej ekipie "Natus Vincere". Polacy wygrali w grupie wszystkie mecze prócz tego z mTw. (mTw nie jest szczęśliwe dla Polaków) Jednak jak się okazało mieliśmy sporo szczęścia ponieważ po świetnym meczu z fnatic w fazie play off wygraliśmy 2:0 potem oddaliśmy 1 mapę SK-gaming w półfinale i przeszliśmy do wielkiego finału! Wspomniane wcześniej Na'Vi pokonało compLexity 2:0 a następnie uporało się z mortal Team work 2:1! Polacy wfinale zmierzą się więc z Natus Vincere z mTw zagra o brąz z SK-gaming. Podczas meczu FX : mTw w grupie sądziłem, że Jarek zaraz wstanie do grubego ;d (zonica) Jak typujecie top4? Wg mnie top4 bd przedstawiać się następująco :
1. FX
2. Na'Vi
3. mTw
4. SK

@bonus
http://frag-executors.com/fxtv/film/2112.html

Nie płacz get right i tak jesteś najlepszym zawodnikiem na świecie i to co, że nie masz życia ważne, że walisz dobre hedy z kałasza.

@diabolix
Nie pyskuj, jak można szanować człowieka, który przechwala się w mediach jaki to on nie jest zajebisty apotem na meczu zawsze dostaje wpierdol, pozwolę sobie zacytować Loorda :
"Co jest get right *****? Łyso ci teraz ****?" ;ddd
@diabolix
Boże? Oj tam, szybki wystarczy.

Soi
04-03-2011, 17:11
1.Na'vi
2.Fx
3.SK
4.mTw

Diabolix
04-03-2011, 17:15
Temat trochę za późno, bo wiadomo, kto będzie grał o to Top4. Wiadomo, że Na'Vi dostanie od nas w dupę, bo my sobie z nimi dajemy radę.

Nie wiem, co cię jara w takich tekstach do "get rajta" (jak to ująłeś), przecież to też człowiek, bawi cię naśmiewanie się z takich ludzi?
Jego życie, niech robi, co chce, nie wiem, co cię tu śmieszy, że musisz na forum o tym pisać.

@Up
SK wygra z mTw? Ty wiesz, co się w ogóle dzieje na scenie teraz?

@Szybki jak szyba
"Nie pyskuj"? Boże, kolejny internetowy napinacz, pozwolę sobie nawet ci nie odpowiadać, bo konwersacja z takimi idiotami nie ma sensu.

*Old Karmazyn*
04-03-2011, 18:37
FX rozniesie navi spokojnie ;) fx połłłłeeeeer OGIEN !

UNKNOWNq
04-03-2011, 18:47
@szybki jak szyba

sory ale ty chyba nawet nie wiesz jak on gra hhahha

Grot
05-03-2011, 19:46
Jak typujecie top4? Wg mnie top4 bd przedstawiać się następująco :
1. FX
2. Na'Vi
3. mTw
4. SK

1. Na'Vi
2. FX
3. mTw
4. SK

Fx przejebało 2:0, po tym jak zagrali ct na trainie myślalem że wygramy ,ale jednak : /

Szybki jak szyba
05-03-2011, 19:49
ie chcę hejtować i nie jestem internetowym fan bojem ale żeby na swojej mapie ugrać 1 rundę po zmianie to coś tu jest nie tak, liczyłem, że traina ugrają easy bo są na trainie bezkonkurencyjni potem d2 wygra na bank Na'Vi i na tuscanie Polacy powalczą o złoto. Niestety zabrakło szczęścia.