View Full Version : Minos-misja na klikanie!
Witam, chciałem ogłosić iż pomagam w misji z Minosem. Misją jest dobicie Minosa. Jedyne co potrzeba to napisać do mnie w grze(nick Bart) lub na gg(podane profilu na forum) oraz konieczność bycia zalogowanym jakiegoś mojego znajomego, który pójdzie jako drugi healer(sio/uh). Cena za którą pomagam to 30kcc oraz mój loot.
http://i51.tinypic.com/123tgnn.jpg
Niepotrzebne(czyt. fałszywe) komentarze będą przekazywane administracji do skasowania.
A czy w zabiciu Master Atoma tez pomagasz? ;)
Emzeto ^.^
04-03-2011, 21:34
A czy w zabiciu Master Atoma tez pomagasz? ;)
Podbijam xd właśnie pomagasz? w Master Atoma? ; > bo tak to było by lepiej i np za 2.5kcc :)
Własnie, co z Master Atomem, bo bym się przeszedł i za ile? ;dd
Dla wszystkich odnośnie Master Atoma to mogę go czyścić po zabiciu Minosa za dodatkowe 1kcc lub osobno(Minosa nie bijemy) wtedy za 2.5kcc mogę pomóc. Jedyne co potrzeba to oddanie Burning Heart do npc Burnin, aby mieć możliwość dostępu do Master Atoma. Co więcej proszę pytać w grze lub pw na forum lub na gg.
23:01 Gratulacje! Wykonales misje o nazwie "The Lord of Demons". To 48 z 50 misji!
23:38 Gratulacje! Wykonales misje o nazwie "Better than the Beast". To 49 z 50 misji!
Wszystko bylo okey . Polecam !!!
Dementor
05-03-2011, 09:41
A może ktoś np. napisać na jakim minimalnym level może pójść konkretna profesja? No poprostu np. żeby nie było takiej sytuacji, że minos walnie raz z czasu i padnie na hita... :) Jeszcze chciałem zapytać czy są jakieś bramki levelowe i co trzeba zrobić(o ile coś trzeba), aby mieć dostęp do minosa, bo jeśli chodzi o master to up mówiliście, że bh. :)
KaZeK Banned v1.
05-03-2011, 10:01
A może ktoś np. napisać na jakim minimalnym level może pójść konkretna profesja? No poprostu np. żeby nie było takiej sytuacji, że minos walnie raz z czasu i padnie na hita... :) Jeszcze chciałem zapytać czy są jakieś bramki levelowe i co trzeba zrobić(o ile coś trzeba), aby mieć dostęp do minosa, bo jeśli chodzi o master to up mówiliście, że bh. :)
Ogólnie aby wejść do labiryntu trzeba mieć 1111 lvl i zrobione misje na Magic Axe Quest (Poradnik (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=74243))
A na hita nie spadniesz ponieważ bloker stoi kilka sqm od Ciebie i nie ma szans aby Minos się Ciebie rzucił.
Falk avar
06-03-2011, 19:48
http://i51.tinypic.com/a146ev.jpg
Wszystko Gites
Polecam !
W związku z tym, że dobicie Minosa jest potrzebną misją do Ultimate Weapona, którego już można zdobyć cena wzrasta do 30kcc od osoby. Możecie krytykować i cokolwiek innego jednakże wiem, że warto mieć Ultimate Weapona, a tylko ja pomagam z misją na dobicie Minosa, którego dają radę zblokować tylko 3 osoby na serwerze. Wszelkie posty nic nie wnoszące do tematu będą zgłaszane do zwarnowania.
Vronixik
17-03-2011, 17:00
Ja pojde pisz do Adasik
Moge dac 10kcc max bo zal 30kcc za blokanie!!
30kcc + loot jego <lol2> ? No comment.
Związku z tym że Bart ma bana, a po banie chce brać 30kcc ;O to polecam bardziej Szymka i Toce, biorą 10kcc
Związku z tym że Bart ma bana, a po banie chce brać 30kcc ;O to polecam bardziej Szymka i Toce, biorą 10kcc
Lubisz związki na odległość?
#t
Polecam Barta! Chociaż te 30kcc to przesada, 20kcc max + lot (5kcc).
W związku z tym, że po unbanie będziemy wybijać minosa jak tylko się zrespi, nikt inny nie będzie miał nawet szansy go bloczyć. ; [
A toca może pobloczyć - gówno. ;o
GULICHRUPEK
22-03-2011, 13:44
30 kcc + lot dla cb chyba dobrze dla gracza nei za bardzo
Vronixik
22-03-2011, 15:42
Szymek bloka za 15kcc minosa jakby co XD
Hawaaj_THC
22-03-2011, 20:46
W związku z tym, że po unbanie będziemy wybijać minosa jak tylko się zrespi, nikt inny nie będzie miał nawet szansy go bloczyć. ; [
A toca może pobloczyć - gówno. ;o
Dokladnie Toca gowno bloczyc moze...Bart moze z 30kcc przesadzil ,no ,ale jako pierwszy zaczal blokac to nalezy mu sie szacunek ;d...Jak mi styknie kasy to tez sie przejde na minosa ;)
Szymek bloka za 15kcc minosa jakby co XD
Do czasu, aż Bart będzie odbanowany. : [
Wtedy znowu zaczynamy blokanie Minosa lub wybijanie go, żeby nikt nie mógł dobić. Jeszcze pomyślimy.
Fire Ziut
27-03-2011, 15:52
Zostalem oszukany przez Barta. Dobijalem Master Atoma i wolno szlo, powiedzieli zebym z e maxa pocisnol, Atom sie przezucil i padlem. Po dedzie Bart i Lord Pih juz nie odpisali, podbieglem do wieznia i Bart przebiegl i zlurowal warda i przybloczyl mnie.
Nie polecam zlodzieja!
Zarexoholik?
27-03-2011, 16:02
Zostalem oszukany przez Barta. Dobijalem Master Atoma i wolno szlo, powiedzieli zebym z e maxa pocisnol, Atom sie przezucil i padlem. Po dedzie Bart i Lord Pih juz nie odpisali, podbieglem do wieznia i Bart przebiegl i zlurowal warda i przybloczyl mnie.
Nie polecam zlodzieja!
Po pierwsze Adasik nie gra Bartem. Po drugie to jest jego temat. Po trzecie ja nie zakładałem tematu, że bloczę Master Atoma. Po czwarte popracuj nad ortografią. Po piąte masz jakieś dowody, czy tylko bezpodstawne oskarżenia? Po szóste idąc na APO vol cię spotkałem - ward się przeRZucił i cię pocisnĄŁ. Elos.
Prawie jak Kamil
27-03-2011, 16:02
Nie polecam zlodzieja!
Synku co Ty ćpałeś? Inaczej nie moge tego skomentować. Blokaliśmy to juz xx osobom i jakoś nikogo nie okradliśmy nikogo, to czemu akurat Ciebie? Myslisz, że zniszczylibyśmy reputacje dla kilku kcc? Więc z takimi oszczerstwami nie w tym temacie.
PS Deads, Szymek- BArdzo pomysłowe.
Vronixik
16-07-2011, 08:54
A jak ja szedlem Adasikiem z wami na uw to kto mnie na koncu napie... i ledwo co wziolem
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.