PDA

View Full Version : emotion festival

Crote
05-03-2011, 12:05
Czuliście się kiedyś tak jakby nie było w Was energii czy chęci do jakiegokolwiek działania? My także! Dlatego potrzebowaliśmy jakiegoś natchnienia, czegoś przy czym poczulibyśmy się wolni!
Emotion Festival - to 12. godzin niezwykłego brzmienia muzyki trance i house, która wyzwoli Wasze zmysły! Eksplozja dźwięku, otwarta przestrzeń, 2 sceny muzyczne - główna: trance, boczna: house, 24. artystów światowej sławy, relaks i swoboda z dala od wielkich miast - to wszystko dostarczy Wam pozytywną dawkę potrzebnej energii.
Na ten wyjątkowy i jedyny taki event na scenie muzyki trance i house
zapraszamy Cię już 6 sierpnia 2011r. Festival odbywa się w miejscowości Lipiany na półwyspie nad jeziorem Wądół.
Wyzwól swoje emocje i bądź tam z nami!

http://www.emotionfestival.pl

przyjezdzajcie do mnie na wioske w wakacje, bedzie napierdalanka, moze sie spykniemy apowicze! mikiel, maatini i drah przyjedzcie, wierze mocno

Szejk
07-03-2011, 00:01
Emotion Festival - to 12. godzin niezwykłego ćpania, skakania wytapetowanych, wyżelowanych gnojasów.

Szybki jak szyba
07-03-2011, 00:24
Hah no tak jak napisał up, nie wiem po co marnować tyle cennego czasu w wakacje aby słuchać tej "muzyki" w towarzystwie pedałów świeżo po solarium z kolczykami w brwiach i chuj wie gdzie jeszcze a o 14 latkach wyglądających jak 18 latki już nie wspomnę.

Crote
07-03-2011, 07:37
lepiej grac 12h w tibie xDxDxDxD

deeL `
07-03-2011, 15:17
Emotion Festival - to 12. godzin niezwykłego ćpania, skakania wytapetowanych, wyżelowanych gnojasów.

Hah no tak jak napisał up, nie wiem po co marnować tyle cennego czasu w wakacje aby słuchać tej "muzyki" w towarzystwie pedałów świeżo po solarium z kolczykami w brwiach i chuj wie gdzie jeszcze a o 14 latkach wyglądających jak 18 latki już nie wspomnę.

Gówno wiecie. W dupie byliście. Grajcie w tibie całe życie, przecież to najlepszy rodzaj rozrywki.

@topic
Najpierw ogarne co jest na Mega w Wildze. Jeśli się spodoba może wpadnę do was.

Szybki jak szyba
07-03-2011, 15:55
@up
Nie gram w tibie od 2 lat. Niedawno (pół roku temu) zacząłem znów, pograłem tydzień i sprzedałem postać. Teraz gram tylko w CSa i to po godzinę dziennie albo i nawet tego nie, niezły ze mnie komputerowiec bez życia c'nie?

@top
Mówiłem jusz.