View Full Version : Johaug[?]
Kaziu Extreme
05-03-2011, 13:54
Nie wiem czy ogladaliscie bieg ktory zakonczyl sie pol godziny temu ale to jak oddychala Johaug od 10km do mety biegnac na maxa to jest masakra zaden czlowiek nie moglby tyle wytrzymac gdyby Kowalczyk brala to co ona to nie byla by 3 tylko minute przed johaug a na fair play biegnac to bjorgen i johaug by nie istnialy. Tworze temat z zazalenia bo nie moge patrzec jak nie toleruja polskich talentow i mnie to boli;|.
Τettmeier
05-03-2011, 13:57
Ta, oglądałem, to jest niewyobrażalne. Nie wierzę, że bez żadnych jakichkolwiek leków organizm mógłby wytrzymać takie tempo. Po ponad godzinie biegu, a potem na końcu ona nie wykazywała żadnego zmęczenia. Niemożliwe.
'Oxidosis'
05-03-2011, 13:59
Tak samo jak wyżej, to niemożliwe, przecież ona 5km przed metą biegła jakby dopiero zaczęła, szkoda Kowalczyk.
Dlatego olałem patrzenie na ten UCZCIWY SPORT, bo irytować się już nie chciałem, wczoraj za dużo naklnąłem na te Norweskie pindy :D
Dementor
05-03-2011, 15:01
Jak dla mnie to to jest w ogóle żenada z tymi jakimiś lekami... Każdy kto widział bieg wie, że to co się stało jest nie możliwe. Żaden normalny człowiek nie mógłby biec przez taki dystans jak biegła dzisiejsza "mistrzyni". Przecież ona biegła na 130% swoich możliwości. :P Za idealne określenie uważam tu legalny doping, który zażywają norweżki... :( Bardzo mi smutno, że takie leki są w ogóle dopuszczone przez co Kowalczyk przegrała... :( Przecież na ostatnich igrzyskach była najlepsza, a teraz ponad minutę gorsza? To jest żenujące. :(
Cała norweska sztafeta ma astme.
Oglądałem może 1h potem zrezygnowałem, bo już mnie to ostro wkurzało. Niech sobie wygrywa, ale każdy wie, że bez prochów jest zerem :)
Justyna kowalczyk : brąz w erze astygmatyków to złoto
Dziękuje dobranoc więcej tych biegów oglądać nie będę póki narkomanki nie ogarnął.
Ja już przestałem oglądać te zawody narkomanów.
Jak ludzie mogą na takie coś pozwalać, zakładam, że nikt nie ma zamiaru aby coś z tym zrobić, dobrze. Ciekawy jestem co będzie dalej, bo tak jak ona biegła, to może świadczyć o tym, że ona jest robotem z dalekiej przestrzeni kosmicznej. Chociaż nawet robotowi kończą się baterie i trzeba naładować.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.