View Full Version : PS 3 czy komputer?
Arshavin
07-03-2011, 16:05
Co waszym zdaniem lepiej kupic nie chodzi mi o sprzet tylko co bardzie sie według was oplaca ? Mysle nad ps3 ale kumple mowia zeby jednak kupic kompa
Belfus Adri
07-03-2011, 16:10
Ja tam jednak radze ci kupic kompa nie musisz na każda gre wydawać okolo 200 zl a na dodatek komp nie słuzy tylko do gier :)
Ja na kompa wydałem 2700 i raczej nie ma gry która by mi teraz nie działała na full detalach.
Jeżeli masz już komputer to raczej PS 3.
#Komputer ;P
zielony kwadracik.,
07-03-2011, 16:24
Ja tam jednak radze ci kupic kompa nie musisz na każda gre wydawać okolo 200 zl a na dodatek komp nie słuzy tylko do gier :)
Ja na kompa wydałem 2700 i raczej nie ma gry która by mi teraz nie działała na full detalach.
Ale zobacz twoj komputer kosztowal 2700, a ps3 kosztuje okolo 1500zl? Moze nawet taniej sie znajdzie.. Ja kupilem ps3 ale to juz rok albo 2 lata temu i jest ok filmy w blueray sa zajebiste, a gier wcale nie trzeba kupowac za 200 tak jak mowi kolega, jest cos takiego jak "komis" z grami, sa tam uzywane gry. Wiadomo ze nowych gier w takim komisie nie bedzie chodzi mi ze o premiery w takich komisach gry sa porzadne, nieporysane, a np fifa 2010 kosztuje tam 25 zl? a w sklepie 100.
Jak znajdziesz okazje i kupisz kompa dobrego za pieniadze ktore masz na ps3 to kup sobie komputer, tylko nie kupuje komputerow z marketow bo to jest najwiekszy szit.
Ja wychodze z zalozenia ze Komputer mam po to zeby robic lekcje, kontaktowac ze znajomymi, przegladaca internet (na ps3 mozna i bardzo wygodnie sie to robi) a od gier jest konsola, od kiedy jest playstation mialem kazda konsole ktora wychodzila od sony, pewnie jak wyjdzie ps4 to kupie.
Mam nadzieje ze pomoglem.
Jeżeli masz już komputer to raczej PS 3.
#Komputer ;P
no a z czego pisze kurva? z pralki? pomyśl.
bierz komputer tak czy siak, więcej na nim zrobisz, niż na ps3 ;>
Maatinii
07-03-2011, 17:09
Głupie pytanie.. Chcesz grać bez żadnych problemów w gry kupuj konsole. A jak chcesz grac w tibie i cs to ofc że komputer.
Krulowiec
07-03-2011, 19:53
Pewnie, że komputer jeżeli wydasz 3000 zł to już jest potwór gry , programy itp na najwyższych / największych detalach.
Myślę, że jeszcze długo , długo zanim wyjdzie taka gra , która zaskoczy taki komputer, sam kupiłem sobie w wakacje i jest zaje*isty, polecam kompa !
zielony kwadracik.,
07-03-2011, 22:58
#up
Uwierz ze kupiles marketowego kompa za 3000zl?:confused: I uwierz ze nie jest taki zajebisty jak ci moze sie wydawac i bez problemu znalazlbym gre ktora nie poszlaby na max wymaganiach. :)
#top
Wypowiedzialem sie juz.
<Magiczny>
07-03-2011, 23:16
Ja bym wybral ps3. Zawsze jakas inna rozrywka od komputera :<
Ja bym brał PS3.Tylko czy masz brata albo siostrę albo z kimś kim możesz ciągle grać ?? Bo Jeśli tak to PS3 na 100% .A poza tym na PS3 masz dodatkowo odtwarzacz blu-ray.I z grami mój kolega który ma PS3 robi tak ,że idzie tam do jakieś komisu czy nie wiem czego tam i się tam wymieniają grami .A co do ceny tych gier to w sumie warto bo grafika po prostu powala.Jak już kupisz raz PS3 to nie musisz kupować lepszego bo każda gra ma takie same wymagania ,więc to duży plus.
zielony kwadracik.,
08-03-2011, 09:47
#up
Zachowujesz sie bardzo dziwnie jestes w kazdym temacie i 90% twoich postow jest takich ze wyzej ktos napisze i ty to przepisujesz hehe, wymysl sam co pisales.
Nie rozumiem po co do ps3 jest brat czy siostra? ja jestem jedynakiem i gram w ps3 tak czy siak, a ja jak mam multiplayera jakiegos to zapraszam kumpla i gramy.
#top
Temat powinien byc zamkniety bo juz dosc odpowiedzi ma.
#edit, up
A I KUR@! ZNAKI INTERPUNKCYJNE STAWIA SIE PRZED SPACJA A NIE PO W SZKOLE NIE NAUCZYLI?!
Poziomek ci wpierdoli
08-03-2011, 13:35
Komp jest bardziej uniwersalny, dlatego bym go wybrał. A co do PS3 to pady są robione pod łapy żółtków i nie dziw się, jeśli będzie dla ciebie za mały.
Maatinii
08-03-2011, 14:23
Up.
Pady do ps są najwygodniejsze od innych.
Nie wiem po co wy piszecie jakieś głupoty z giełdami gier? Za dużo kasy macie to dajcie mi... Kupujesz dysk 300gb zewnętrzny i ściągasz xxxxxx gier za free i grasz.
Down.Nie chce nic mówić ale ps3 to najprostsza konsola do przerobienia na rynku nie licząc wii.
a str. to np. darkwarez
zielony kwadracik.,
08-03-2011, 23:52
#up
Gry do ps3? Jak na ps3 nie da sie sciagac gier, tej konsoli jeszcze nie dali rady przerobic. Jak da sie sciagac na to gry to podaj stronke jak mozesz :>
Arshavin
09-03-2011, 15:15
Po zastanowieniu wybrałem komputer . Elo
Maatinii
09-03-2011, 15:18
Miłego pieprzenia się ze sterownikami, crackami, błędami, kupowaniem oryginalnych gier do multi i męczenia się na fotelu.
Ps. Zjebany wybór ; )
O to widzę że dobry komputer będzie.. Miłego grania w cs i tibiie.
Arshavin
09-03-2011, 15:54
Wydać tyle samo co za ps na 5-6 gier to dobry wybór ? hehss
Belfus Adri
10-03-2011, 08:10
O to widzę że dobry komputer będzie.. Miłego grania w cs i tibiie.
Mu chodzi ze 5-6 gier=ps3 a nie 5-6 gier to jego komp :)
@Topic
Dobry wobór
Dobrze zrobiłeś. Osobiście wolę xboxa360 bo wydaje mi się lepszy niż PS3 ale to każdy myśli inaczej. Teraz tylko dbaj o ten komputer i nie doprowadź go do takiego stanu jak tego co masz obecnie hahah XD.
Maatinii
10-03-2011, 10:58
Mu chodzi ze 5-6 gier=ps3 a nie 5-6 gier to jego komp :)
@Topic
Dobry wobór
To trzeba być ładnie ograniczony do gier.
Ps. Idę kończyć mafie ostatni chapter ; o (na xboxie)
Bo ^ ogY [:
10-03-2011, 13:43
ps3 .
zielony kwadracik.,
10-03-2011, 19:36
Jakbym mogl cie prosic podaj jaki sprzet masz w tym swoim kompie:D:D:D:D
Do gier/zabaw - PS3
Wielofunkcyjnosc- komputer
Tyle na temat ;]]]]
Darkstar
11-03-2011, 18:19
To zależy. Jeżeli masz słabego kompa to kup nowego, a jeśli przeciwnie to kup konsole.
Jeżeli masz zamiar grać to wybierz ps3 nie musisz się bać o wydajność gier ;D
A co do ceny gier to ostatnio wyszedł PSJailBreak który możesz kupić już za 10zł i grać na nie oryginalnych grach (do czego ofc nie namawiam) ;)
1.Komp
2.PS3 -do gier super np singstar ,move,tekken 6 turnieje z znajomymi itp
3.XBOX
4.Wii
~Bocianex~
16-03-2011, 13:44
Oczywiscie ze komp ps3 raczej by sie znudzil szybko bo tylko gry i gry brak dostepu do gg czy internetu normalnego..
Oczywiście PS3 :p masz komputer,masz internet,możesz się komunikować i grać w Tibie,do tego właśnie służy komputer. Jak chcesz grać w najnowsze tytuły,cieszyć się zawsze dobrą grafiką i niezastapioną grywalnością na padzie to jedyne co możesz zrobić to kupić konsolke x/ps,ale jak napisałeś że ps3,jak masz tyle hajsu,to bez zastanowienia kupuj go!
Dalsze wypowiadanie się nie ma chyba sensu, bo jak można przeczytać na pierwszej stronie:
Po zastanowieniu wybrałem komputer . Elo
Wszyscy co napisali ze ps3 są dziećmi co komputer kojarzy im się tylko z grami grami grami!
TOP:
Oczywiście Komputer!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.