View Full Version : Parodie
sqlterpa
07-03-2011, 20:15
cze,
potrzebuje kilka tytułów filmów których widzieliście dobre parodie, albo takich których wg. was fajne byłyby parodie ;D
licze na was forumowicze^^
Poznaj moich spartan-parodia 300
KaZeK Banned v1.
07-03-2011, 21:05
SuperHero
Totalny kataklizm
Wielkie kino
Poznaj moich Spartan
4 najlepsze parodie filmowe jakie oglądałem.
Naga broń 33 ⅓
Mafia
Jak coś sobię przypomnę to wstawię więcej :P
E.Leclerc
08-03-2011, 10:26
Chłopaczki z sąsiedztwa parodia filmu o życiu w murzyńskim gettcie :) najlepszy film jaki widzialem :D
Again q.q
08-03-2011, 16:59
Wampiry i Świry - parodia Zmierzch :p
Daburian
08-03-2011, 22:35
10 przykazan boskich
rok pierwszy
straszne filmy >all<
american pie >all<
poznaj moich spartan --- tak wyje**sty film, że po prostu masakra xd
Jasny xD
08-03-2011, 22:38
Dokładnie Poznaj moich spartan
Władca Pierścionka
american pie >all<
To nie parodia, tylko zwykła komedia.
@topic
Zły skręt
Super Hero Movie
Scary Movie 1-4 (niedługo 5 :D)
Poznaj Moich Spartan
Mateusz Soprano
11-03-2011, 19:43
Elo.
Kilku osobom dałem reputy gdyż oglądałem dzięki wam "Poznaj moich spartan" i mi się spodobało.
Ale potrzebuję waszej pomocy.Oglądałem jakiś kawałek filmu na TVN w tamtym roku bodajże,też taki parodiowy w którym była scena, że:
Wchodzi typek z typiarą do pokoju pustego i składa jej jakąś ofertę erotyczną(chyba że chce ją przelecieć czy coś) i Ona mówi mu cenę 40dolców(chyba:D) i nagle z różnych zakątków pokoju,zza firany z pod łózka z szafy wychodzi wiele ludzi z pieniędzmi i sobie wzajemnie płacą bo się założyli na ile się ta laska wyceni.
Za właściwy film reput!
Sub Zero 2
11-03-2011, 20:06
Poznaj moich Spartan - wypier*olony film.
SuperHero - parodia Batmanów i innych takich.
Wiem , że wymieniłem te co były , ale jak więcej osób potwierdzi to lepsze wrażenie.
Diabolix
11-03-2011, 23:26
Elo.
Kilku osobom dałem reputy gdyż oglądałem dzięki wam "Poznaj moich spartan" i mi się spodobało.
Ale potrzebuję waszej pomocy.Oglądałem jakiś kawałek filmu na TVN w tamtym roku bodajże,też taki parodiowy w którym była scena, że:
Wchodzi typek z typiarą do pokoju pustego i składa jej jakąś ofertę erotyczną(chyba że chce ją przelecieć czy coś) i Ona mówi mu cenę 40dolców(chyba:D) i nagle z różnych zakątków pokoju,zza firany z pod łózka z szafy wychodzi wiele ludzi z pieniędzmi i sobie wzajemnie płacą bo się założyli na ile się ta laska wyceni.
Za właściwy film reput!
Niech będzie, że ci pomogę. I nawet nie musisz mi dawać tego reputa, bo chyba o tym filmie to nigdy się nie dowiesz.
Tym filmem jest... "Wyścig szczurów", tak, to ten film. I, o ile pamiętam, to było 3000$.
@Topic
Ogólnie, to nie przepadam za parodiami. Za niedługo w telewizji będzie "Poznaj moich spartan", chyba obejrzę. Miałem ten film kiedyś na komputerze, ale jakoś go nie oglądałem.
@Edit
Obejrzałem przed chwilą "Poznaj moich spartan" i muszę powiedzieć, że się zawiodłem. Było tylko kilka śmiesznych momentów, ale te amerykańskie, durne poczucie humoru mnie nie bawi.
KickAss - parodia Spider Mana i wszystkich bajek z bohaterami. Dużo krwi, zabijania, macania się, ogólnie - pozytywnie :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.