View Full Version : [Forum] Forum Problem !
Czy masz tak, że strona forum, posty, tematy w ogóle podczas ładowania, czekasz dość długo aż się strona wyświetli?
Ja osobiście to zauważyłem i jest to problem bo na innych stronach/forach się mi tak nie dzieje.
Myślę, że to coś z toproste.pl jest nie tak:confused:
Administracjo czekam na odpowiedź~!
Azbest on de tour
08-03-2011, 17:52
czasem coś mi się przytnie, ale korzystać można
Demonizas
08-03-2011, 18:02
Tak, też mam to ciągle, czasem zdarza mi się, że mi się wgl resetuje ładowana strona ale to już chyba wina mojego neta ;p
Czasami forum jest przeciążone, myślisz że czemu usunęli CB? :)
Od 2dni mam ten problem bez przerwy, przez chwilę nawet myślałem, że to coś z moim netem, ale wszystkie inne strony działają normalnie :)
od czasu do czasu wyskakuje mi też przeciążenie strony.
Dziś tak miałem cały dzień, chciałem edytować posty i bardzo długo się ładowało.
zajrzalem tu, mysle chuj nic sie nie dzieje, przegladam forum i jestem zmuszony wrocic do tego tematu, poniewaz naprawde albo forum jest zbyt obciazone albo mi sie cos stalo <ueee>!
Dokładnie, mam to samo od jakiegoś czasu, ale nie zawsze, czasami chodzi normalnie, a czasami muli w choy. Gdy chcę np. dać reputa to muszę czekać kilka sekund na te okienko, albo kliknąć drugi raz. To samo mam z edytowaniem/zatwierdzaniem postów. :mad:
#Karpek
Dzisiaj tez się z tym spotkałem, trzeba było czekać 10 sekund aby się okienko wyświetliło.
Ja dzisiaj miałem taki problem, ale krótko to trwało. Od czasu do czasu zdarza się takie coś i nic na to nie poradzisz, czasem chcę wejść w ustawienia i muszę czekać 20 sekund.
Arshavin
08-03-2011, 19:23
Od jakiegos czasu cos takiego mnie łapie Xd... Moze to ja mam za wolny net albo mozliwe ze na forum cos sie jeb**
Tez tak mam od 2-3 dni. Musze zawsze troche dlugo czekac az sie strona zaladuje, sam sie zdziwilem bo mam 6,75MB/s neta i tak muli ;D.
Aktualnie ten problem ma pewnie każdy użytkownik , zdecydowanie jest to spowodowane przeciążeniem serwera.
#edit
38 sekund na zatwierdzenie posta, coś jest nie tak...
Precision
08-03-2011, 19:58
Trzeba czekać tylko na odpowiedź administracji, a tak nie ma co ględzić. Sam mam szybki internet i również prędkość odświeżania strony nie jest najlepsza.
Mi się tak nie robiło i nie robi do dziś nawet jak przeglądam forum i pisze posty na forum z komy czyli np. teraz to nie ma lagów.
Mam tak od jakiegoś czasu. Myślałem, że to wina internetu, ale inne strony typu facebook (która waży więcej) ładują mi się dużo szybciej i bezproblemowo. Wkurzające, ale co poradzić... Teraz moda na ruchome avatary, duże podpisy - tak żeby zabłysnąć. I się cholera nazbierało.
Diduus v.0.2
09-03-2011, 08:09
Mam tak raz kiedyś :O Ogólnie bez lagów :p
Dość często tak mam. Ładowanie wątków itp...
Domcio Old
09-03-2011, 15:21
czasami tak mam ale rzadko ;) ale mam wiec administracja musi to jakos poprawic ;)
Dementor
09-03-2011, 15:25
Ostatnio i mi czasem się to zdarza... Są również takie sytuacje, że podczas ładowania tak jakby zrywane było połączenie i w ogóle nie chcę załadować, jeszc za chwilę już załaduje, chociaż i tak nie za szybko. Najwidoczniej serwer jest przeciążony. :)
Zdarza mi się to dość często... najbardziej irytujące jest czekanie na dodanie posta...
Zależy od tego, z którego neta korzystam i jak bardzo jest obciążony. Jak z prywatnego to nigdy nie miałem takiego problemu.
#Lordzik#
09-03-2011, 16:33
Tak. Od jakiegoś tygodnia są takie lekkie "zamuły". Przeczekajmy może minie ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.