View Full Version : Namelocks
<Magiczny>
08-03-2011, 20:51
Witam. Proponuje dodac wyszukiwarke na strone glowna do dzialu 'namelocks' aby mozna zobaczyc nowy/stary nick danego gracza.
Dodaje sonde.
Jest to jak dla mnie zbędne... Więc w sądzie zaznaczyłem obojętnie ;)
Możesz to sprawdzić na intergaming.
Dementor
08-03-2011, 20:59
Jestem na tak. Czasem by się to przydało, gdyż niektórzy dostają namelock'a i później nie można ich znaleźć nawet poprzez wyszukiwarke... Przydałoby się takie coś. :)
Ero Senin
08-03-2011, 21:00
Tak.
Często ktoś zmienia nick żeby zatrzeć swoją złą przeszłość X D
Jest to zbędne moim zdaniem . A po 2 gracze powyżej 200 lvl już nie dostają namelocków bo dawno by były zbanowane przez takiego Magika który sprawdza codziennie całą listę online po 20 razy . Hehe tyle .
Allonsey
08-03-2011, 21:12
Szczerze jest mi to obojętne ale zaznaczyłem TAK ponieważ może komuś się to przydać więc mogą to dodać
Ofc. TAK
Jest chyba na intergaming taka opcja o ile sie nie myle. Mozna wprowadzic na glownej stronie, jak ktos pamieta koleszke ze starego nicku ktory go zmienil to ma szanse go odnalesc, jestem na tak ;d
Lethornek
08-03-2011, 21:23
W sumie jest to na intergaming.info :D
Ale nie zajęło by to zbyt dużo czasu administracji więc jestem na tak :D
Uważam że jest to zbędne. Jeśli dajemy namelocki, to zwykle są to nowe postacie niedoświadczonych graczy, lub obraźliwe nicki noob charów założone przez 'weteranów' APO którzy mają potrzebę zabłysnąć.
Nie są to na tyle ważne zmiany jakichś postaci z wysokim poziomem, żeby czyimś priorytetem było dowiedzieć się czy postać miała nemelocka czy nie.
Od pewnego poziomu staramy się namelocków nie przyznawać, żeby własnie takiego zamieszania nie robić, dlatego myślę że namelocki niskich lvli są na tyle mało interesujące, że nie warto na to tracić czasu.
<Magiczny>
08-03-2011, 22:06
Uważam że jest to zbędne. Jeśli dajemy namelocki, to zwykle są to nowe postacie niedoświadczonych graczy, lub obraźliwe nicki noob charów założone przez 'weteranów' APO którzy mają potrzebę zabłysnąć.
Nie są to na tyle ważne zmiany jakichś postaci z wysokim poziomem, żeby czyimś priorytetem było dowiedzieć się czy postać miała nemelocka czy nie.
Od pewnego poziomu staramy się namelocków nie przyznawać, żeby własnie takiego zamieszania nie robić, dlatego myślę że namelocki niskich lvli są na tyle mało interesujące, że nie warto na to tracić czasu.
Aha, polowa apo (te high lvl) dostali namelocki... nie wiadomo kto kim gra. Wymienia postac i pisze do Mortiisa o zmiane nicku a Mortiis oczywiscie wierzy i daje. Sam pewnie nie wiesz kto dostaje namelocki, wiec przestan mi tu pierd...., ze staracie sie nie dawac namelockow.
//James - Podaj 37 przykładów takich namelocków.
... No dobra, podaj chociaż 3 nieuzasadnione namelocki dla postaci z nawet 500+ lvlem.
To że jakiś Gm daje namelocka dlatego, że ktoś poprosił o to po kupnie postaci, to największa bzdura jaką mogłeś wymyślić.. To że jest wiele takich prób wymuszeń namelocków nie znaczy że ulegamy tym błaganiom...
Demonizas
08-03-2011, 22:54
Bardzo dobry pomysł :>, sam chciałem dać taką propozycje ale jak widać mnie uprzedziłeś
TAK
Przecież jest wyraznie napisane, kto z jakiego i na jaki nick zmienił nazwę... : /
Gracze, którzy mają już duże lvle i są dość znani nie dostaną już namelocka, więc nie widze potrzeby, aby ta opcja została wprowadzona.
Jestem na nie , namelocka dostanie max 30 lvl , to az takie wazne ? Nikt nie dostanie go na np: 2k lvl.
Jestem na NIE.
po co Ci wiedziec kto miał namelocka?
Namelocka max dostają 200 lvl.
Nie
Jest to zbędne...
Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć czy dana osoba dostała Namelocka, to poświęć się i poszukaj sam sobie.
Ciesz się że w ogóle jest coś takiego jak Lista Namelocków.
A zresztą, na intergaming.info jest napisane po wyszukaniu danej postaci czy zmieniała ona nick :)
Jest to niepotrzebne po co coś dodawać jak wystarczy wejść na intergaming i tam zobaczyć czyli wyszukać gracza ; D
Po co? Można zobaczyc jaki miał nick przed namelockiem i po namelocku - zbędne.
Do sprawdzania takich rzeczy masz stronę intergaming.info (http://intergaming.info). Po co jeszcze dodawać coś takiego na główną stronę? Zresztą namelock'i przeważnie dostają tylko początkujący gracze tak jak już James pisał. Całkowicie zbędne. Jestem na nie.
Aha, polowa apo (te high lvl) dostali namelocki... nie wiadomo kto kim gra. Wymienia postac i pisze do Mortiisa o zmiane nicku a Mortiis oczywiscie wierzy i daje. Sam pewnie nie wiesz kto dostaje namelocki, wiec przestan mi tu pierd...., ze staracie sie nie dawac namelockow.
//James - Podaj 37 przykładów takich namelocków.
... No dobra, podaj chociaż 3 nieuzasadnione namelocki dla postaci z nawet 500+ lvlem.
To że jakiś Gm daje namelocka dlatego, że ktoś poprosił o to po kupnie postaci, to największa bzdura jaką mogłeś wymyślić.. To że jest wiele takich prób wymuszeń namelocków nie znaczy że ulegamy tym błaganiom...
1 02/08/2010 19:03 Postać zmieniła nick Miarek na nick Royal Veto
1 02/08/2010 18:58 Santano Nick Nawiazuje do znanej osoby
Nie znam nikogo " znanego " typu Miarek. to było na 800 + bo Veto wtedy kupił tego chara i napisał o namelock'a.
2. Nie wspomnę o budzoku, którego nick wam nie przeszkadzał do czasu aż nowy owner nie poprosił o namelock'a.
3. Nie chce mi się szukać, ale pewnie gdyby chciało mi się babrać w tym bagnie to bym znalazł.
Czelo.
Ps. Jeśli ktoś będzie się chciał przyczepić do tego, że budzok zmienił nick na " Budzok " to proponuję też dać namelock'a takim postacią jak - gomez, jura czy magnus kaktus, skoro małe litery przeszkadzają administracji. =]
Bastek10
09-03-2011, 19:22
Jestem na nie,bo to jest nie potrzebne.Nikt teraz z h-lvl nie dostaje nemlocków tylko lov lvl.Chcesz wiedzieć kto zmienia nick to zaglądaj codziennie w zakładkę "Namelocks"
Pogromczyni zla
09-03-2011, 19:29
Jestem na nie, ponieważ możesz to sprawdzić tutaj http://intergaming.info/wyszukiwarka/ hehs?
Zbędna opcja. Sprawdzić to można na intergaming.info tak jak to już wcześniej zostało napisane.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.