View Full Version : Fragi :)
Dementor
09-03-2011, 01:00
Chciałbym podać pewną propozycje, a właściwie można rzec 3 w jednym ;) Chodzi tutaj o fragi, skrócenie czasu oczekiwania na zniknięcie, dodanie jednego fraga(za 5 rs), a głównie wprowadzić to, aby frag zaczynał znikać również wtedy kiedy nie ma nas on line(nie tak jak jest teraz, że musimy się zalogować, aby zaczął znikać :)).
1.Kto jest za tym, aby fragi zaczynały znikać również podczas naszej nie obecności w grze? :)
2.Kto jest za tym, aby skrócić czas oczekiwania na zniknięcie fraga? :)
3.Kto jest za tym, aby zwiększyć liczbę fragów(za 5 rs tak jak jest to teraz na 8.42)? :)
4.Kto uważa, że pomysł jest zły i nie należy wprowadzać żadnego z powyższych punktów? :)
Niezły jesteś, w jednej propozycji zmieniasz cały system fragów pod kątem ułatwienia wam gry. Nie sądzisz że to co opisałeś byłoby trochę przesadne i zbyt banalne?
5 fragów rs? Czemu nie 10? Bez przesady, nie można tłuc się w nieskończoność.
Czas zniknięcia fraga - tutaj ewentualnie można by go trochę zredukować (10-20%).
To żeby fragi znikały pod naszą nieobecność jest moim zdaniem zbyt proste.
Ewentualnie zgadzam się z propozycją nr 2.
Dementor
09-03-2011, 01:30
No masz trochę racji. :) Mi chodziłoby głównie o to, aby fragi znikały pod nasza nieobecność albo chociaż np. jeśli już zacznie jeden to jeśli mamy jeszcze jeden zapełniony to, żeby i on zaczynał znikąć. :) Wydaje mi się, że znikanie fraga, gdy nie jesteśmy online przydałoby się nawet bardziej niż skrócony czas jego spadania, aczkolwiek wprowadzeniem chodź jednej z tych propozycji powyżej byłbym usatysfakcjonowany. :D
Fajnie by było gdyby fragi znikały po 6h... Biorąc pod uwagę, że ktoś wbija Ci na respa zabijasz go a on "Pff co to 100cc" Jest to bardzo wkurwiając* ;/
Propozycja nr. 2
Jestem tylko za propozycją nr 2 ale czasem lepiej poczekać do upa ; D
bo po upie chyba będzie możliwość kupna fragów http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=88191
Niezły jesteś, w jednej propozycji zmieniasz cały system fragów pod kątem ułatwienia wam gry. Nie sądzisz że to co opisałeś byłoby trochę przesadne i zbyt banalne?
5 fragów rs? Czemu nie 10? Bez przesady, nie można tłuc się w nieskończoność.
Czas zniknięcia fraga - tutaj ewentualnie można by go trochę zredukować (10-20%).
To żeby fragi znikały pod naszą nieobecność jest moim zdaniem zbyt proste.
Ewentualnie zgadzam się z propozycją nr 2.
No tak, ale dodanie tasków, dodanie misji na klikanie/u NPC, dodanie amuletów - wcale nie jest ułatwianiem gry.
Śmiesznie. XD
#topic
Zgadzam się za propozycjami 1,2,3! Było już tyle propozycji - większośc chce zmian, ale efektów nie widac. W tej grze chodzi o zabijanie, nie można bez końca expic. Najlepszą zabawą jest pvp.
Oczywiście, że 1, 2 i 3. Tak jak napisał Zarex - nie można bez końca expić, a czasem nawet jak się chce poexpić to brakuje fragów. Denerwujące jest jeszcze to, że trzeba się logować co 12h żeby następny frag zaczął znikać...
Jestem za 1 i 3 propozycją. To by wystarczyło i wtedy nie trzeba by było skracać czasu oczekiwania na zniknięcie fraga. Fajnie, jakby w jeden dzień można było zabić na fraga minimum 3 osoby, a nie tak jak teraz 1-2. xd
adrian0093
09-03-2011, 14:06
Jestem za propozycją numer 1, 2 oraz 3.
Jak już wszyscy wyżej napisali pvp to świetna zabawa, a co to jest raz kogoś na 12h zabić jak Ci na resp na przykład wbije, wielkie mi rzeczy bo 100cc straci hohooo :D!
Nie czytałem postów wyżej.
Chciałbym podkreślić, że gram na serw 8.42.
I frag system jest bardzo, ale to bardzo słaby.
Zwiększyli liczbę fragów, z 3 do 5 na rsa i z 5 do 8 na bana.
OK, jest dobrze tylko, że czas oczekiwania na zniknięcie jednego fraga to dalej 24godz co jest bezsensu na klientach 7.9+
Najlepszym wyjściem byłoby skrócić ten czas oczekiwania z 24godz do 5godz za jednego fraga.
Co do serwera 7.6 sądzę, że i tam by się to sprawdziło.
Arshavin
09-03-2011, 15:59
Jestem za propozycja 1 , 3 reszta odpada
No tak, ale bez przesady ziom... Zwiekszyc do 5 fragow = rs i nic wiecej, czas na fraga jest dobry, a co do online to powinno tak byc, zawsze jakies utrudnienie i trzeba sie logowac XD
Dementor
09-03-2011, 16:25
No spoko, może nie wszystko na raz. ;) No, ale waśnie z tych wszystkich punktów to głównie chodziłoby mi o rozpoczęcie znikania fraga wtedy kiedy również jesteśmy off. Dla mnie to jest troszkę lipa, że np. dojeżdżając kogoś przykładowo o 15 to zacznie on nam znikać dopiero wtedy, gdy się zalogujemy, a przecież nie będę się raczej logował o 3 w nocy... ;/ Akurat właśnie to według mnie moznaby najbardziej zmienić... :)
1, 2, 3 Hehs, fajnie byłoby zalogować się po banie z zerowymi fragami.
Jestem ZA pkt. 4. :)
Byłby jeden wielki burdel, a h lvle by zabijały low jeszcze częściej. :)
Jestem za pktem 2. Za długo się czeka na zniknięcie fraga :)
Pogromczyni zla
09-03-2011, 18:53
Nie zgadzam się z żadną podaną przez Ciebie propozycję. I tak kiedyś za 3 fragiem był rs, zostało zwiększone o 1. Po co aż 4 fragi? 3 są wystarczalne. Jak James napisał, nie można tłuc się w nieskończoność. Zmniejszenie długości fraga oraz mijanie podczas naszej nieobecności - zbyt ułatwiłoby grę. Może i byłoby przydatne, more fun etc, jednak jestem na nie.
Demonizas
09-03-2011, 19:32
Mnie się pomysł nie podoba, jest dobrze jak jest :>
Szybki jak szyba
09-03-2011, 20:13
3 only .
Widzę po wynikach sondy, że zdania są podzielone. Uważam, że jak zrobią tak, aby frag znikał również podczas naszej nieobecności to już będzie sukces.
Jestem za drugą propozycją. ;)
Domcio Old
10-03-2011, 16:14
ja jestem za tym zeby fragi znikaly jak nie jestesmy online i skrocic czas jednego fraga ;)
Jasny xD
10-03-2011, 16:28
Jestem za 1 i 2 propozycją
Jestem Tylko za tym, aby fragi znikały szybciej.
#Lordzik#
10-03-2011, 16:49
Pierwsza i druga propozycja z pewnością. Trzecia też może być.
To w końcu OTS i trzeba się nawzajem "karać" XD
Shervolia
14-03-2011, 17:35
Jestem za propozycją 1 i ewentualnie 3 :)
GULICHRUPEK
18-03-2011, 00:51
Jestem za 2 zawsze sie cos przyda
Jestem za tym, aby zmniejszyć czas zniknięcia fraga np: do 5h ale ten czas by mijał jakbyśmy byli online.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.