View Full Version : Mo?e loteria?
Witam
Zauważyłem, że dawno nie było loterii i pomyślałem, że można by zrobić kolejną.
Jedną z nagród byłaby mała podpowiedź do questu na Ultimate Weapon.
Kumpel Armii
11-03-2011, 13:31
Jestem na tak, aczkolwiek absolutnie przeciwny temu:
mała podpowiedź do questu na Ultimate Weapon.
Dementor
11-03-2011, 13:37
Jestem na tak. Przydałaby się jakaś loteria, aczkolowiek i tak jak zawsze wygrają jakieś h levele co stać ich na losy. ;)
No tak, podpowiedz byłaby nie fer jeżeli jedna osoba by ją znała, jestem za podpowiedzią na nie!.
#Loteria mogłaby się odbyć jakaś
Maciejas
11-03-2011, 13:49
Jak już to tylko każdy ma 1 los (po 1sc albo 1kcc) bo takto jakies debile wloza pelno sc i nikt nie bd mial nagrody ...
Takto kazdy ma szanse ^^
Na Tak, lecz chociaż raz byście zrobili tak, że 1char= 1 los a nie, że h lvle nakupują 1000000 losów i kox, low lvle wtedy nie mają szansy na wygranie czegokolwiek.. :|
Demonizas
11-03-2011, 14:14
Tak, loteria jakaś by się przydała, dawno nie było a ja jeszcze nic nie wygrałem :>
Jestem na tak, ale również na serwerze 8.42
Co do podpowiedzi- nie, sami szukajcie; w końcu wymagający quest...
Lepiej zrobic loterie w ktorej nagroda bedzie dowolne nazwanie itemu.
Lepiej zrobic loterie w ktorej nagroda bedzie dowolne nazwanie itemu.
Sentyment do kaktusowych glanów?;dd
Jasne, że tak. Zawsze to coś ciekawszego, zapewne wydałbym na nią wszystkie moje pieniądze - o ile miałbym ochotę na kupowanie w nieskończoność tych losów. Jednak Santano chwilowo jest zajęty update, także nie przeszkadzajmy mu ;>
Obojętne mi to jest. Dla mnie te loterie są nudne... już lepiej zrobić jakiś konkurs. Coś takiego jak kiedyś, że zadawali pytania w grze na Game-Chat i zdobywało się pkt'y.
Moze tak, moze nie.
Ekipa sama decyduje kiedy jest dobry czas za zrobienie loterii... :\
adrian0093
11-03-2011, 14:54
Jestem na nie, tym bardziej jeżeli chodzi o te podpowiedzi do uw.. Ułatwiać nie wolno tak :eek:
~Bocianex~
11-03-2011, 15:26
Loteria by sie przydała ale z jakimis normalnymi nagrodami a nie podpowiedziami do UW,w koncu by sie pozbylo znow troche kasy z serwera.
Diabolix
11-03-2011, 15:39
Pewnie, że by się przydała. Wolałbym, żeby odbyło się to ze zwykłymi itemami w roli nagród, a nie jakieś podpowiedzi. To byłoby złe dla low leveli, bo przecież oni tego questu i tak nie dadzą rady zrobić.
Lolipops
11-03-2011, 15:45
Ofc na "Nie" uw to nie jest broń dla przeciętnego apowicza.
Ofc na "Nie" uw to nie jest broń dla przeciętnego apowicza.
Naucz się czytać. On pisze, że nagrodą byłaby podpowiedź do questa, a nie UW.
#topic
Jestem na nie. Loterie są już nudne. :x Mogliby znowu jakiś konkurs dać. XDD
ps. Prawdopodobnie na dniach kilka osób skończy questa, więc podpowiedź nie będzie potrzebna.
Jestem Za ale aby los 1 nie kosztował 100cc tylko 100sc. ; ) a na rooku 100cc s ;P
Domcio Old
11-03-2011, 16:10
jestem na tak... ale jestem na nie z tym ze jak ktos wygra to mu daja podpowedz do UW Quest.. bo co to da jesli bo jakism czasie wszyscy by wiedzili o tej podpowiedzi albo by koles sprzedawal ta podpowiedz za kcc
Fajnie by było, ale na razie zostały wznowione plagi więc może kiedyś tam później będzie loteria ;).
Jestem oczywiście na tak, ale ta loteria i tak jakoś inaczej powinna być. Odpowiednie nagrody dla przedziałów levelowych i inny koszt dla mniejszych lvl i oczywiście inne nagrody bo dajmy np taki 80lvl, który nie ma żadnych innych charów to te 50cc dla niego majątek, a szanse na wygranie kupując jeden los są 1 na 89469084906948968469068904, chyba jeszcze nie było, aby ktoś wygrał z losami 1-5.
Lethornek
11-03-2011, 19:06
Taa, dawno nie było :PP Po update Tygrysek by mógł coś pomyśleć nad jakimś domkiem :P
Sensimila <3
11-03-2011, 22:18
Jestem za loterią, ale oczywiście negatywnie nastawiony pod względem podpowiedzi wobec ultimate weapon.
Oczywiście jestem za loteria.. Jednak jeśli by przeszło z ta podpowiedzia to ekipa by to tak sformułowała że większość by nie wiedziała i tak o co chodzi :)
Loteria jak najbardziej ale co do podpowiedzi do uw to przesada po co ułatwiać tak bardzo grę :)
Czyli loteria tak ale jakaś inna nagroda i dla różnych przedziałów lvl ;)
Kosik Czarny 2v0
12-03-2011, 08:28
Jestem na tak!
Ale z normalnymi nagrodami nie z podpowiedzią. UW ma być najtrudniejszym questem na serwie i niech tak pozostanie niech jego "tajemnice" zostaną "nieodkryte".
co do loterii to jestem na tak, odnośnie podpowiedzi jak większość osób jestem na nie bo to jest jeden duży quest i nie powinno być żadnych ułatwień z racji tego że to najlepszy przedmiot na serwerze
odnośnie losów to mogło by na gracza przypadać mniej więcej 20 losów każdy z nich o wartości 1kcc+ wiadomo taki 2k lvl wpadnie kupi losów za 30 osób z mniejszymi lvl i jakie są szanse?
Oczywiście jestem na tak . Dawno już nie było loterii .
Pingpondzek
12-03-2011, 09:20
Loteria ?Tak,ale adimnistracja zajmuje sie obecnie update i niema czasu na loterie.Mysle ze niedlugo powinna jakas byc ;]
Diduus v.0.2
12-03-2011, 10:10
Loteria-TAK
UW-NIE !.!.!.!
Turok Rookslayer
12-03-2011, 11:58
Jestem na tak. Ale bez podpowiedzi o UW.
jestem na nie, za duzo narzekacie, zeby wam dawac prezenty p.p, hehe!
jou pis!
#Lordzik#
12-03-2011, 12:55
Słabe są już te loterie, więc uważam, że nie ma sensu na razie robić następnych.
Jestem na NIE? Elton.
Jestem za!
Dawno nie było loterii, mógłby być też jakiś Konkurs związany z grą - nie mówię, że teraz, może za miesiąc. Jeżeli chodzi o loterię to nagrody mogą być te same co zawsze, tylko, żeby zrobili tak: dla przykładu aby można było dać od razu 100SC, a nie po 1.
Moze tak, moze nie.
Ekipa sama decyduje kiedy jest dobry czas za zrobienie loterii... :\
Według mnie powinni robić loterię z jakiś okazji. :) Bo loterie prowadzą do straceniu paru sc, a zyskaniu kilkunastu kcc :D
Shervolia
14-03-2011, 17:54
Jestem na tak, jednak z inną nagrodą. Niektórzy już zrobili UW, to czemu inni mają mieć łatwiej?
GULICHRUPEK
17-03-2011, 11:55
Jestem na tak przyda sie troche rozrywki ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.