View Full Version : Golden Bolt
Arshavin
11-03-2011, 16:32
Witam.
Moja propozycja odnosi się do zwiększenia uderzen z golden bolta. Nie chodzi mi o az taka sile jak byla kiedys tylko i kilka %. Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
Precision
11-03-2011, 16:39
Moim zdaniem Palladyn nadal jest dobrą profesją. Teraz balans mi się w miarę podoba, wszystko jest ok i nic nie należy zmieniać. Jestem oczywiście na nie.
Kupiłeś rp'ka i teraz chciałbyś mocniejszego bolta.:rolleyes:
Masakrycznie jest zmieniony, kiedyś waliłem do 15, 16k
teraz ledwo 10 ;/
#Tak
zostawić wszystko tak jak jest teraz i niczego nie ruszać !!! NIE !!!
Ja nie rozumiem tylko jednego, dlaczego siła uderzenia golden bolta jest mnożona przez poziom i poziom magiczny, a skille są mało warte. Golden bolt jest tylko dla palla więc, uważam, że siła uderzeń powinna zależeć od skilli.
Magnatek.
11-03-2011, 17:17
To jak zwiekszyc sile gb to tez silverki bo silverka sie bije słabiej niz palladyn z gb
Pallkowi i tak mało osłabili tego bolta, a co ja mam powiedzieć? Po balansie biję z Magic Axe o jakieś 40%~ mniej. Jestem na nie.
Kiedys bylo za duzo, to zmniejszyli. Teraz jest akurat, nie wymaga zadnej zmiany ;0 Po prostu kiedys waliliscie duzo i teraz placzecie ze mniej xd
Weż przestan .. Knight jest w chuj za dobry ..
Wez sobie na solo 2 k ms na 2k ek :)
to zobaczysz ;p
Lethornek
11-03-2011, 19:03
Nie ma takiej opcji ! Byl balans ? był ! Było ok to na CHUJ cholere te tematy -.-
Demonizas
11-03-2011, 19:12
Tak, jestem za powiększeniem obrażeń z g bolta.
John Cena
11-03-2011, 19:16
Jestem za zwiększeniem ponieważ palladyn teraz bije za mało a silverka ma criticala
Ja nie rozumiem tylko jednego, dlaczego siła uderzenia golden bolta jest mnożona przez poziom i poziom magiczny, a skille są mało warte. Golden bolt jest tylko dla palla więc, uważam, że siła uderzeń powinna zależeć od skilli.
Super, ale hity z bolta u rp zależą bardziej od skilli niż z broni u ek'a.
#topic
Oczywiście jestem na nie. Jeśliby mieli powiększyć hity z golden bolta, to powinni też zwiększyć hity z broni knighta.
Wam to już się kompletnie w dupach z tym rp poprzewracało :|
***** przeciez rp na równym lvlu z ms/ek/ed bije NAJWIĘCEJ z BOLTA, więc ocb?
Jest dobrze, wreszcie jest balans i tak ma ***** zostać !
Lolipops
11-03-2011, 19:56
Jestem na NIE,jak ulepszą rp to ek bedzie za słaby i tak w kółko
Aktualny balans postaci na apo jest bardzo dobry więc nie należy niczego zmieniać...
Niech zostanie jak jest ;)
Jestem na nie :)
Blood Raven
11-03-2011, 20:29
Ta od skilli a jakis 100 level wyskilluje sobie 120 dysta i co bedzie walic rowne sobie levele na hita tak?
@top
Nie palladyn jest nadal dobra profesja, sam nim gram nie jest to potrzebne.
Minimalnie można zwiększyć się golden bolta.
Masakrycznie jest zmieniony, kiedyś waliłem do 15, 16k
teraz ledwo 10 ;/
#Tak
Do tego masz 200lvl więcej XD
Bo rzeczywiście trochę przesadzili z tym obniżaniem :D
Aktualny balans postaci na apo jest bardzo dobry więc nie należy niczego zmieniać...
sorry za double post... do usunięcia
Domcio Old
11-03-2011, 21:13
po co napisales dwa takie same posty ....
@topic
ten balans co jest jest dobry i nic nie trzeba zmieniac bo jesli zmiania znow cos u rp to bedzie powstawalo 1000 tematow na ich temat jacy oni sa dobrzi i jak duzo bija... niech zostanie tak jak jest
Bastek10
11-03-2011, 21:35
Jestem na nie,teraz jest wszystko w porządku i tak powinno zostać.
Sensimila <3
11-03-2011, 22:12
Moim zdaniem, teraz każda profesja, jest w odpowiedniej formie przygotowana, i lepiej żeby nie ulegała zmiany, ponieważ zmieniając, może zrobić się znowu taki bałagan, że za nim go uporządkowali to każda profesja miała okazje wyrosnąć ponad inne.
Magnatek.
12-03-2011, 14:49
Jestem za zwiększeniem ponieważ palladyn teraz bije za mało a silverka ma criticala
Co z tego ze ma criticala jak pall wiecej wali z gb niz ms,ed z silver!!! -.-
Do tego masz 200lvl więcej XD
rzeczywiscie to oni przesadzili z sila jak go wprowadzaili ;] teraz jest dobrze ;]
Delorian17
12-03-2011, 15:37
Jest bardzo dobrze, nie ma co zmieniać.
zwiększą siłe g bolta i reszta profesji będzie płacz że rp jest za silny.
Pallek miał już swoje 5 minut gdy był nie do zabicia ;)
Dziękuje kropka ;d
Zacznę od tego, że wcześniej bolt był mocno przesadzony. Teraz jest tak jak powinno być na samym początku. Jestem za zostawieniem siły bolta.
Prawda minimalne zwiększenie się przyda tylko , że wtedy inne profesje również będą żądać zwiększenia ich siły , propozycja dobra , ale poniesie za sobą również inne zmiany.
Jestem za powiększeniem obrażeń z Golden Bolta. :)
~Bocianex~
12-03-2011, 17:04
Jestem na TAK powinni choc ciut odrobine podniesc dmg z gb bo juz hity sa przyblizone do rippereki
Jestem na Nie już za późno na jakiś zmiany
zwiększą pallowi znów będą inni płakać ; D
poczekaj do upa będziesz miał nowe itemki
Aha, jak grałeś knightem to płakałeś, że jest za słaby, jak grałeś sorcem to sorc był za słaby, teraz paladin? Garbi - ogarnij się. xd
#topic
Nic nie trzeba zmieniać. Mam paladina i mi to jakoś w ogóle nie przeszkadza. Wszystko jest dobrze ustawione.
Jestem na tak, o wiele za dużo został pomniejszony, kiedyś biłem po 8k, teraz ledwo 5.5k. . .
Sir Hesol
16-03-2011, 16:01
Jestem na TAK! Jako ze mam maly lvl kumpel mi pozyczyl na chwile gb i walnolem nim wiecej niz jak teraz walnąłem -.- (wtedy mialem 80+ teraz 120+)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.