View Full Version : Loot of Demon Lord Rooker
Witam przez ostatnie 2dni ubiłem ok. 30 DLR jedyne co poleciało to aol ,Międzyczasie ubiłem także okolo 40 Demon Rooker i poleciało kilka:aol,f axy,itp.Można wywnioskować że z DR jest lepszy loot niż z DLR,i to może [Prawie] każdy potwierdzić z 350lvl++.Myśle nad ponownym zwiększeniem loota z DLR!!!
Dla przypomnienia:Loot został zmniejszony,gdyż kiedyś ludzie na bugu z uhem siedzieli całe dnie i lootali!!!
Sasha Rookslayer
12-03-2011, 14:29
Jestem ZA, loot z Demon Lord Rookera jest Słabszy niż z Demon Rookera a tak nie może być, czekam na poprawienie Loota;)
buahahahhahahah dobre!
masz prostu pecha... Capitan co chwila coś loota a ty pewnie zabiłeś z 5 razy i płaczesz...
jestem na nie
Dziecko Capitan co chwile lota sl? to czemu pada na DLR bez sl i lvl mu spada szkoda mu?? czy cie w chu... robi
Po wprowadzeniu owszem.Ale dla twojej wiedzy loot zostal zmniejszony przez gm'a
Jeżeli nigdy go nie ubileś badz nie wiesz to nie pisz!(Proszę tylko o ocene tych którzy bija DLR!)
Popieram "Dawipka" ja ubilem przez 2 dni 40 dlr i zlociłem p amulet obecnie nie ma sensu siedzieć na dlr!!!
Kur..... wy nie rozumiecie ze z Bk np D lance wypada Bardzo Rzadko! a SL z DLR czesto a wcale tak nie jest z dlr! kiedyś było!!!!
Miales pecha, wiekszosc po wprowadzeniu i uwaleniu paru pisala, ze loot to przesada ze co prawie kazdego lecial jakis drogi rare ;0
Zostawic jak jest, uwal wiecej to w koncu cos poleci :x
Sasha Rookslayer
12-03-2011, 14:34
Dokładnie, Marik ( Pies ) Gów** a nie lootał co chwile, lootną z 1x sl i 1x c legi i dał na forum to znaczy, że co chwila lootał ? Wiem, ile wpw h siedzi na DLR i to dziwne, że jeszcze nie lootną.
Jestem na Nie nie w każdym dniu jest dobry lot .
dzięki DLR zobacz ile się crown legów na rooku porobiło i SL dzięki demoną.
wiesz nie musisz zarabiać; D zawsze na tym wychodzi się na + c legi był warte 350cc a teraz 60cc ; D w każdym domku po 10 jest wiec o co ci chodzi nikt ci nie daje rozkazu abyś go bił nie podoba się to nie chodz proste ; - )
a marik sl sprzedaje na trade ; )))
Oczywiście jestem na NIE. Na mainie jest tak samo wiesz? Raz coś spadnie, raz nie. Masz szczęście albo go nie masz. Jutro może z każdego ci coś spaść. Elos.
Boże, c legow/ sli jest juz w pytę. Ciesz się, że do xxxxxlvla nie musisz siedzieć na darkach, zrobili wam demony jeszcze źle. A poza tym jeśli chcesz zarabiać to wio na darki i masz zarobek.A może po prostu masz za mały lvl żeby tam expić, mało ich zabijasz= mało loota, pójdzie taki Fsza co ma to na parę hitów to będzie miał loota...
Na mainie tez nie z każdego potworka masz zarobek..
NIE PŁACZ ;*
Oczywiście jestem na tak. Można troche zwiększyć ten loot :)
~Bocianex~
12-03-2011, 19:28
Aktualnie zakonczylem gre na rooku i jestem na NIEEEEE za latwo wam juz jest? Jeszcze latwiej moze wam zrobimy i z kazdego dlr bedzie full loot lecial
Bambucha Rook
12-03-2011, 19:42
ja mysle ze nie mozesz wytrzymac ile te h lvl maja tych items zapewne masz wasted i placzesz moim zdaniem i tak jest za duzo kasy na servie
#Jestem na nJe!
N-series
12-03-2011, 22:07
ciekawe bo ja tak srednio na 15 mialem z 3 x c legi f axe gs aola i czsasem dsm albo sl , lot jest za dobry
Hawaaj_THC
12-03-2011, 22:45
Przesadzasz z tym lootem...Niektorzy pisza ,ze duzy loot ,Ty ,ze maly ,a moim zdaniem po prostu nie miales szczescia :/
Pozdrowienia i powodzenia w loocie :)
<Magiczny>
12-03-2011, 22:54
Albo masz sczescie albo masz pecha.. Posiedz dluzej to cos poleci. Jestem na NIE.
Szulcyk Aka Esine
13-03-2011, 08:10
Jestem na nie.
Na rl tibi też czasem ktoś ma pecha np ja z kolegami po zabiciu około 300 hello nic nie lotneliśmy a jak wpadliśmy 2 dni później 2 rary zleciały po sobie (great axe, demonwing axe)
Miałeś pecha i tyle.
Są lepsze i gorsze dni pamiętaj o tym...
I tak cena crown legów jest śmieszna...
Jestem za , ponieważ jest lepszy od DR , a nic nie leci ;).
Ogólnie dojebali z tymi demonami :D Zobacz ile teraz kasy się wala po Rooku, kiedyś 10 sc to był majątek a teraz? Szkoda gadać :( ( pomijając już ceny itemów) Ale to inny temat.
Co do Twojej propozycji to byłbym za!, gdyby loot z DLR byłby rzeczywiście gorszy niż z DR, ale tak nie jest. Z DR też potrafi nie spaść nic przez kilka dni ;/ Więc, bij dalej tego dlr`a a w końcu coś lootniesz :P
http://www.armia.toproste.pl/potwory/7.6/
Polecam stronkę dla Panów specjalistów wyżej co "biją" DLR a narzekają na loot (szukajcie pod literą "D" :D )
Lethornek
13-03-2011, 11:46
Jasne że na tak.
Powinien być lepszy loot niż z Demon Rookerów chociażby dlatego że zwykły demon bije max za 400 a DLR 700 z łapy i 800 z UE xD Dlatego teraz nawet nie opłaca się tam siedzieć ^^
Domcio Old
13-03-2011, 12:13
z lootem napewno jest wszysto okey a ty poprostu masz pecha :> posiedz tydzien to zobaczysz ze loot bedzie dobry
Kasta :*
13-03-2011, 12:40
Specjalnie dzisiaj poszedłem zobaczyć lot z Demon Lord Rookera i tak:
1dlr- 9platyn, golden sickle i 15gp.
2dlr- 15pletyn, 21gp.
3dlr- 2platyny, 9gp.
4dlr- 7platyn, 23gp, two handedsword, 11kokosów.
5dlr- 2platyny 18gp
6dlr- 7platyn,7gp, golden sickle, 2kokosy,11 talonów.
7dlr- 3platyny,25gp, two handedsword, 3kokosy.
8dlr- 18platyn, 11gp, 10talonów.
Moim zdaniem lot został strasznie zmniejszony.
dodam jeszcze ze na 8dlr poszło mi 30bp ih i prawie 900burstów.
to wychodzi:
za ihy 15cc, a za bursty 27cc.
Kiedyś co 3dlr bylo f axe, albo aol, teraz już nawet szkoda czasu i pieniędzy tam siedzieć.
# up
no super ale może gdybyś posiedział do np. 20 dlr to by ci pospadało, na bk też tak jest, że czasem na 10gbp lf nic a potem idziesz i z 10 gbp lf wychodzi ci 20cc bo z co drugiego prawie coś wypada. Zależy od szczęscia.
Hmm, bk to jest potwór do expienia DLR to jest boss na rook, zabije go max 10 graczy.
wiec nie rozumiem twojego nastawienia. Sam jak expie na darkach wiem, ze czasem leci, czasem nie, ale każdy kto zabija bossa "Dlr'a"
powie ci, ze od dłuższego czasu nic nie leci.
# up
no super ale może gdybyś posiedział do np. 20 dlr to by ci pospadało, na bk też tak jest, że czasem na 10gbp lf nic a potem idziesz i z 10 gbp lf wychodzi ci 20cc bo z co drugiego prawie coś wypada. Zależy od szczęscia.
Dobra, ale to chyba nie powód żeby pisać 2 psoty pod sobą ? ;d
Sprawa jest prosta, skoro inni nie narzekają na loota a c legów i sli jest już od chuja i ciut ciut to znaczy, że jednak nie jest tak źle?
13-03-2011, 12:57
Dobra, ale to chyba nie powód żeby pisać 2 psoty pod sobą ? ;d
Sprawa jest prosta, skoro inni nie narzekają na loota a c legów i sli jest już od chuja i ciut ciut to znaczy, że jednak nie jest tak źle?
Nie grasz na rooku, to się nie wypowiadaj.
Dzieki, nara.
Nie grasz na rooku, to się nie wypowiadaj.
Dzieki, nara.
Dziwnie się składa, że akurat gram.
Poza tym skoro nie potrafisz przyjąć tego, że jestem innego zdania niż ty, to twój problem. DOROŚNIJ to, że twój kumpel robi propozycje to nie znaczy, że all ma być na tak bo wy tak chcecie, ogarnij kk?
Cena c legów/ sli spadła dlatego właśnie, że loot jest dobry i leci tego w chuj a to, że wy macie pecha gówno mnie i zapewne resztę ludzi na tym forum obchodzi. A to co ty wypisałeś w poście też mogę, 0 ssów, filmu.
1 dlr - clegi, sl
2dlr, fire axe
3dlr aol
4dlr c legi, sl , fire axe ,aol.
#down
przed wprowadzeniem dlr były tylko z questu, więc i tak w porównaniu z czasami wcześniejszymi jest tego dużo.
....
# Lethornek, mało Ci do tego co powinienem dostać a czego nie, pilnuj własnego nosa :)
13-03-2011, 13:16
Dziwnie się składa, że akurat gram.
Poza tym skoro nie potrafisz przyjąć tego, że jestem innego zdania niż ty, to twój problem. DOROŚNIJ to, że twój kumpel robi propozycje to nie znaczy, że all ma być na tak bo wy tak chcecie, ogarnij kk?
Cena c legów/ sli spadła dlatego właśnie, że loot jest dobry i leci tego w chuj a to, że wy macie pecha gówno mnie i zapewne resztę ludzi na tym forum obchodzi. A to co ty wypisałeś w poście też mogę, 0 ssów, filmu.
1 dlr - clegi, sl
2dlr, fire axe
3dlr aol
4dlr c legi, sl , fire axe ,aol.
....
tak sie składa ze sl kupuje juz 3 dni... nikt nie sprzedaje, cena jaka daje chyba tez jest duza bo 4sc. wiec nie mów mi czego na serwie jest duzo... bo sl akurat jest malo.
Maciejas
13-03-2011, 14:36
Nie lepiej zmniejszyć loot z DR i będzie spokój ?;]
Lethornek
13-03-2011, 16:44
Soi zacznij używać opcji Edit bo już dawno powinieneś dostać warna/ bana za nabijanie noo i za wulgaryzmy :]...
@UP
Zmniejszyć loot z DR ? LOOOL To by już całkiem nic nie leciało... Boss to boss tam sie siedzi dla loota.
Z demon rookerów itak kiedyś leciało lepiej i to zdecydowanie.
Allonsey
13-03-2011, 18:24
Oczywiście jest to kpiną, że loot z Demon Lord Rookera jest słabszy jak iż Demon Rookera. Jestem za polepszeniem loota z DLR.
Diduus v.0.2
13-03-2011, 18:31
Jezeli jest gorszy niz z demon rookerów to jestem za poprawieniem na ciut lepszy niz z demon rookera :)
Sasha Rookslayer
13-03-2011, 19:23
Nie rozumiem po co ludzie z maina się wypowiadają.
Nie gracie na rook to nie wiem po jaki chu* się wypowiadacie.
Ciekawe czy fajnie by wam było jak byście siedzieli całą noc na DLR i 0 loota ;)
Dziękuje, Dowidzenia.
~Bocianex~
13-03-2011, 19:30
Nie rozumiem po co ludzie z maina się wypowiadają.
Nie gracie na rook to nie wiem po jaki chu* się wypowiadacie.
Ciekawe czy fajnie by wam było jak byście siedzieli całą noc na DLR i 0 loota ;)
Dziękuje, Dowidzenia.
Bo mamy do tego prawo to sie wypowiadamy.To siedz 10 nocek i na pewno cos ci w koncu zleci
Szulcyk Aka Esine
13-03-2011, 20:13
Specjalnie dzisiaj poszedłem zobaczyć lot z Demon Lord Rookera i tak:
1dlr- 9platyn, golden sickle i 15gp.
2dlr- 15pletyn, 21gp.
3dlr- 2platyny, 9gp.
4dlr- 7platyn, 23gp, two handedsword, 11kokosów.
5dlr- 2platyny 18gp
6dlr- 7platyn,7gp, golden sickle, 2kokosy,11 talonów.
7dlr- 3platyny,25gp, two handedsword, 3kokosy.
8dlr- 18platyn, 11gp, 10talonów.
Moim zdaniem lot został strasznie zmniejszony.
dodam jeszcze ze na 8dlr poszło mi 30bp ih i prawie 900burstów.
to wychodzi:
za ihy 15cc, a za bursty 27cc.
Kiedyś co 3dlr bylo f axe, albo aol, teraz już nawet szkoda czasu i pieniędzy tam siedzieć.
Jeśli aż tak lot został zmniejszony to jestem na tak...
ZAWSZE powinien być z niego profit...
Na rl tibi z bossów inq (w tym przypadku hello) zawsze leciał mimi rarek typu spellbook +3mlvl.
Jeśli tak to zmienić mój głos na tak!
Co 2-3 DLR powinnien jakiś aol lecieć...
SpongeBob
13-03-2011, 20:22
Ja jestem na tak od kiedy ze słabszych potworków leci lepszy loot niż z mocniejszych ?? to jest moim zdaniem chore.
Moim zdaniem powinny itemki chociaz niektóre z rare lecieć "żadko" a nie "bardzo żadko" bo na main np. z urge leci blessed shield "Bardzo żadko" a lootam po 12-15 ze 300 urge.. a widze kolega tutaj nie może lootnąć z 30 DLR nawet Crown legów czy coś takiego ?? jeżeli praktycznie połowa full seta leci z niego.. bo leci Sl,Dsm,Crown Legs itd..
A po drugie ludzie nie biją DLR dla expa tylko dla loota.. więc naprawde powinien być ten loot chociaż troszkę zwiększony..
"Kto mnie popiera, Proszę reputkę"
Niech wam będzie. Loot został już poprawiony...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.