Zaloguj się

View Full Version : Obróbka filmiku.

Salik Shooter
13-03-2011, 12:12
Nie wiem gdzie to wstawić, więc piszę tu.

Zwracam się do was z pro¶b±, o zrobienie filmiku. Tzn. mam nagrany filmik z ots'a i chcę, żeby kto¶ wyci±ł najlepsze akcje (kombo, buły, krytyczne momenty nabów) i oprawił to w jak±¶ szatę graficz± (mój filmik trwa 18 min i chcę, żeby po przerobieniu przez kogo¶ trwał pare min i dało by go radę wstawić na yt. Dodam też, że on waży 3giga i nadało by się to troszkę zmniejszyć? xD

Dexterro
13-03-2011, 15:22
Powiedz mi komu będzie się chciało ¶ci±gać filmik, który waży 3 gb. Nie możesz nagrywać samego ekranu gry ? Troszke to jest głupie no ale trudno. Gdyby to ważyło mniej to bym się podj±ł, może widziałe¶ pare filmików.

Salik Shooter
13-03-2011, 17:49
nie nagrywałem nigdy filmików więc wiesz ;/ I nagrałem samo okno gry, bez eq itp. Jak powiesz jak zmniejszyć to co¶ to postaram się to jako¶ zrobić :[

KaZeK Banned v1.
13-03-2011, 18:44
nie nagrywałem nigdy filmików więc wiesz ;/ I nagrałem samo okno gry, bez eq itp. Jak powiesz jak zmniejszyć to co¶ to postaram się to jako¶ zrobić :[

Wrzuć do WMM (Windows Movie Maker) daj plik -> Zapisz plik filmowy -> next next dalej dalej itp itd etc i go tutaj wrzuć.

Salik Shooter
14-03-2011, 16:36
klik (http://www.speedyshare.com/files/27391037/Nowy_Archiwum_WinRARa.rar)

Prosze rowniez jezeli mozecie to wstawcie na yt chyba ze wam sie juz nei bedzie chcialo ;c z gory thx: )

Salik Shooter
15-03-2011, 17:50
Refresh.... Prosze bardzo mi na tym zalezy ; d