View Full Version : Ultimate Weapon
Wszystko jest dobrze poza jednym, dostępnością do tego questu. Praktycznie każdy kto ma +1600lv tzn zabije solo Warmastera może mieć tę broń, więc tu moja propozycja:
Dodać do dźwigni na Soran wymogu lvl - minimum 2222lv ew. 2500lv lub monstera tak zeby +2k dał rade zabić XD
Plusy:
motywacja do expienia
mniej uw na serwie
większa cena
Minusy:
płacz
Jestem na TAK, ale jest już chyba za późno na taką zmianę jeśli 1,8k ed zrobił. ;o
Za ciężką prace czyt. 25/8 online niech jeden ma XD
na razie zrobiły 3 osoby w tym jeden <2000lv
Dobra propozycja lecz chyba trochę za późno ;/
Dałem tak ;)
jestem na nie ; ) ale w sumie zdziwilem sie ze nie ma zadnego solo roomu z mobem :S
i tak nie tak latwo go zrobic mowie o madzie ;|
Sensimila <3
13-03-2011, 22:51
Tak jak Erni napisał, nie jest to wcale taki łatwy quest :O
Ale myślę, że jest kilka błędów, ale jest już za późno by je naprawiać. Jednym jest dostępność o której tu piszesz, będzie dużo uw, z czasem stanie się normalną bronią po mimo swoich możliwości ( normalną powyżej 1,6k lvla +, choć twierdze, że i mniejszym da się go wykonać )
Demonizas
13-03-2011, 22:52
Może nie jest łatwy ale jestem za propozycja, najlepiej by było mniej UW, by to była rzadkość a teraz zapewne więcej graczy będzie to zdobywało ;/
...lub dodać jakiegoś potwora do zabicia przed roomem z nagrodą. Chociaż lepsze byłoby ograniczenie levelowe. Jestem na tak.
I tak ci co nie mają takiego levela zagłosują na 'nie'. : [
adrian0093
13-03-2011, 23:16
Jestem oczywiście na tak, przecież tam nawet nie ma żadnego monstera :eek:
Hee a mi to obojętne ;d . W ogóle zadziwia mnie moc uw . Jak widziałem ile xixe wali we mnie to thx ...
O ile mi wiadomo ultimate weapon ma 20 uderzeń na 24 godziny, cena tej broni tak będzie kolosalna na miare 400kcc około i myślę że nie trzeba tu nic zmieniać puki co ;]
Jestem oczywiście Za, będzie mniej płaczu przynajmniej. Tylko ci co lvl'a wbijają, starają się itp zdobędą ten przedmiot
Jestem oczywiście na tak, przecież tam nawet nie ma żadnego monstera :eek:
Proponowałbym ci czytać ze zrozumieniem, to jest ankieta żeby dodać bramkę lvl'ową a nie monstera ; /
Diduus v.0.2
14-03-2011, 07:26
Troche za późno dana propozycja,teraz juz tego nie wprowadza bo by byl placz ze np. Belushia to ma a nie ma 2222 :o
btw. nie
1st R. Boonek
14-03-2011, 11:48
Ja bym proponowal dodac solo room z minosem i zrobic cofke serva o 2 dni xdd
Jestem oczywiście Za, będzie mniej płaczu przynajmniej. Tylko ci co lvl'a wbijają, starają się itp zdobędą ten przedmiot
Chyba cos ci sie popie... ekhm
zarexem gralo pol apo, belushia tez no i tak samo torusem wiec zeby wykonac quest wcale nie trzeba sie meczyc wystarczy kupic sobie chara ;o a solo room zmusza do pokazania jakichkolwiek umiejetnosci gry
Krulowiec
14-03-2011, 11:54
Zaznaczam na NIE, ponieważ nie gram i nie mam lvl'a żeby go wykonać :confused:
Jestem na TAK, ale jest już chyba za późno na taką zmianę jeśli 1,8k ed zrobił. ;o
zarexem gralo pol apo, belushia tez no i tak samo torusem wiec zeby wykonac quest wcale nie trzeba sie meczyc wystarczy kupic sobie chara ;o a solo room zmusza do pokazania jakichkolwiek umiejetnosci gry
Żal ci dupsko ściska, że jesteś w tej połowie, która nimi nie grała? Wyjaśnij to sobie w ten sposób, że sprzedałem chara, żeby mi go wyexpili, a potem odkupiłem. : [
Jestem na Tak...
a ci co zabili to może jakoś się cofnąć da ;d
było by mniej uw ale z czasem coraz więcej ; )
I to jest ciekawy pomysł.
Moim zdaniem ta broń powinna być dostępna tylko dla wysokich poziomów, lub można bardziej utrudnić Quest.
Zanim ktoś się tu z administracji wypowie, to połowa APO zrobi UW.
#edit
Powinno być tak, że każdy może zrobić tego questa. Niech tylko zmiejszą troche siłę tego UW i będzie ok
Każdy? Chcesz, żeby każdy miał najlepszą broń na serverze? Po twojej wypowiedzi widać, że nie masz nawet 1k lvl'a. :))))))))
Emzeto ^.^
14-03-2011, 15:00
Po wina ta bron być od 2k+ bo tak kto to chujnia będzie : / Jestem na Tak; ]
już ma 4 osoby ponad a co będzie za tydzień , dwa? pól servera :)
Arcano Druid
14-03-2011, 15:38
jestem na tak bo UW to bron ktora powinna byc nawet od 2.5k LVL !
wtedy taki item ma wartosc...
#Lordzik#
14-03-2011, 15:45
Czemu nie. Trzeba tą broń jeszcze ogarnąć, bo nie może być tak żeby np. 1.8 ed składał 2.1+ lvl'e. Co do propozycji jestem na TAK.
Powinno być tak, że każdy może zrobić tego questa. Niech tylko zmiejszą troche siłę tego UW i będzie ok
Sir Phobos
14-03-2011, 16:04
Bezcelowa sonda i tak nic nie beda zmieniac a moim zdaniem nic nie trzeba zmieniac tylko wy placzecie ze cos jest nie tak.
Lethornek
14-03-2011, 16:20
Nie chciało się zbierać loota do mada ?
Nie chciało się expić ?
Nie chciało się szukać misji ?
To na CHUJ cholere ten płacz
z UW będzie jak z kapturem :) po jakimś czasie straci na wartości ponieważ dość niskie lvl mogą wykonać ten qest :);) Jestem za dodaniem bramki lvl (:
Jestem na tak
Propozycja bardzo dobra
Kapitan Alkohol.
14-03-2011, 17:02
Ciekawe czy gdybyś nie miał 2,5k rp też byś coś takiego pisał ... Jestem nie ponieważ na moim 1800 ed nie dużo mi brakuję do tegoż questa :) A co do solo roomu to pewnie byłby devil atom, albo coś, a ed/ms tego potwora ubije na minimum 2600 lvl'u, za to ek/rp na 2,2k spokojnie. Quest nie jest aż taki prosty do wykonania, trzeba w niego włożyć sporo kasy i nieco się potrudzić więc niech zostanie tak jak jest, cena i tak spadnie za jakiś czas jak to było z każdą nową itemką.
W sumie to kaptur jest od 1500, a żeby nie było dużego przeskoku t bramka na Uw od 1800-1900 mogła by być + do zabicia Apocalypto i 10 ziombi dookoła.
Omg, gdybyś miał 1,8-1,9 to byś tego nie pisał, każdy kto ostro się namęczył chce dostać nagrodę 1,8k ~ mniej wiecej na tym lvlu ubijesz. to i tak dość wysoka bramka..
NIE, Ci co już się namęczyli powinni dostać nagrodę.
Pingpondzek
14-03-2011, 17:14
Jestem na nie nie kazdy da rade zabic warmmastera na 1,6 ;o
Shervolia
14-03-2011, 17:28
Jestem na nie. Może jeszcze Ci którzy już zrobili mają im zabrać? I tak zanim weszłoby to i tak pół serva by miało nagrodę...
Kaziu Extreme
14-03-2011, 17:43
Jestem za bramka od 2,5k lva a ci z nizszymi niech juz tak maja u punishera na poczatkuzdjecie bylo za 3kcc po kilku dniach od wprowadzenia maq zrobili 10kcc a tu moga dac bramke:).
Misje są dostępne dla WSZYSTKICH to i nagroda jest dostępna dla WSZYSTKICH.
Jestem na nie, Belu już wziął nagrodę i jest po ptokach.
<Nie pisz że można cofnąć bo to nie ma sensu, tak samo można cofnąć Twój lvl do 1499 żebyś mógł zrobić kaptur>
Zapraszam TUTAJ (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=864150#post864150)
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.