View Full Version : [Strona] Opis postaci na Stronie
SpongeBob
14-03-2011, 18:24
mam propozycję zwiększenia znaków w opisie postaci. Na stronie do tej pory postać a także osiągnięcia w grze można było opisać w 255 znakach.. Niektórym to nie wystarcza dlatego wychodzę z propozycją zwiększenia z 255 do 500 a nawet 700 czy tysiąca znaków opisu postaci.
No jakby była sonda to dałbym nie ;D
Co chcesz niby tam pisać ?
Mi wystarcza w zupełności...
SpongeBob
14-03-2011, 18:32
Jezu.. :/ tu nie chodzi o mnie tylko ogólnie.. Osobiście gram na rookgardzie więc tam 255 znaków w zupełności wystarcza ale kto chciałby opisać swoje dokonania to mogłoby mu zabraknąć tych 255 znaków dlatego z taką propozycją wyszedłem.. Ale rozumiem i liczę się z twoim zdaniem..
Jestem na nie.
Od tego masz także podpis na forum w którym śmiało możesz pisać swoje osiągnięcia związane z gra MMORPG zwaną Tibia.
Demonizas
14-03-2011, 20:02
Jestem na NIE , lecz przypadkowo zaznaczyłem odpowiedź "tak" xD
a co do tematu... nieliczne osoby chcą mieć tak długi opis ^^, nie potrzeba zwiększać :>
Po co? Chciałbyś tam rozprawkę napisać? Napisz kto ma danego chara w opisie i wystarczy.
jeny kolejny głupi temat po co tak się dużo rozpisywać to tylko gra XD
#T
Nie
adrian0093
14-03-2011, 23:48
Jakoś nie odczuwam takiej potrzeby, jeżeli ktoś chce się dowiedzieć o Tobie czegoś więcej to może napisać na prv w grze/pw forum :eek: :eek:
#t
Nie.
Dementor
15-03-2011, 00:49
Wydaje mi się, że nie ma takiej potrzeby... Przecież ta liczba znaków co jest aktualnie w zupełności wystarcza. Jestem na nie. :)
Osobiście uważam że ta propozycja jest dobra. Jeśli gra ktoś od 1-xxxx lvl'a to mógłby od początku opisywać swoje wszystkie osiągnięcia i tzn. podjarki :) ale i tak pewnie owa propozycja nie przejdzie ..
Jestem zdecydowanie na nie!
Tysiąc znaków, może od razu można będzie umieszczać posty pod opisem na stronie?
Moim zdaniem 250 znaków wystarcza na takie coś - a nawet jeśli, od tego może służyć forum, jak powiedział KaZeK.
I tak nikt nie zagląda w te podpisy, może nieliczne osoby.
Jestem na Tak lecz przypadkowo zaznaczyłem Nie. < ;d
jestem za dodaniem 500 znaków i 500 wystarczy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.