PDA

View Full Version : Sala Samobójców

Neko^
14-03-2011, 22:36
Co myślicie o tym filmie ?
Wczoraj byłem i naprawde sie zawiodłem, spodziewałem sie czegoś lepszego.
Zostaje przy utwierdzeniu , ze polskie filmy tego typu nie sa zbyt atrakcyjne.
Jezeli chodzi o ludzi to na oko moze było z 30 osob na wielką sale kinową /fp

Posiu
14-03-2011, 22:44
oglądałem skróty filmu na ten film mogę iść jedynie emeryci ogólnie nie mój typ filmu ; x trzeba było iść z dziewczyną na coś innego tato .

Szejk
14-03-2011, 22:57
Miałem nie oglądać, bo wydawało się wielkim gniotem, ale po ocenie z filmweba myślę, że jednak się skuszę. xd

~Bocianex~
16-03-2011, 08:35
Po obejrzeniu 3 zwiastunow mysle ze przydalo by sie wybrac do kina na ten film.Byc moze nie bedzie taki zły.

Demonizas
16-03-2011, 09:07
Mi też się zwiastuny spodobały, wybiorę się i dam znać czy dobry film :>

Gosby
16-03-2011, 11:39
Osobiście nie byłem jeszcze na tym filmie, ale po recenzjach znajomych wnioskuję, że nie jest to coś oszałamiającego. Tak kolega wyżej, obejrzę i wtedy będę mógł coś dokładniej powiedzieć. :)

Midq
17-03-2011, 17:00
Dzisiaj ze szkoła bylismy na tym filmie i powiem ze wielki gniot, jedyny dobry kawalek to ODDAJCIE MI INTERNET, ODDAJ MI INTERNET TY SKURWYSYNU. reszta gniot i hujnia z nendzo ;/

Led
18-03-2011, 15:40
koledzy, to nie jest komedia :)

Midq
jeśli próbujesz być śmieszny, to Ci to za bardzo nie wychodzi.

Demon
18-03-2011, 15:49
bardzo dobry film warty uwagi, dobrze zrobiony, i daje do myslenia

Haat
18-03-2011, 16:00
Byłem na filmie w zeszłą sobotę i byłem sceptycznie nastawiony, nie chciałem iść na niego by słyszałem że nie jest wart uwagi, ale ku mojemu zdziwieniu był bardzo fajny, a w niektórych momentach wręcz szokujący. (Sala kinowa była cała wypełniona)

Pokémon
06-04-2011, 17:06
Niektóre sceny fajne ale z tym spermojudo /fp. Nie ma to jak chodzić na film o gejach nic o tym nie wiedząc. Ale te laseczki mogłyby dłużej się lizać XD.

Dobre było też jak ta matka do tej psycholożki - tam jest taki prostokąt, na nim klamka wyjdziesz na ogródek przewietrzysz się a potem wypierdalasz. xd

Lord Szadi
09-04-2011, 07:41
Ja osobiście uważam że nie słyszałem o tym filmie ale sadząc po tytule i może być fajny :D

Poziomek radzi:
09-04-2011, 12:34
JEŚLI NIE CHCESZ TRACIĆ PRZYJEMNOŚCI Z FILMU TO TEGO NIE CZYTAJ.

Nie wiem co brał scenarzysta, że ten film się kupy nie trzymał. Chodzi mi o masę nic nie znaczących wątków. Co kurde miał sex jego rodziców z kochankami do fabuły? Sylwia mówiła do Dominika, że wszyscy go zdradzają, ale ***** bez przesady. Jeszcze do tego uprawiali sex w tym samym momencie.

A Alex? Na początku rzucił w Dominika deskorolką, potem się lizali, jakieś pedalskie gesty na lekcji. Następnie Alex zaczął wjeżdżać kolanem Dominikowi w jaj na judo, ten obspermił całe majty i Alex zmienił się z geja w hetero. Umieścił jakieś zjebane wpisy i filmik na fejsksiążce.peel.

Ogólnie film nawet fajny, ale mogli by go dopracować bo niektóre wątki się nie trzymają kupy. Po wycięciu kilku fabuła by nie uległa zmianie.

Przypomniało mi się, że akurat jak byłem na filmie to Dominik przez 2 minuty miał taką samą bluzę jak ja w sali kinowej. Kremowa w czerwono-czarne paski.
Byłem wtedy z klasą na filmie i wszyscy się odwrócili jak był moment z tą bluzą. XD