Zaloguj się

View Full Version : Dwóch Japo?skich Magików

Ilu
16-03-2011, 16:47
Tak jak w temacie :)

KLIKNIJ (http://www.sadistic.pl/dwoch-magikow-vt72227.htm)

Mam nadzieje ze sie wam spodoba :D

Wiecie co w zamian

@Down
Wyjdz z forum. To nie miejsce na rasistowskie wyzwiska i tekstu typu
co ty oczekujesz od tych dwóch zrytych pajaców lub
Osobiście bez napinki i rasizmu powiem - bym ich zastrzelił Wedlug Ciebie taka wypowiedz nie jest obrazliwa czy rasistowska? Slowo
żółtek jakie zastosowales nie sluzy podkresleniu koloru skory tylko obrazie ich pochodzenia ew. podkreslenia ze sa nizej w twojej hierarchi

@Edit
@Down
-To tak jakbys nazwal kogos "CZARNUCHEM" czy to nie jest obrazliwe? Moim zdaniem to jest rasistowskie wyzwyisko tak samo jak "zoltek"
-nie napisales ze zastrzelilbys za kolor skory ale jednak piszesz o kolorze
-"zrytych pajacow" nazwyasz kogos tak bo umieja cos zaprezentowac? sproboj cos zrobic a nie obrazac

Mateusz Soprano
16-03-2011, 17:34
Właściwie to do bani nie wiem co ty oczekujesz od użytkowników w zamian za tych dwóch zrytych pajaców,może z raz czy dwa się lekko uśmiechnąłem.Osobiście bez napinki i rasizmu powiem - bym ich zastrzelił.Ten filmek jak i wszystkie inne w których są żółtki jest denny i w ogóle tutaj potrzebny jest nie czarny a żółty humor.Jedynym plusem jest dla nich to, że nie muszą palić żadnych dopalaczy aby sobie poryć banie.Bo oni porytą mają właściwie po urodzeniu.

Peace i bez warna bo nie zasługuję, wyraziłem swoje zdanie bez przekleństw i jak napisałem wyżej aby nie zostało to odbierane za rasizm,słowo "żółtek" nie ma na celu wyzywania tylko podkreślenia koloru skóry,a słowo zryty bania(beret) oznacza inną inteligencję inaczej zwaną głupotą.

@up.
-zrytych pajaców-i co gdzie tu przekleństwo,które na warna zasługuje?

-bym ich zastrzelił-NIGDZIE nie napisałem że zastrzelił bym za kolor skóry

żółtek-napisałem że to do koloru skóry,my jesteśmy Biali(nie wiem czy ty też),są też czarni i żółci(żółtki) i nigdzie o hierarchii nie pisałem więc daruj sobie.

Bo ^ ogY [:
16-03-2011, 20:00
Fajne mi się podoba .

!!sQaua!!
16-03-2011, 20:38
Jest to filmik, z którego śmiałem się na cały głos, a nie tylko pod nosem :D

Rozbawił mnie szczerze ;D

Kamilio 2.0
16-03-2011, 20:50
Bardzo fajne, niezle sie usmialem :d.

Devorious
16-03-2011, 21:11
Magików to ja bym ich nie nazwał.
To był bardziej skecz, i oczywiście duża zasługa iluzji :)
Dobre.

Laluś
17-03-2011, 15:49
@Soprano
Wracaj do zawodówki.

@top
Świetne. :)

Soi
17-03-2011, 16:30
Hahaha super
Bardzo zdolni szkoda, że takie krótkie ;p

1st R. Boonek
17-03-2011, 17:17
Właściwie to do bani nie wiem co ty oczekujesz od użytkowników w zamian za tych dwóch zrytych pajaców,może z raz czy dwa się lekko uśmiechnąłem.Osobiście bez napinki i rasizmu powiem - bym ich zastrzelił.Ten filmek jak i wszystkie inne w których są żółtki jest denny i w ogóle tutaj potrzebny jest nie czarny a żółty humor.Jedynym plusem jest dla nich to, że nie muszą palić żadnych dopalaczy aby sobie poryć banie.Bo oni porytą mają właściwie po urodzeniu.

Peace i bez warna bo nie zasługuję, wyraziłem swoje zdanie bez przekleństw i jak napisałem wyżej aby nie zostało to odbierane za rasizm,słowo "żółtek" nie ma na celu wyzywania tylko podkreślenia koloru skóry,a słowo zryty bania(beret) oznacza inną inteligencję inaczej zwaną głupotą.

@up.
-zrytych pajaców-i co gdzie tu przekleństwo,które na warna zasługuje?

-bym ich zastrzelił-NIGDZIE nie napisałem że zastrzelił bym za kolor skóry

żółtek-napisałem że to do koloru skóry,my jesteśmy Biali(nie wiem czy ty też),są też czarni i żółci(żółtki) i nigdzie o hierarchii nie pisałem więc daruj sobie.

Sam jestes pajacem, oni chociaz cos umieja i nie strugaja chuj wie kogo na tibijskim forum JAK TY :|
Nic ci sie nigdy nie podoba to depresja zwiazana z przykrymi doswiadczeniami z dziecinstwa? czy poprostu jestes tepy i nic nie rozumiesz? A jak jestes zdania ze to proste i wgl to sam cos takiego zrob, bo cos mi sie wydaje ze tobie by bylo ciezko wyjsc nawet na scene - do ludzi

#T fajne, mi sie podobalo

Adasik
17-03-2011, 18:30
Żadni tam magicy, trochę skeczu połączonego z iluzją :D Nie ukrywam, że bardzo mi się podobało :D Trzeba mieć łeb żeby coś takiego wymyślić :D