View Full Version : Nadchodz?ca Aktualizacja
SpongeBob
18-03-2011, 13:51
Czy chcielibyście żeby administratorzy uchylili rąbka tajemnicy związanej z aktualizacją ?? chociaż pare najważniejszych ptk. które chcą wprowadzić bądź zmienić ?? żeby rozwiać wszelkie spekujacje które nie raz prowadzą do kłutni na Game chat.. i kiedy w końcu możemy jej się spodziewać ??
PS. Proste pytanie tak albo nie :) dziekuję :):)
Pewnie.. Mądrze napisałeś. I przy okazji można się wypowiedzieć co się nie podoba itp.
trochę poszukaj Santano tutaj pisał . http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=90188
no ale mogli by napisać kiedy hehe być może niebawem
SpongeBob
18-03-2011, 14:06
no właśnie niebawem to każdy mówi od lutego że niebawem hehe a bardziej wszyscy oczekują konkretów. Moim zdaniem powinni pisać np. na głównej stronie apo posty np. 3 posty przed Aktualizacją. Dotyczące nowych Questów, Potworków i Rzeczy na rook czy też main
Wydaje mi się, że administracja nie powinna pisać co będzie w nadchodzącej aktualizacji, ponieważ każdy Update ma być jakąś niespodzianką, zaskoczeniem dla graczy.
Dlatego jestem na nie :p
Demonizas
18-03-2011, 15:22
Ja jestem bardzo ciekawy! lecz wątpię by coś napisali ;p
Nie! Chcę aby to była tajemnica, żebym mógł się nią jarać tak samo jak tym, że jako 1 zrobiłem UW na APO - chcę medal ziomek.
Nie, wole się dowiedzieć wtedy kiedy ekipa to powie elos ; b
Diduus v.0.2
18-03-2011, 16:40
Jestem na tak,ale tylko ogólnie co będzie,i przybliżony czas w którym to wprowadzą ..
SpongeBob
18-03-2011, 17:15
no właśnie o to mi chodzi żeby nie zdradzali szczegułów aktualizacji tylko najważniejsze punkty i kiedy będzie aktualizacja :) żeby nas przygotowywali co nadejdzie.. A nie napiszą posta dzień lub dwa przed Aktualizacją
Nie ! ...
Jak wejdzie aktualizacja to wtedy sobie odkryjesz co nowego...
Jak ma być niedługo to chyba wytrzymacie.
Kasta :*
18-03-2011, 17:56
Ja jestem za tym żeby ktoś z Administracji napisał kiedy planują dodać upa ;)
Die Hard
18-03-2011, 18:03
Jestem na nie :) niech będzie tak jak kiedyś "Tygrys" mi napisał gdy miałem dla niego pytanko :"Tajemnica" -"Dowiesz się po upie"
To czekamy na tego upa:rolleyes:
Właśnie na tym to polega - to powinna być tajemnica, a jeśli ktoś "nie może się doczekać" to niestety jest jego sprawa.
Moim zdaniem można wytrzymać jeszcze te chwilkę ( raczej chwilkę ;p), jestem na nie. Poza tym sama administracja by się na to nie zgodziła.
#Lordzik#
18-03-2011, 19:21
Jedno zasadnicze pytanie - Po co? ...
Wprowadzą update, dowiemy się. Nie wymagajmy wszystkiego zbyt wcześnie.
NIE.
Bastek10
18-03-2011, 19:56
Jestem na nie,lepiej żeby nic nie pisali przed wcześnie na temat aktualizacji.
A ja nie chce, aby ktoś z administracji coś na ten temat pisał. To będzie niespodzianka dla nas wszystkich i myśle, że będziemy zadowoleni. : )
po co mają coś pisać jak już napisali.
[Santano] Pragnę również dać wam część informacji na temat prac nad update.
Aktualnie skończyłem pisanie jednego dość długiego questa, zostało już dodane kilka respawnów oraz ponad 20 potworów zarówno do zdobywania doświadczenia, jak i questowych. W update możecie się spodziewać nowych przedmiotów zarówno na mainie jak i na Rooku. Planuję stworzyć dwa questy na Mainie, oraz kilka na Rooku. Planujemy również dodać różne nowe rozwiązania techniczne, jak i przejrzeć Wasze propozycje, co obiecałem już jakiś czas temu.
Niestety, ostatnio naprawdę nie mam czasu odpisywać na Wasze prywatne wiadomości. W dniu dzisiejszym, na jakiś czas postanowiłem zablokować możliwość wysyłania takowych do mnie (na pewno do update, może trochę dłużej). Potem ponownie będę Wam odpisywał.
Dziś prawdopodobnie zostaną przywrócone taski dla wszystkich, niezależnie od liczby punktów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.