View Full Version : Co? ?miesznego
Mateusz Soprano
18-03-2011, 14:41
Dawno nie było tutaj coś naprawdę śmiesznego,tylko durne tematy o 2 żółtkach,rozmowy no liferów tibijczyków,zamykanie malucha,dziadek rzucający w babcie odchodami i inne.
Miłego oglądania:
http://www.youtube.com/watch?v=rC-rVcUdbJ0&feature=watch_response
http://www.youtube.com/watch?v=uhkUlEYS3hE
Demonizas
18-03-2011, 15:35
To jest boskie! xD obydwa filmiki są zajebiste super
Bo ^ ogY [:
18-03-2011, 16:21
Fajne te koty mnie rozpierdalają i + za muzykę w pierwszym filmiku ;)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... stare i nudne.
Dawno nie było tutaj coś naprawdę śmiesznego
Twoje poczucie humoru jest żałosne, więc się nie wypowiadaj w ten sposób. To co wrzuciłeś już nie śmieszy. :)
Mateusz Soprano
18-03-2011, 20:01
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... stare i nudne.
Twoje poczucie humoru jest żałosne, więc się nie wypowiadaj w ten sposób. To co wrzuciłeś już nie śmieszy. :)
Ty mnie po prostu nie lubisz i myślisz że wszystko co daje na forum to do bani.Tak niestety nie jest.Ja poczucie humoru mam ale nie śmieszą mnie durne rozmowy no liferów którzy myślą że w życiu trzeba grać w tibie albo że drzwi w chyba pierwszym Polskim pojeździe ulicznym się nie zamykają.
@down.
No dobra wypowiedzcie się drodzy przyjaciele którym nie oddawałem reputów.
1st R. Boonek
18-03-2011, 20:28
Faile zawsze sa smieszne, ale jak tak pierdolisz to znajdz filmik ktory pokazuje jedno wydarzenie i jest smieszny, cze
Soprano ogólnie twoja osoba oraz te dwa filmiki są
do bani.
# Nie śmieszne.
Xienus o.O
18-03-2011, 21:15
trzeba przyznać ze bekowe ;DDD
wstawiaj więcej ;D
Najlepsze bylo w tym drugim jak ta petarda walnela i sie alarmy powlaczaly ;D Ciekawe gdzie idzie taka kupic.. ;)
@Down
Petarda, fajerwerk czy co tam jeszcze, jeden ch**y ;d
Bambucha Rook
18-03-2011, 22:47
Najlepsze bylo w tym drugim jak ta petarda walnela i sie alarmy powlaczaly ;D Ciekawe gdzie idzie taka kupic.. ;)
YyY Petarda? jesli to petarda to pozdro
#Topic
stare i nudne 3/4 widzialem w necie
'Oxidosis'
21-03-2011, 20:05
największa beka to pies + kogut czy tam kura XD pierwszy filmik 3;50
Azbest on de tour
22-03-2011, 20:24
chujowe, spawaczu
.Vimpexx.
23-03-2011, 18:03
Dawno nie było tutaj coś naprawdę śmiesznego
Raczej żenującego, niż śmiesznego.
@Topic
Stare i nudne, fail. :confused:
Moment z 1 filmiku 0:45 mi się bardzo spodobał :) Było kilka zabawnych momentów, ale aż tak, żeby mnie coś rozwaliło, to nie było, to nie to ;x
W tym drugim filmiku gościu, co od 0:55 wymiata :D haha :D Więcej w tym 2 było śmiesznych momentów :D
Śrenie ; /
Widomość którą wpisałeś jes za krótka
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.