PDA

View Full Version : Kol?da i spowied?.

Brain
18-03-2011, 23:02
http://www.youtube.com/watch?v=93d5XtelM_0&feature=mfu_in_order&list=UL
http://www.youtube.com/watch?v=OJJ-tX5b3oA&feature=mfu_in_order&list=UL

Typu z Przemyśla, troche ma nasrane w bani ; ). Od razu mówię, żeby szaleńczy fanatycy religii katolickiej tego nie oglądali.

@Krajun
No kumpel mi wspominał, że jest tak poje... ekhem normalny inaczej, że pisze swoją biblie : D.

Crayon
18-03-2011, 23:19
A dla spragnionych jeszcze większych 'emocji' iRsh.pl. Biblia wg. Rsh > wszystko
Gość miażdży system całkowicie, wszerz, wzdłuż, takiej beki nie widziałem dawno XD

Official approve Crayon & Ovner

Alvaros
19-03-2011, 08:05
W tym wypadku zacytuje tylko komentarz jednego z użytkowników yt, który jest w 100 % adekwatny do tego co na ten temat sądze.

"Tak drogie dzieciaczki szydzcie z kościoła, śmiejcie się z poczynań tego kretyna, a w niedziele grzecznie z rodzicami odmówicie modlitwe."

Mateusz Soprano
19-03-2011, 10:23
Haha co za ciołek taką polewę z niego mam że hoho. Ale cytaty u spowiedzi mistrzowskie "Jestem Który Jestem" , "ja lepiej wiem!""Nagrywam małe dzieci w przedszkolu","Sprzedaje filmy pedofilom". Ale trochę przerażająco brzmią jego słowa gdy mówi "Wiem, że jesteście oszustami" nawet trochę tremy złapałem bo zabrzmiało jakby "jak nie zrobicie co wam każe to was wydam".

Nie no koleś pokonuje bariery ale on jeszcze zobaczy jak dożyje z 70-80 lat jak on wtedy będzie żałować ojej będzie do kościoła chodzić codziennie i się wyspowiadać.
Tak czy tak te filmy mnie nie zmieniły ciągle wierze w Boga.Po za tym niech ten koleś się spakuje i wypier.... z Polski.Polska powstała poprzez przyjęcie Chrześcijaństwa.

Crak .
19-03-2011, 12:34
Alvaros, dobrze powiedział, ale i tak beka z filmiku. :D

CM Punk
19-03-2011, 12:48
- Czyli uznajesz siebie za Boga?
-Tak
-No to przecież Bóg nie potrzebuje rozgrzeszenia
-Ale ja potrzebuje!
-No to Bogiem nie jesteś
-Jestem.
-Ale Bóg nie potrzebuje rozgrzeszenia.
-Ja lepiej wiem!

palobo
19-03-2011, 18:20
Koleś jest żałosny i nie mówię tego, bo nie zgadza się z kościołem, tylko w sposób w jaki to manifestuje. Skoro jest taki mocny, dlaczego zasłania twarz? ;>