View Full Version : Nowy Npc
SYN3K RL
21-03-2011, 07:51
Witam moja propozycja to dodanie nowego Npc.
Npc nazywał by się Snajper ktory by skupywał Power Bolty i Burnsty.
Moim zdaniem to dobry pomysł ponieważ każdy kto expi na DL zbiera to a nie ma gdzie tego sprzedać za rosądną cene
Jeżeli chodzi o rook to tak, ale żeby był to jakiś quest, żeby z niego korzystać, trzeba wykonać jakieś misje czy coś.
Demonizas
21-03-2011, 09:25
Pomysł jest moim zdaniem BARDZO dobry, dużo p boltów z skeletonów warriorów bodajże i z DL burst arrow a przydało by się gdzieś to sprzedać i jestem za by to był jakiś quest wpierw wykonany by dostać się do tego npc
Tak
~Bocianex~
21-03-2011, 10:23
Tak to dobry pomysl w koncu dalo by rade z darkow sprzedawac te bursty i p bolty ktorych nikt nigdy nie chce kupowac ^^
GULICHRUPEK
21-03-2011, 11:38
Jestem na tak gdyz jest to dobry pomysl
Snajper, robisz z Tibii cs'a? Hmm Jestem na nie, jest to nie potrzebne
Myślę że to dobry pomysł lecz nazwę trzeba zmienić . :D
Jestem na tak!!! Mam tych boltow trochę:)
Lolipops
21-03-2011, 12:10
Jestem na NIE.
Bursty zawsze sprzedaż h lvlom na rooku za 3cc-100szt.
Uważam że to zbędne
Mów mi królu
21-03-2011, 14:58
Jestem na TAK!
tylko dobrze by było zeby jakiś quest był na dostęp do niego.
Na mainie by mógł tez powstać bo takie 15lvle nie maja jak zarobić za bardzo
Dementor
21-03-2011, 15:32
Jestem na tak, przydałoby się to. :)
Npc jak najbardziej tak, ale z inną nazwą ;p
No i nie dla wszystkich. Tylko dla tych co wykonają quest, żeby nie było za łatwo.
Jak najbardziej jestem na Tak...
małe lvl by sobie zarobiły kase na Mino ; ) na poty i jakieś ringi ;P
Po co? I tak na duchach i gulach idzie taka kasa, że nie są potrzebni nowi NPC. Jestem na NIE.
jestem na nie po co skoro bolt itp to są śmieci i nikt prawie tego nie zbiera ; d
Domcio Old
21-03-2011, 16:32
jestem na nie i na tak na nie bo nie wiadomo gdzie ta propozycja ma isc na rook czy na main jesli na main to oczywiscie na nie :) a jezeli na rook to oczywiscie na tak poniewaz male lvl by mogly spokojnie zarabiac a nie zebrac w depo plis 100 gp
Jest to zbędne, ale w sumie można dodać go w części miasta dla graczy z Premium Account. Chociaż gdyby go dodali, to niech ceny będą małe, a nie z kosmosu wzięte - i tak wątpię aby odwiedzały go tłumy graczy.
Vernereq
21-03-2011, 16:43
W sumie mozna, ale i tak wg mnie rzecz zbedna bo teraz 90% graczy, ktorzy graja na rooku maja full eq, a jesli nie to czatuja na lucky racie ;)
Arcano Druid
21-03-2011, 17:03
Jestem na nie i tak jakby to zrobili to za pare gp sie to sella wiec za przeproszeniem "gówno" bys za to dostal...
Jest mi to obojętne.
Z jednej strony jak macie tego dużo to zawsze coś kaski wpadnie, jednak z 2 strony to będą gówno, a nie pieniądze...
Wstrzymuje się od głosowania w sondzie.
Pomysl nie jest zly, dla tych co zbieraja te 'gowna' to zawsze bedzie jakis bonusik do profitu XDD Mozna wprowadzic, oczywiscie na rooku, bo na mainie to prawie nikt z tego nie skorzysta.
#Lordzik#
21-03-2011, 18:19
Ja wiem czy jest to aż tak bardzo potrzebne? Myslę,że sytuacji majątkowej graczy by to nie poprawiło, ponieważ mało kto by z tego korzystał, także jestem na NIE.
Grałem chwilę na rooku i nie ukrywam, że kasy mi nie brakowało, a co za tym idzie nie sądzę, aby potrzebny był owy NPC. Nie ułatwiajmy sobie jeszcze bardziej tej banalnej gry... Jestem na nie :|
Diduus v.0.2
21-03-2011, 19:06
Na początku myslalem ze Ci chodzi o main,i chcialem cie wysmiac xD ale pozniej pomyslalem ze jest cos takiego jak "Rookgard".
Jestem na tak,to dobra propozycja,sam mam tego troche w dp :)
Lethornek
21-03-2011, 23:08
Dobra propozycja... Lecz gdzies to słyszałem już kiedyś :>
Itak to npc bardziej itak dla rookslayerów ^^
Popraw w nazwie z burnsty na bursty :D
Na tak !
Będzie więcej kasy na serwie i znów będzie płacz i zgrzytanie zębów. Poczekajmy na update, na pewno dodadzą coś ciekawego.
Grapcio ^^
28-03-2011, 08:31
Jestem na Tak !
To bardzo ułatwi grę początkującym :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.