View Full Version : Nowe itemy u Soni ?
SpongeBob
21-03-2011, 19:32
Chcielibyście żeby Npc Sonia skupowała więcej itemów ??
Wasze odpowiedzi Tak/Nie oraz propozycje itemów i jej ceny proszę pisać w komentarzach a ja je będę umieszczał w tym poście..
Panek Kitara
21-03-2011, 19:45
jestem za tym a ceny moga bys wyzsze ale nie az za duze ;]
Wykonasz misje u soni i masz większą cene (:
W sumie,co ty byś chciał dodać do tej soni? ^.- wypisałbyś itemy propozycja byłaby lepsza. Dokładnie nie wiadomo o jakiego typu itemy Ci chodzi jeżeli klapy,broszki itp to wiesz co? odpada.
Jestem na nie,jest dobrze jak jest :)
Jestem na TAK.
ale temat raczej do zamknięcia .
bo Tygrys pisał że będą nowe itemy to sprzedaży
na main u soni oraz na rooku u spidera ;p
#Lordzik#
21-03-2011, 19:52
A co ty chcesz za itemy tam niby?
Może klapy, panda? Zapomnij.
Dobrze jest i nie potrzeba nic zmieniać.
SpongeBob
21-03-2011, 20:02
sory że o to zapytam ale czy dla was "nowe itemy" to odrazu panda i klapki ?? jeżeli tak to sory ale jesteście poje.... chodzilo mi raczej o takie itemy jak plasma shield która wypada z ugre czy nawet djin blade.. itd takie zwykłe itemy które lecą a nie ma z nich pożytku żadnego.. A wy wyskakujecie odrazu z Panda,klapki.. chcecie nabijać posty to prosze nie w tym temacie.. ;/
Kaziu Extreme
21-03-2011, 20:12
Takie jak wypisales up to do Mada jedynie bo to gowna;). Do soni nie za bardzo mozna juz jakies itemy dodac jedynie do Mada jakies blache i nic wiecej.
Te itemy co są wystarczą. Chcielibyście dodawać wszystko do Soni, czego nie da się sprzedać ludziom. Jestem na nie.
Ja jestem na nie.
Przecież nie każde przedmioty powinno się móc sprzedawać u NPC. Poza tym, to po wprowadzeniu tej propozycji zwiększy się ilość pieniędzy na OTS, a przecież chodzi o coś odwrotnego :)
Pozdrawiam,
Heaven.
Można zrobić innego NPC który skupowałby takie rzeczy jak
NP:
- Panda Bear
- Motylki
- Bear
- Czapki listonosza
Cenny po słabszej cenie czy coś w tym stylu.
#Jestem na tak.
~Bocianex~
21-03-2011, 22:42
Jestem na Nie przez caly czas tak bylo i jakos nikomu to nie przeszkadzalo
Krulowiec
21-03-2011, 22:48
Jestem na NIE, ponieważ niektóre itemy to śmiecie, które leżą w depo a wy chcecie jeszcze je dodać do sonii.
Jestem na nie...
Jeżeli nie umiesz sprzedać danego itemu u npc to sprzedaj go komuś albo wyrzuć a jak szkoda Ci wyrzucić to po prostu nie zbieraj...
Sonia skupuje wystarczającą ilość przedmiotów.
Pozdro
Lethornek
21-03-2011, 23:01
Dobrze jest, tak jak jest ! nie ma po co dodawać nic nowego... a w ogóle co ? Jakieś sety, magic mace ? Śmieszne ! Nie ma po co robić z APO noob otsa -.- Zostały dodane softy, wh, c arrow i wystarczy..
Na nie.
Myślę, że te itemy, które skupuje Sonia są jak najbardziej odpowiednie. Nie może ona skupywać "rarów" bo wtedy nie ma opcji targowania się podczas transakcji. Jak wiadomo teraz sporo items poszło w górę, a może za miesiąc lub dwa znów będzie taniej :)
Demonizas
22-03-2011, 01:00
fajnie by było a można byłoby jeszcze sprzedawać:
-magic hat
-rots
-apocalipso (mieczyk)
Tryk Men
22-03-2011, 08:21
W sumie to wstrzymuje sie od głosowania.. jednym jest to potrzebne a drugim nie. Ale jak na moje chyba juz wystarczy (Sonia tez potrzebuje czasu dla siebie i nie bedzie stała 24/7 za ladą) xd
Kapitan Alkohol.
22-03-2011, 08:32
Jeżeli chciałbyś dodać do niej broszki, klapki to chyba Cie pogięło. Dobrze jest tak jak jest, im więcej items da sie sellac u npc tym więcej robi się kasy na servie. Nie można wszystkiego sprzedawać u npc'ków gracze też muszą czymś handlować ;]
P.S No można ewentualnie dodać sl'e do soni za 50cc szt (u graczy sprzedaje się po ok 80 ;))
Mad uzupełnia Sonię i na odwrót. Nie sądzę aby brakowało tam jakichś NPC. Niedawno do Soni dodano dragon Scale Helmety, Elven Legs i inne tego typu gówienka więc wszystko chyba jest na swoim miejscu. Jestem na nie :)
Jestem oczywiście na nie . Widome , masz mały lvl i nie lecą Ci dobre itemy to chcesz skorzystać z tym gorszych co Ci wypadają _/ .
GULICHRUPEK
23-03-2011, 13:51
Jest jak jest i moim zdaniem nie jest zle chyba ze wlasnie z tymi sl'ami
Domcio Old
23-03-2011, 19:14
jestem na tak ale jakie itemki ty chcesz dodac jak by jakies by sie znalazly takie ktorew by mogly bys do max 200 cc to oczywiscie jestem na tak bo takie padny klapy hoty itd to odpada ....
adrian0093
23-03-2011, 19:25
Wydaje mi się, że wszystko co jest u Soni wystarcza. Może by te sl'e dodać jedynie, ale nie jest to szczególnie konieczne.
Larry Rook
24-03-2011, 01:00
Jestem na nie.
Co Ty chcesz tam dodać, Leather seta ? ^.-
Mogliby dodać żeby skupowała Starlight'y za około 60cc~. Tak nie ma co z tym robić, bo jak nie każdy to większośc używa amuletów (yeah bunny, perfect, soft, winged, pandemonium).
stoweczka2
24-03-2011, 14:56
Jestem na nie ! Jest dobrze i po co coś zmieniać ;)
Może być ale itemy max 50-70cc, bez szaleństw. Poza tym chyba wszystkie potrzebne itemy są dodane...
Pogromczyni zla
24-03-2011, 22:34
Zagłowowałam na NIE, ponieważ nie czuję potrzeby by u Soni zamieścić nowe itemki. Jakie? Nawet nie mają co skupować. Nieprzemyślala propozycja. Uważam to za całkowicie zbędne. Jest dobrze tak jak jest.
Ja bym chciał żeby np. skupowała pandemki bo jest ich już strasznie dużo, kiedyś pandema to był rare a dziś? Każdy praktycznie jest już w jej posiadaniu. A wbić ekiem ten 500 lvl żeby zrobić pandemke to jest kilka dni.. :(
JESTEM NA TAK
Niech jest jak jest, nie może być aż tak łatwo :rolleyes:
Gebels (:
14-04-2011, 17:17
Ja jestem na nie.
Przecież nie każde przedmioty powinno się móc sprzedawać u NPC. Poza tym, to po wprowadzeniu tej propozycji zwiększy się ilość pieniędzy na OTS, a przecież chodzi o coś odwrotnego :)
Pozdrawiam,
Heaven.
Nie oszukujmy się, ale tych pieniędzy i tak już jest cholernie dużo...
Jestem na Nie z prostego powodu, otóż bardzo dużo itemów da się u Soni, jak i u Mada sprzedać.
taaa , i co jeszcze , zeby sonie skupywala s sety i klapy ? ; ) I to najlepiej po 100kcc , no chyba nie o to tutaj chodzi .
Itemy ktore sa aktualnie wystarcza , nic wiecej nie potrzeba dodawac :)
Jestem na nie, ale można by było zwiększyć cenę.
Tuknij głód i nie pi****l
Nie zwiększajmy cen, chyba zależy wam aby pozbyć się kcc na serwerze. Przecież Sonia skupuje wystarczającą ilość itemów, po cholerę ma kupować jeszcze jakieś śmieci typu phoenix shield czy hamer of wrath low itemy. Na 250 ludzie już mają trochę pieniążków, dlatego nie ma potrzeby dodawania nowych. Ja tak przynajmniej uważam. Proszę administrację o nie podnoszenie cen skupu!!!! Wiem, że echem się odbije moja prośba i zrobicie jak chcecie, ale większość graczy chyba nie chce podwyżek skupu.
Jedyne co mozne dodac do Soni to sl'e...
John Cena
15-04-2011, 11:26
Jestem na nie ponieważ wszystkie itemy które przeważnie lecą z loota można już sellnąć u sooni
Jasny xD
15-04-2011, 12:05
Jestem na NIE wszystko co jest wysarcza.
co mozna sprzedac to mozna, a poprostu nie wszystko bedziemy mogli sprzedac u NPC - NIE!
KePuczasta
16-04-2011, 04:22
Pomysł w sumie nie jest zły...
Ale osobiście jestem totalnie obojętna... :p
Zobaczymy co będzie po Update -.^
Jakub Blade
16-04-2011, 16:20
Skupuje ile skupuje i większość nie narzeka.
Nie, po co więcej, tak to inne przedmioty stracą swą wartość u graczy.
Jest dobrze!
Jedynie co bym dodal to sl'e, ale to tez nie jest koniecznie potrzebne.
adrian0093
19-04-2011, 02:27
Wydaje mi się, że jedynie sl'e powinny zostać dodane do listy przedmiotów skupowanych przez Sonie w cenie 70 - 85cc (:
Przemusiek
19-04-2011, 02:50
Sonia i tak już skupuje bardzo dużo itemków za nie długo Sonia zbankrutuje i nie bd nic kupowała xdd
Nie no , mi to tam obojętne w sumie ;d
Drunkusik
19-04-2011, 08:22
Jestem na tak bo jest troche dobrych itemow z ktorymi nie ma co robic bo zaden npc nie kupuje
Elitarny
25-04-2011, 17:07
Jestem na nie , i tak sonia skupuje juz duzo itemow to po co dodac do niej jeszcze jakies smiecie za np: 2cc ? bzdura .:):)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.