View Full Version : Sd oraz wedka na hotkayah
Skoro uhy mana fluidy i inne szmery bajery są na hotkeye proponuje również dodać wędkę i sd. Wiadomo nie będzie to działało tak jak uh tylko opcja wymagać będzie jeszcze kliknięcie myszką. Pokazywałaby się łapka ten taki chwytak ;p jaki mamy przy przenoszeniu items.
" Poco ściągać bota jak można by było robić to legalnie ;p Sd jest potrzebne na mainie np do tego jak h lvl bloka ci kinig :] a wędka jest przydatna na rookardzie jak sie idzie na ghosty badz slimy z ktorych food nie leci."
DLACZEGO TAK SCEPTYCZNIE JESTEŚCIE DO TEGO NASTAWIENI !!!! ??? DAJCIE SPOKOJ Z BOTAMI, Profesjom magicznym to się należy, i ekom mającym 14+ mlvl.
ehh... w sumie mi to nie potrzebne ale jakimś mniejszym lvl może się przydać więc zaznaczyłem tak ;)
Krulowiec
21-03-2011, 22:54
Od SD masz battle, a co do wędki to całkiem niepotrzebne.
swiety mikolaj
21-03-2011, 22:56
Sciagnij jakiego kolwiek bota wyjdzie na to samo...
Pomysł głupi :]
Lethornek
21-03-2011, 22:57
Nie jest to potrzebne... Ekipa ma teraz na głowie update które się już sporo spóźnia :)
Jeśli chcesz bić szybciej z SD, łowić ryby czy cokolwiek innego są od tego boty których nadal używa 90% serwera...
Jestem na nie.
Dobry pomysł z tymi SD na hotkeyah, może wtedy więcej ludzi zaczęło by używać tych runek na expa, bo obecnie z SD opłaca się bić tylko do 50lvla, potem z czarów.
Dodam jeszcze, że można było by zrobić, żeby Explosion i HMM tez dało się ustawić na hotkeyah, np.jak teraz jest !mm i !uh to doszło by jeszcze !sd, !explo i !hmm:).
Proszę o usunięcie tej wiadomości :P i nie dawania mi warna ;] przypadkowo to napisałem :p
Proszę o usunięcie tej wiadomości :P i nie dawania mi warna ;] przypadkowo to napisałem :p
to nie umiesz usunąć swojego posta? XD /fp
a tak zupełnie poza tym, co to jest 'hotkayah'?
kompletnie zbędne, jeżeli chcesz mieć wszystko na 'hotkayah' to idź na 8,42
jestem na nie, nie ten klient ziomeczku
Moja propozycja jest taka, aby zablokować ci możliwość zakładania propozycji. XDD Albo żebyś mógł je zakładać tylko w dziale 'Humor', bo jedynie tam się nadają.
Ofc. jestem na nie.
Dementor
21-03-2011, 23:52
Wędka nie, sd tak, gdyż w końcu to sd czasem mogłoby się przydać. :) Ogólnie zaznaczam tak. ;)
Nie jest to niezbędne do gry, dlatego myślę, że lepiej niech zajmą się czymś innym.
Demonizas
22-03-2011, 00:01
Jak UP
sd - tak
wędka - nie
Turok Rookslayer
22-03-2011, 07:25
Jestem:
sd - nie
węska - nie
Bambucha Rook
22-03-2011, 07:30
ja i tak mysle ze jest to juz tibia 7.92 i nic nie trzeba by bylo zmieniac bo po co ? po co wedka na hotkeya jak nikt prawie jej nie uzywa a sd moglo by byc ale to miala byc tibia 7.6 a nie nowsza
#T
Jestem na nJe!
Blood Raven
22-03-2011, 08:03
Typku już mnie denerwują Twoje propozycję, co następna to głupsza weź lepiej zajmij się czymś innym niż wymyślaniem propozycji.
@top
NIE.
Tryk Men
22-03-2011, 08:13
Ja tam jestem na tak ! Napewno ed i ms to by sie przydało. Skoro ek mają uhy pod hotami to profesje magiczne powinny miec sd :cool:
Od sd w potworki jest battle, a w ludzi raczej sie nie bije z sd, to nie rl co? :confused:. Wedka nie potrzebna, masz jedzenie u npc w depo, a jak chcesz pocwiczyc fishing to juz Twoja wlasna decyzja i trzeba sie pomeczyc ;D
Palladyn Zlosci
22-03-2011, 13:55
Najlepiej to wycofac uhy, manasy na hota i bedzie spokoj ;)
Elite Vegox
22-03-2011, 14:26
Prosze cie przestan pisac te propozycje ...
Nie!
nie, zupełnie niepotrzebne.. Tyle lat sobie radzili z lowieniem ryb na rooku calymi tysiącami na bocie to i teraz dadza rade. A sd nikt nie uzywa .. ;x
To jest Tibia 7.6 i jej uroki. Duże ułatwienie stanowią hotkeye i nie warto z nimi przesadzać. Manasy i uhy wystarczają... Jestem na nie.
Po co bawić się we wprowadzanie takich zbędnych gówien? Na APO i tak nikt nie trenuję fishingu, chyba że na bocie z nudów. xd
Poza tym ta propozycja nie pasuje na tą wersję tibii. [tibia 8+ = syfff]
~Bocianex~
22-03-2011, 17:00
Wczesniej bylo dobrze to ty musiales sie doczepic,chociaz z tym sd wcale nie taka zla propozycja ale wedka na hotku to juz lekka przesada.Jestem na nie
Najlepiej to wycofac uhy, manasy na hota i bedzie spokoj ;)
@podbijam /\
Kaziu Extreme
22-03-2011, 17:03
Przez hoty apo stracilo swoj klimat dotyczacy klienta 7.6 a Ty wylatujesz z jakas wedka ^^ i sd.. Jestem na nie bo wtedy gra bedzie dla 5 latkow a nie dla 15+ ;].
Uważam że jest to zbędne , jest wiele ważniejszych rzeczy niż to . Nie ;).
Jestem na TAK.
wszystkie runki powinny być na hoty
ale co to wędki to NIE.
Larry Rook
24-03-2011, 01:28
Jestem na NIE.
Nie dość że wprowadzili uhy, manady itd na hotkeye (Co jest wielkim ułatwieniem) Ty chcesz jeszcze sd i wędkę.
Może jeszcze niech zrobią własnego klienta w którym będzie Cave Boot ? :)
Jak chcesz sobie połowić ryby hotkey'ami, idź na 8.42 :)
Moja propozycja jest taka, aby zablokować ci możliwość zakładania propozycji. XDD Albo żebyś mógł je zakładać tylko w dziale 'Humor', bo jedynie tam się nadają.
Ofc. jestem na nie.
Natomiast ja mam ciekawszy pomysł - niech tylko i wyłącznie ekipa akceptuję propozycję graczy. Mam też ciekawszą propozycję, którą kiedyś pisałem, ale nie mam zamiaru się tu rozpisać.
#temat
Jestem na nie.
Już były podobne propozycje, co do wędki to i tak mało kto trenuję łowienie, może z nudów. I tak dodanie UH'a i manasa na hotkeys było dużym posunięciem. Co do runy SD, również jestem na nie - jest to niepotrzebne.
#Lordzik#
24-03-2011, 14:57
Aha! No chyba jesteś niepoważny człeniu. Po za tym kto teraz ryby łowi? ...
~~NIE.~~
Po za tym kto teraz ryby łowi?
Ja! XD
#topic
Co do sd na hotkeyach to już były takie propozycje, ale nie przeszły więc nie ma sensu o to pytać. Co do wędki to nie widzę sensu... Przecież fishing na APO nie jest do niczego potrzebny! ;o
Diduus v.0.2
24-03-2011, 15:52
Jestem na nie,to glupi pomysl,sdki masz w wosso na hocie,a wedke wez se wgraj na BicTrainera xD
A tak rly sdki to zuo,a z wedka na hocie by bylo za latwo robic questa(nie pamietam jakiego ale jakis tam byl) :P
Co do SD jest mi to obojętne.
Ale odnośnie wędki, to jestem na nie. Osoby robiące misję u Generała Graba, będą miały zbyt duże ułatwienie, a nie o to chodzi przecież.
Zagłosowałem na Tak chociaż jest mi to obojętne i ja tego używał nie będę.
Grapcio ^^
28-03-2011, 08:24
Wędka na hotkeyu ? ...
Nie !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.