Zaloguj się

View Full Version : Singiel z okazji urodzin imprezy A Pami?tasz Jak?

Google
22-03-2011, 01:26
Lubię takie kolaboracje, fajnie to wyszło, zajawka.

Click (http://www.youtube.com/watch?v=HTJ1IuFHH-k)

Mortalix
22-03-2011, 01:38
Lubię ten bit!
To się nazywa kolabo... czekam na klip chociaż fajerwerków się zbytnio nie ma co spodziewać.

Okey
22-03-2011, 06:10
Mega props za to tylko szkoda, że tak mało tam Ero :<

Maatinii
22-03-2011, 09:45
Ja pierdole ale tracki wychodzą. Co nowy to lepszy. Mega propsy !!!

Crote
22-03-2011, 12:00
Ja pierdole ale tracki wychodzą. Co nowy to lepszy. Mega propsy !!!

nic więcej nie trzeba mówić, MEGA!

dla zainteresowanych łapcie download (http://www.filesonic.com/file/314512201/A-pamietasz-jak.mp3) w mp3

Joogi
22-03-2011, 14:07
Super zawalisty lajcik ;D Prawie wszyscy sa, jest git :)

swiety mikolaj
22-03-2011, 14:28
Chada , jak dla mnie rozjebał ;]

Raz da sie obczaic. :D Więcej nie da rady.

Google
22-03-2011, 15:16
Mój link już przeszło 1600 osób umieściło na swojej tablicy (FB) znając życie pewnie dostanę roszczenie na dniach, bo pedały będą mi zazdrościć oglądalności.

Remus
22-03-2011, 17:10
@Up

405 views

@Topic
Podoba się, bit naprawdę fajny.

@Down
Jebie mnie to. "Nie chwal się sukcesem póki go nie osiągniesz"

MediGlon
22-03-2011, 17:25
@Up
405

wyświetlenia refreszują się z dużym opóźnieniem pajacu : )

^top
Zajebiste, każdy kozak zwrotki, ale reprezentanci Bielan rozjebali. Onar jak wszedł na bit to myslałem że jakis 60 latek.

Kamor VODKA
22-03-2011, 17:31
dobrzy zawdodnicy musza zrobic cos dobrego

Τettmeier
22-03-2011, 17:38
*****, jaram się mega, nie mogę tego opisać co za zajebisty track.
Nie będę każdego po kolei wymieniał kto zajebiście nawinął bo zrobili to wszyscy, ale paru MC których rapami się bardzo jaram polecieli na wielkim poziomie. Jeśli głos byłby przerobiony czy coś w tym stylu to i tak wiedziałbym, że po bicie leci CHADA, który mnie po prostu rozpie*dolił. Nie gorzej Pezet, którego nowej płyty ledwo da się słuchać, a Onar.. styl. :)

@edit
A ten Vienio to nie wiem po ch*j tam. Wack

Dexterro
22-03-2011, 17:40
*****, jaram się mega, nie mogę tego opisać co za zajebisty track.
Nie będę każdego po kolei wymieniał kto zajebiście nawinął bo zrobili to wszyscy, ale paru MC których rapami się bardzo jaram polecieli na wielkim poziomie. Jeśli głos byłby przerobiony czy coś w tym stylu to i tak wiedziałbym, że po bicie leci CHADA, który mnie po prostu rozpie*dolił. Nie gorzej Pezet, którego nowej płyty ledwo da się słuchać, a Onar.. styl. :)

co by tu dodać ? no nie wiem. 100 % się zgadzam Bartku ; )

TRACK ROZPIERDOLIŁ

Axelo .
22-03-2011, 18:00
Rap nigdy nie zniknie, on żyje na tych trackach!
Rap przez duże Pe, nikogo mi tutaj nie brakuje. Wiadomo jedni lepiej drudzy gorzej ale nie o to tu chodziło, bit lajtowy i słucha się tego zajebiscie!

Tumanbuga
22-03-2011, 19:56
Zajebiście pozytywna nawijka po lajtowym biciku zajebistych MCs , nie ma co się rozpisywać , Pyskaty , Mes , Stasiak , Diox , Hades a zresztą wszyscy . Zapętlam , zapętlam , zapętlam , jaram się.

Google
22-03-2011, 20:08
"Nie chwal się sukcesem póki go nie osiągniesz"

Napisałem, że wstawiło go 1,6k osób na swoje tablice na Facebooku!
A ty wyskakujesz z wyświetleniami z YouTube'a - gratuluję inteligencie.

Dla rozwiania wszelkich wątpliwości :

http://i54.tinypic.com/28p7rl.png

http://i53.tinypic.com/2j3ff5d.png

Zamykam grę, leszcze.

Habemus Papam
22-03-2011, 21:25
Zamykam grę, leszcze.
***** człowieku, jaką grę? Bo ktoś nie zrozumiał czy to wyświetlenia czy wstawienia na fb? Beka, podniecają Cie wyświetlenia własnego filmu na yt? brawo.
@ Ta, właśnie widziałem i beka z ciebie lamusie. Tak jak na fcb, wchodzisz wszystkim raperom głęboko w dupę, żeby cie chociaż kojarzyli.
@ Idź sobie zrób jakieś słit focie i wrzuć w RL Foto marny hejcie albo zwal sobie na myśl, że dostajesz propsy od 15letnich tibijczyków.
Włocławek, zapraszam :)

@ Czekam na klip, singiel zajebisty czekałem właśnie na taki od czasu Bez granic.

Deads
22-03-2011, 21:53
Propsy! Czekałem na to po zapowiedzi Pezeta & Małolata

Google
22-03-2011, 21:55
***** człowieku, jaką grę? Bo ktoś nie zrozumiał czy to wyświetlenia czy wstawienia na fb? Beka, podniecają Cie wyświetlenia własnego filmu na yt? brawo..

Beke sobie robię lamusie a ty spinasz poślady, ogarnij się. Bardziej mnie podniecają przeprosiny i podziękowania od twojego bożka z avatara.
Od x czasu mam tego forumka głęboko w chuju i piszę tutaj tylko i wyłącznie dla beki no i utrzymuję kontakt z paroma osobami godnymi mojej uwagi.

http://i52.tinypic.com/2w5jbc3.png

@ Ta, właśnie widziałem i beka z ciebie lamusie. Tak jak na fcb, wchodzisz wszystkim raperom głęboko w dupę, żeby cie chociaż kojarzyli.

Mam takie plecy lamusie, że mogę się luźno wieść. Za tego lamusa naszczał bym ci na pysk a ty byś nawet nie stęknął, bo jesteś taką wielką pizdą.
Z takimi kurwami twojego pokroju jadę krótko, skończyło się. Zamiast kozaczyć przez te internet to dawaj się ustawimy jednostrzałowcu jebany.

Dexterro
22-03-2011, 22:03
Jakby ktoś nie wiedział skąd ten bit to powiem .

DJ 600v - '93, '94. <znawca>

Już się wcześniej wypowiedziałem, rozpierdziel :}

Szejk
24-03-2011, 14:33
Średnio lubię kawałki gdzie jest tyle osób na feat'cie jednak ten wcale nie jest zły. Na +.

Kloc
25-03-2011, 07:58
Dobry projekt! DObrze widzieć 19? warszawskich raperów,na old skullowym bicie Volta (beat pochodzi z płyty z roku 98/99 chyba). Więc dobra konwencja,ponadto dużo raperów nawija w tej nucie właśnie o starych nagrywkach u Volta,miło słyszeć w nucie takie wspomnienia straych-młodych raperów.

.Bart.
25-03-2011, 18:16
Rozpierdolił mnie ten track kiedy we wtorek go usłyszałem...wszyscy pięknie, jednak kilka osób z Wwa można by było jeszcze dodać :) CZEKAM NA KLIP

Miodzik
26-03-2011, 13:48
Kawałek jest wyjebisty ! duży +