View Full Version : Telefon z klawiatur? QWERTY
Witam mam na oku telefon Xpieria 10 mini pro, ale czy warto? :c Macie inne propozycje? Proszę pisać telefon ma mieć :
- klawiaturę qwerty
Z góry dzięki
telefon ma być do 900 zł ; c
Nokia C6. Sam myślałem nad xperią, ale jak ją zobaczyłem to zwątpiłem w to, że na tej klawiaturze można coś normalnie napisać. xdd
Ludzie nie bierzcie SE X10 mini pro .Ten telefon to jest zło po prostu taki mały ,że już lepiej kupić zwykłą Nokie np.6330 czy jakoś tak ... Na allegro widziałem Nokie N97 Mini za ok.800zł ,ale lepiej kupić nową ,ale to troche więcej kaski :P
Nokia C6. Sam myślałem nad xperią, ale jak ją zobaczyłem to zwątpiłem w to, że na tej klawiaturze można coś normalnie napisać. xdd
nad C6 się zastanawiam także, ale dziś wziąłem ta zasrana Xpierię to myślałem, że się zesram to jest takie małe gówno, że omg XD, Jakieś inne propozycje?
Tani : Samsung Delphi ,ale wada chociaż nie duża - trochę mały ekran ,ale w sumie ok ;]
Nieco droższy Sony Ericsson X2 Xperia .I tak jak mówiłem Nokia N97 mini
A takie pytanie Exoo.Kupujesz telefon na Allegro,jakiś używany,nowy w nie wiem np.Media Markt czy u operatora ?(Orange,Play itd.)
Allegro/Media Markt
Only nowy :D
To może zobaczyć czy będzie Cię stać na tą Nokie N97 mini bo naprawde dobry telefon i warty swojej ceny :P
Patrzałem go na allegro.pl, :D ciekawy telefon. Mógłbyś podać link np na allegro.pl który masz dokładnie na oku :D?
Krulowiec
22-03-2011, 21:16
Polecam Ci Nokie C6, mam telefon już dobre 3 miechy i jest zaje*isty.
Na klawiaturze piszę się świetnie , ogółem ogarnięty telefon bardzo polecam !
...:::PLAGENZENHO:::....
22-03-2011, 22:35
Polecam ci ta strone: KLIK (http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/)
Mozesz tam sobie porownac rozne telefony, poczytac opinie posiadaczy tych telefonow:)
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gtc6625/Samsung_GTC6625.html
Fajny telefonik, lepiej sobie kup zwykły dotykowy tak samo się namęczysz xD
Najwygodniejszy telefon z klawiaturą QWERTY to Nokia N97. Mogę Ci sprzedać nówkę, za 800 zł :) Pozdrawiam
W tym momencie mam dwa telefony qwerty:
- Xperia X1
- Samsung Ch@t (telefon na umowę, wziąłem żeby sprzedać ^^)
Xperie mogę z czystym sumieniem polecić, natomiast Samsunga z czystym sumieniem sprzedac ;D
Nabijacz
17-04-2011, 10:35
no i po co odświeżacie temat sprzed prawie miesiąca ? ehh
@top
xperia x10 mini pro jest strasznie mała lepiej pomyśl nad nokią c6 lub n97(można znaleźć na allegro za 900zł) o ile już nie kupiłeś ^^
.Vasquez.
21-04-2011, 23:06
Kup sobie Samsunga Wave jest o niebo lepszy.Sam go mam.
Daburian
23-04-2011, 02:54
Nokia C6, super qwerty jak i łatwy w obsłudze ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.