View Full Version : Ultimate Weapon bug
Legendoos
22-03-2011, 20:41
Witam.
Nie można przejść przez bramke koło Npc na Soran żeby pociągnąć za wajche i dostać się do solo roomów.Część graczy może przejść a część nie...
Naprawcie ten błąd.
A może ta część osób która nie może przejść przez bramki, wykonała questa przed poprawką i dlatego właśnie nie mogą wejść drugi raz?
@up
yy on zrobił 100 misji, nie zrobił uw i ma buga tak samo jak miałem JA, Xixe i wiele innych osób. Po prostu musi mu Mortiis naprawić to.
Legendoos
22-03-2011, 21:03
Nie bo padliśmy i 2 osoby nie mogą przejść przez tą bramke
Dementor
22-03-2011, 21:44
No, a więc trzeba to poprawić. :) Może ma znaczenie to, że już byliście w tym solo roomie, lecz padliście, ale pomimo tego trzeba to naprawić. ;)
Xienus o.O
22-03-2011, 21:49
a ja mam nadzieje ze można tam wejść tylko raz i jak się padło to po quescie ;DDD
a ja mam nadzieje ze można tam wejść tylko raz i jak się padło to po quescie ;DDD
Nom spoko, to jak pójdziesz z ekipą to nie płacz na forum że jak ktoś z twoich padnie to nie wykonasz XD.
#Mortiis, Santano wypowiedzcie się jak najszybciej i naprawcie dla Slawoja to.
Śmieszna sprawa, bo nie mogliście wejść, a ja podszedłem i spokojnie przeszedłem przez drzwi. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale skoro ja mając 100 misji mogłem przejść, a Xixe, które też miał wykonane 100 misji już nie mógł, więc? Już lepiej zrobić tak by ten NPC nas teleportował do tamtego room'u. Chyba, że Mortiis to poprawi.
Bug został naprawiony, Proszę o zamknięcie tematu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.