View Full Version : Ultimate Weapon
19:47 You see an Ultimate Weapon (Atk:100 Def:100) (Critical:+100%).It weighs 1000.0 oz.
Propozycja brzmi, zmniejszyć oz'a przedmiotu ponieważ, po kliknięciu na skrzynkę przedmiot leci na ziemie i dużo osób będzie płakać że ktoś mu podrąbał ten przedmiot.
PS: Idz bez eq na quest'a na którym jest "Devil, 2x APO, 3x Glacki, 3x wiski. No i Omen na końcu :)"
Jak ktoś ma trochu oleju w głowie to sie przygotuje i bedzie miał wolne to 1000 oz .
Dla mnie pomysł masakryczny .
_up
no dokladnie
_
bez sensu, propozycja dotyczy tylko glupich lub zaspanych ludzi o,o!
W sumie można by było zmniejszyć no ale tak jak mówią panowie 2x up jeżeli ktoś zapomni o tym że uw tyle capa zajmuje to ma pecha :)
Diduus v.0.2
23-03-2011, 20:06
pewnie ty tak prawie straciles i tera puacz xD
@top..
Jestem na nie,idioci tak odwalą :D
@down..
pewnie ty tak prawie straciles i tera puacz xD
IDIOTA !
@up
To ciekawe, skąd skopiował ile waży... Myślenie naprawdę nie boli
@topic
No mogli by chociaż dać żeby ważył z 500, to 1000 to serio trochę przesada...
Jestem na Tak i tak jak go sprzątnie z ziemi przedmiot waży tylko 1.
każdy przedmiot z questu leci do plecaka; d i uw tez powinien .
Lethornek
23-03-2011, 20:37
Na nie...
Pamiętaj że Ty też możesz komuś zakosić UW ;] A nie sorry jesteś zbyt lewy :l
Tibia auto za Ciebie zbiera loota, wosso zaznacza więc łapa Ci się trzęsie !
UW waży specjalnie te 1k capa aby był hardcore zarówno ze sprzedaniem jak i otrzymaniem nagrody ;]
Jak ktoś ma trochu oleju w głowie to sie przygotuje i bedzie miał wolne to 1000 oz .
Dla mnie pomysł masakryczny .
Gz. Ciekawe skąd weźmiesz 1k cap'a skoro na 7.6 masz max 800. o,o
#topic
Powinno ważyć dużo, ale nie aż tyle. ;x
Dla mnie ten item waży za duzo i warto zmniejszyć jego wagę, aby po zdobyciu go od razu był w plecaku.
Zgadzam się z autorem.
Jestem za zmniejszeniem wagi UW, ponieważ zajmuje ono cały wolny cap, co przeszkadza w zbieraniu loota.
GULICHRUPEK
23-03-2011, 23:58
Jestem na tak??? Gdyz potem bedzie duzo placzu itp,itd ze ktos zabral i tego typu TTAAKK
pewnie ty tak praiwe straciles i tera puacz xD
@top..
Jestem na nie,idioci tak odwalą :D
Nie straciłem gdybyś nie zauważył, po prostu ktoś straci. Ktoś podwali i płacz, ale administracja za to nie odpowiada.
Na nie...
Pamiętaj że Ty też możesz komuś zakosić UW ;] A nie sorry jesteś zbyt lewy :l
Tibia auto za Ciebie zbiera loota, wosso zaznacza więc łapa Ci się trzęsie !
UW waży specjalnie te 1k capa aby był hardcore zarówno ze sprzedaniem jak i otrzymaniem nagrody ;]
Ty byłeś tak zbyt lewy że przed zrobiłeś, gdybym miał wybór i wiedział że dodane będą sol romy to bym sobie poczekał. Przynajmniej jest jakieś ciekawsze.
#Jak to mówisz Lethorn, Hardcorowo to stracisz UW gdy dasz je na depo i wywali Crasha, albo to się stanie komuś innemu.. I to jest wada tego oz'a
Mogliby dać 500 oz. MIN !
Niech duża waga będzie ceną wielkiej mocy :)
Jestem na tak, jednak nie dużo !
Larry Rook
24-03-2011, 01:20
Jestem na NIE.
Tak zajebista broń powinna mieć taki zajebisty OZ, jest to cena zajebistości!
Poza tym low lvl'e nie zrobią tego questu, a co to za problem miec 1k oz ?
Panek Kitara
24-03-2011, 03:25
Jestem na NIE.
Tak zajebista broń powinna mieć taki zajebisty OZ, jest to cena zajebistości!
Poza tym low lvl'e nie zrobią tego questu, a co to za problem miec 1k oz ?
Beka.
Może i ma 1k oz,jednak gdy leży UW już na ziemi i wsadzimy go do plecaka to zabiera ledwie co 1 capa :(
Można zmienić żeby ważyło o połowę mniej.
Autor tematu jest debi**... I na **** założyłeś taki temat zaje*** już jedno UW może uda wam się drugie?
Jest dobrze , po co zmieniać upadnie , podniesiesz i ma 1 capa . ;). NIE
Może i ma 1k oz,jednak gdy leży UW już na ziemi i wsadzimy go do plecaka to zabiera ledwie co 1 capa :(
No właśnie. I to jest bez sensu. xd
#t
Jestem za zmniejszeniem wagi UW gdzieś do 100-150 max. Po co to ma aż tyle wazyć? ;c Jak sie bierze UW ze skrzynki to wywala je na ziemie, nie do plecaka i właśnie takim sposobem toca ukradł typowi tą broń spod nóg jak razem robili questa. ;c
Wiesz zgredzie jako pierwszy zrobiłem questa - zazdrośniku - i pisałem o tym, ale nikt nie raczył odpisać, więc chyba takie miało być założenie, że wyciągasz nagrodę z questa i zaraz ktoś z drużyny ci ją kradnie.
Oczywiście powinni zmniejszyć do 150-200 oz.
#Lordzik#
24-03-2011, 14:55
No trzeba to zmienić conajmniej o połowę, bo będę smutny jak mi ktoś kiedyś podwędzi UW :/
Domcio Old
24-03-2011, 16:35
oczywiscie na tak ... po 1 chore jest to ze leci na ziemie .
po 2 powinni zmiejszyc wage UW do 100 capa :)
Kapitan Alkohol.
24-03-2011, 16:49
Widzisz Michał jak chcesz możesz pomyśleć. Bardzo bolało ?
#top
Oczywiście jestem na tak, item po wzięciu go ze skrzynki powinien odrazu być w plecaku. Gdy więcej osób zacznie go wykonywać będzie płacz że ukradli mu uw itp.
Quest ma być questem. Nagroda z questu powinna znajdować się w plecaku, a nie na ziemi. Nie powinno być czegoś takiego, że nagroda z questu upada na ziemię, bo ktoś może ci ją zajebać.
Z tego co wiem to jeśli mamy przykładowo 7 capa, a chcemy kupić od kogoś worek ważący 8 capa to poprzez trade nie dokonamy transakcji-bo nie mam wystarczającej ilości capa. Nie wiem jak to jest w przypadku UW, ale jeśli maksymalnie mamy 800 capa(będąc pustym) to kupić UW na trade się chyba nie da, bo waży 1000.
Jestem na tak.
Prawie jak Kamil
24-03-2011, 17:14
A nikt nie pomyślał, że ten ciężar jest celowo tak duży? Jak wiadomo jest to broń, która dużo daje w pvp, nie wiele osób na serverze będzie ja miała, może chodziło o to aby jej nie sprzedawać innym? aby jej nie podawać innym przez trade?
JEstem na nie.
#t
Jestem za zmniejszeniem wagi UW gdzieś do 100-150 max. Po co to ma aż tyle wazyć? ;c Jak sie bierze UW ze skrzynki to wywala je na ziemie, nie do plecaka i właśnie takim sposobem toca ukradł typowi tą broń spod nóg jak razem robili questa. ;c
Karpek nie szkoda mi tego kolesia co mu Toca zajebał UW, gdyż przez on mi ukradł kaptur.
#t
Jestem na TAK szkoda całej kasy straconej na misje (npc/minos/master).
Grapcio ^^
28-03-2011, 08:26
A dlamnie to całe "UW" niejest wogule potrzebne
22:06 You see an Ultimate Weapon (Atk:100 Def:100) (Critical:+100%).It weighs 0.1 oz.
No gratulacje dla administracji i dziękufeczka. Temat już do zamknięcia
Kaziu Extreme
31-03-2011, 22:13
Haha 0,1 XDD dobra juz niech administracja nie mysli... bo myslenie na zle wychodzi. Powinno UW troche wazyc w koncu bron jest zacurwista^^. Dla mnie kazdu uptade powinien byc wprowadzony raz a dobrze chuj z tym ile by sie czekalo.
Lethornek
31-03-2011, 22:33
Że wypadał na ziemie źle, ale był cenny dlatego że nie można było go sprzedać na trade... Teraz będzie to co z kapturem - Za max tydzień UW będziesz kosztowało 200kcc, za miesiąc po 100kcc, śmieszna cena :l
Moim skromnym zdaniem powinno zostac jak jest. Ogolnie nie bedzie latwo sprzedac UW jedynie za posrednikiem np Kazka lub innej osoby ktora wymienia postacie :)
Dementor
01-04-2011, 02:35
Jestem oczywiście na tak. :) Jeśli chodzi o dotychczasową wagę uw to ona chyba nie była przypadkowa i z pewnych powodów była tak ciężka... ;)
Jestem na TAK.
Powinien ważyć dużo ale nie aż tyle .
Była już taka sytuacja ze Van destroyer płakał że mu ukradli :)
Xienus o.O
01-04-2011, 07:41
powinno zostać tak jak jest... i może być jeszcze więcej...
oraz blokada by można było używać UW tylko zrobionego przez siebie
UW teraz waży 0.1 oz.
Ponadto waga ciał ludzi również została zmniejszona.
Teraz możecie zabrać swoje trofeum do domku ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.