View Full Version : Tasker
Diduus v.0.2
24-03-2011, 16:13
Było,pisze ponownie bo nie dodali,jeżeli macie zamiar dodac to napiszcie
@top..
Proponuję wprowadzić komende !task poniewaz bardzo czesto nie wiem ile zabilem np. UM a i musze bic next zeby sie dowiedziec,w dodatku 1 malutki "manewr" i ten napis znika..
Co wy na to?
@edit..
Juz chyba byla taka propozycja ale i tak jestem na TAK : )
Umiesz czytac calego posta?
Było,pisze ponownie bo nie dodali,jeżeli macie zamiar dodac to napiszcie
Tu jestem jak najbardziej na TAK...
Czasami muszę iść na respa zobaczyć ile mi brakuje potworów.
Gdy expie muszę bić np 1 Queena aby zobaczyć ile zostało bo bardzo szybko znika :) jeżeli nas uderzy albo eustahed :)
Ten pomysł jest dobry. Jestem na TAK.
@Up
Mam taki sam problem, zeby sprawdzić ile zostało czasem trzeba bić po jednym potworku.
Domcio Old
24-03-2011, 16:25
jestem oczywiscie na tak mam taki sam problem co 2 up ;( dodanie komendy to chyba nie jest wielki problem
~Bocianex~
24-03-2011, 16:29
Juz chyba byla taka propozycja ale i tak jestem na TAK : )
Jak najbardziej jestem na tak , bo to jest przydatne ;).
Były już takie tematy jednak jeśli nie było tak odpowiedzi to warto dalej próbować i proponować takie pomysły. Pomocna jest taka komenda z tego względu, że często 'jesteśmy wyczerpani' i ucieka napis z taska, a taka komenda to byłaby dobrą alternatywą, bo sprawdzalibyśmy kiedy byśmy chcieli :D Jestem na tak.
#Lordzik#
24-03-2011, 17:28
No powinno być to już dawno zrobione, no ale. Mam nadzieje, że szybko takie coś wprowadzą. Jestem na TAK.
Larry Rook
24-03-2011, 18:13
Jestem na TAK!
Nawet jeśli nie komenda, to można zrobić tak, że na ogólnym czacie pisze na czerwono/zielono np.
Zabiłeś 321 z 500 Dark Lord
/EDIT. Użyłem koloru czerwonego do przykładu, jeśli uważacie to za łamanie regulaminu zmieńcie kolor !
Oczywiście, że jestem na TAK. Lepsze to niż wyświetlanie się liczby zabitych mobów nad paskiem default, co moim zdaniem było calkowicie nieprzemyślane.
Dementor
26-03-2011, 10:43
Jak najbardziej jestem na tak. To dobra propozycja. Przyda się np. sprawdzanie ile mamy jeszcze potworów do zabicia. :D
Oczywiście że jestem na tak .
Jestem ostatecznie na tak.
Propozycja wcześniejsza zdobyła tyle głosów, że administracja powinna się dawno nad tym zastanowić. Rozumiem, że jest wiele ważniejszych spraw "niż wasze zachcianki", ale ta komenda ułatwiłaby i uprzyjemniła grę wielu graczom. Myślę, że to nie jest dla was ( administracji) problem?
oczywiście jestem na tak, może administracja myśli nad tym i zastosuję to w następnym update
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.