Zaloguj się

View Full Version : Zmiana sieci, ale na jak??!

F!go
25-03-2011, 14:42
Więc tak, od kilku dobrych lat jestem w Plusie, ale chce zmienić sieć, oferta ma być tzw. 'na kartę'. Zastanawiam się nad Play, ponieważ dużo ciekawych promocji mają w swojej ofercie. A Wy jaką sieć polecacie ? Piszcie swoje opinie na temat innych sieci. :)

Okey
25-03-2011, 15:15
Ja mam w play od ponad roku, też przenosiłem się z plusa. W play plusem są bardzo tanie rozmowy, tanie smsy (a w nowych taryfach nawet darmowe smsy i rozmowy - ofc do swojej sieci), tani internet. Minusem zaś, że ludzie mający w innej sieci niechętnie będą do ciebie dzwonić XD (płaci się troszkę więcej). Także polecam play

G_R_U_L_I_X
25-03-2011, 15:18
Polecam Ci zostać przy plusie. Praktycznie każda sieć ma promocje do plusa, bo plusa ma 85% polaków.

Savater
25-03-2011, 15:44
@grulix
85% ma z plusa?
hahaha robie pod siebie
nawet 50% polakow nie ma z plusa ogarnij sie

Polecam Ci siec orange. Wiele tanich pakietow np. 600sms-6zl, 1000minut-10zl. bardzo duzo osob z mojego otoczenia ma z orange. co tu wiecej pisac... ;q bierz z tej sieci co twoi znajomi maja, wykupisz pakiet na sms/minuty i jedziesz ;q jezeli w orange zablokuja ci konto a masz pakiet minuty/sms to mozesz dalej z nich korzystac a w plusie juz nie :/

Belfus Adri
25-03-2011, 15:56
Radze ci wziąć taką sieć jaką maja twoi znajomi np u mnie praktycznie każdy ma heyah to nie wezme plusa bo nie bd placil 15gr czy ileś tam za 1 smsa :)(to dziala we 2 strony Xd)
A pleya odradzam bo inne sieci do niego dużo placą

1st R. Boonek
25-03-2011, 16:32
Polecam Ci zostać przy plusie. Praktycznie każda sieć ma promocje do plusa, bo plusa ma 85% polaków.

HAHAHAHAHAHHA ale dosral XDDDDD!

Osobiscie mam plusa i w ogole nie jestem zadowolony jednak jeszcze przez 4 miesiace trzyma mnie umowa, po tym czasie mam zamiar zmienic siec na orange/play poniewaz sa 'najpopularniejsze' i szczerze powiem ze 70% osob ktore znam ma orange, 29% play a reszta to roznie bywa.. wiec..

polecam orange bylem w tej sieci pare lat(jeszcze jak byl to pop) - maja duzo promocji i w ogole, a do tego epicki pakiet 600 sms po 1grosz xD

Demon
25-03-2011, 17:02
polecam Ci play, : o
fakt, inni maja drogo do Ciebie, ale Ciebie akurat to nie powinno obchodzic, bo to TY masz miec tanio do nich : )

.Bart.
25-03-2011, 17:10
Wiele tanich pakietow np. 600sms-6zl, 1000minut-10zl.
w plusie też jest pełno pakietów m.in. bezlik smsów za 8zł, 125mb internetu za 6zł etc.

@topic
Jak już chcesz zmienić plusa to wyłącznie play, na nic innego nie warto. Chociaż nie wiem jak tam jest z umowami na kartę, wiem tylko, że jest dużo miażdżących(w porównaniu do innych sieci) ofert na abonament.

Xelix
25-03-2011, 19:26
Ja mam play na kartę i na prawdę warto! Do każdego z play po doładowaniu przez określony czas mam darmowe lub Do każdej sieci xx sms(zależy od doładowania) do wykorzystania przez xx czasu(zalezy od doladowania) za free ;) Także osobiście polecam PLAY.

Xienus o.O
25-03-2011, 19:32

dojebałeś synek... jak będzie 30% to jest dobrze...

polecam Play... sam mam i jestem zadowolony

Flamaster
25-03-2011, 20:21
A ja mam z Orange i jestem bardzo zadowolony:cool: Jednakże abonament. Przeglądając ostatnio oferty najlepiej wypada Play, lecz też trzeba uważać, bo życie już nauczyło, że za każdą 'dobrą' ofertą jest haczyk.
Polecam poczytać, przejrzyj sobie promocje, ceny etc. i sam zdecyduj bo to chyba najlepsze rozwiązanie :rolleyes:

n0name1
25-03-2011, 20:45
polecam Ci play, : o
fakt, inni maja drogo do Ciebie, ale Ciebie akurat to nie powinno obchodzic, bo to TY masz miec tanio do nich : )

Dbaj O Swych Bliźnich ! :D

#top
Ja Polecam Orange.Sam jestem w nim .Dużo ciekawych promocji,tanie rozmowy.Narazie jestem na Orange Free bo często korzystam z neta ,więc się przydaje ;]

ThoX!c
26-03-2011, 10:51
Ja Ci polecam Play ale w mixie. Sam go posiadam i jestem bardzo zadowolony. Podpisujesz umowę na kwotę za jaką musisz doładować konto przez cały okres trwania umowy i jeżeli szybciej ta kwotę osiągniesz to szybciej wywiążesz się z umowy.
Pozdrawiam :)

F!go
26-03-2011, 16:49
Dzięki wszystkim za rady, kupiłem starter w Play. Temat możną już zamknąć :)