View Full Version : Bardzo Cz?ste Restarty Serwera.!
Co się dzieję z serwerem, Przez ten dzień było więcej restartów Niż w całym tygodniu. I Administracja dała exp 10x, przez problemy i Dalej są restarty co 30min, 1h, do tego Duże Lagi.
Może ktoś z Administracji Powiedzieć co się dzieję .?
#down
Nie Owszem wytrzymam, Tylko się martwię =] Expic nie expie, tylko to denerwujące jak bez zapowiedzi wyłączają.
Może to duży błąd i może trwać kilka dni.?
Diduus v.0.2
26-03-2011, 16:18
Czekaj aż nad wszystkim zapanują,nie wytrzymasz bez gry?-.-
Nielegal
26-03-2011, 16:19
up@
ja napewno nie wytrzymam:( 1minuta bez apo to minuta stracona
16:19 Bardzo przepraszamy, ale nie z naszej winy tak sie dzieje. Lacza w serwerowni co chwile padaja. Nie wiemy czy bedzie juz dobrze, czy tez za chwile znowu padnie... Dlatego prosimy owyrozumialosc... :/
Jak Wywala serwa to wreszcie będziesz mógł wyjść na świeże Powietrze =]
Palladyn Zlosci
26-03-2011, 16:37
Odpocznij przez ten czas. Sa problemy ale napewno administracja to ogarnie.
Musiał ktoś założyć temat.
Na pewno wystąpiły jakieś problemy i tak się dzieje, no cóż nic na to nie poradzimy. Mnie dzisiaj kilka razy wyrzuciło z gry i nie narzekam.
Zarexoholik?
26-03-2011, 17:27
Spoko są crashe, ale dlaczego dali exp x10? Serwer off na 5-10 minut i z tego powodu zwiększacie expa? Moim zdaniem to nie ma najmniejszego sensu. Nic się nie stanie jak ludzie nie będą chwilę grać.
Ja lagów nie mam, jedyne co przeszkadza mi w grze to crashe, których już właściwie nie ma.
Wina leży po stronie serwerowni a nie Ekipy APO, dlatego w tym przypadku, Ekipa OTS jest bezradna.
Musicie czekać aż serwerownia naprawi błąd.
Pozdrawiam,
Heaven.
Pogromczyni zla
26-03-2011, 17:50
Nie rozumiem czym się martwisz? Tym, że nie będziesz w stanie wbić xxx lvl? Czasem trzeba użyć trochę mózgu, gdy są crashe/częste resety musi być jakiś problem w serwerowni. Administracja z pewnością stara się by było jak najmniej błędów. Zwiększenie exp uważam za niepotrzebne. Logiczne, że przy takim serwerze wystąpi masa błędów, a "wynagrodzenie" ich jest całkiem zbędna tak samo jak owy temat.
adrian0093
26-03-2011, 18:13
Znowu exp x10? Przesadzacie serio -.- Dajcie tak jak kiedyś exp x15 przez jeden głupi crash :0
#
Nie ma się co przejmować, do jutra wszystko wróci pewnie do normy :c
Restarty są spowodowane misją potrzebną klikniecia latarni. Jak i również przez serwerownie.
#Bez przesady, można byłoby zrobić jakąś plage czy coś a nie exp x10 ;/
Dementor
26-03-2011, 18:54
Przecież takie błędy gry się zdarzają... Nie ma czym się przejmować, a jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza zagraj sobie np. w cs'a i wejdz za jakiś czas. Mnie też pare razy wyrzuciło. :) No, a jeśli chodzi o exp to nie powinno być 10x tym bardziej, że nie jest to wina administracji...
Gosiunia2.0
26-03-2011, 19:08
Ale wy placzecie ;d To tylko zwykly Ots a placzecie jakbyscie pol rodziny stracili....
Prawie jak Kamil
28-03-2011, 13:43
Restarty są spowodowane misją potrzebną klikniecia latarni. Jak i również przez serwerownie.
#Bez przesady, można byłoby zrobić jakąś plage czy coś a nie exp x10 ;/
Po 1 skąd Ty to możesz wiedzieć? Mortiss Ci powiedział? powtarzasz to co piszą inni wyżej idioto.
Po 2.Nie wiesz kiedy sie stawia kropki i przecinki to nie stawiaj plax.
TOP.
Chwilowo są restarty a Ty już płaczesz?;/
Domcio Old
28-03-2011, 13:59
mozliwe ze to jakis blad servera ale co ten restart jest na 1 minute jak nie miej ;) administracja napewno to poprawi
Generalnie serwer restartuje się ok. 4x w ciągu dnia kiedy gra maksymalnie 300 osób. Kiedyś grało po 800 i były 2 restarty na dzień... Nie wiem czy te restarty mają jakoś pomagać serwerowi, ale kiedyś serwer był dużo stabilniejszy mimo większej ilości osób grających na tym serwie.
Skąd ty możesz wiedzieć czym są spowodowane restarty pajacu? xddd
Na pewno nie chodzi tu o misję z lampą, lol.
#t
Mi to za bardzo nie przeszkadza. Dobrze, że chociaż crash'y nie ma.
Mówi się trudno jakieś przyczyny tego muszą być . ;)
To co ostatnio się działo, to nie były restarty, tylko jakieś problemy z połączeniem (?), przez które wywalało graczy (nie wszystkich) no i chwilo utrudniało zalogowanie się, a serwer cały czas stał. Nie wiem dokładnie co było, ale to zresztą nie moja sprawa. :>
Mi raz udało się "przetrwać" laga:
15:31 Zalogowani:
15:31 Arceus, Aira Blan, Zumi, Rizzd,
15:31 Wszystkich: 4
Jeśli chodzi zaś o same restarty - co z tego, że są dość częste, skoro trwają 10-15 sekund? Myślę, że wielkiej krzywdy nie wyrządzają - prócz tego pierwszego w każdy dzień! xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.