View Full Version : Zeus - Supe?ek z P?telk? [VIDEO]
MediGlon
27-03-2011, 22:09
http://www.youtube.com/watch?v=2DqUXaq2ePY
EMO RAP - Mi się nie podoba zbytnio...
Zarexoholik?
27-03-2011, 22:19
Kolejny przykład na to, że ktoś kto był kojarzony z rapem staje się kojarzony z popem! [tak jest pozdro mezo].
Nie podoba mi się. Szajs jak 3/4 tego co robi.
Karol Strasburger
27-03-2011, 22:19
zeus JEST ZAJEBISTY, ale tutaj nie jest nawet fajny. sorki
Hmm nie podoba mi sie ten jego nowy stajl, chujowy :[ Zmienil sie, niedlugo bedzie jakims prezenterem w Vivie czy MTV :c
Ludzie, jesteście ograniczeni.
Zeus jako jeden z nielicznych na polskiej scenie wydaje koncept-albumy, które są oparte na jakimś pomyśle i dopóki nie przesłuchacie całego albumu, nie zrozumiecie dlaczego taki właśnie imidż wykreował Zeus przy tym albumie to proszę zamknijcie swoje hejterskie paluszki w szafce i nie piszcie durnych postów.
Ludzie, jesteście ograniczeni.
Zeus jako jeden z nielicznych na polskiej scenie wydaje koncept-albumy, które są oparte na jakimś pomyśle i dopóki nie przesłuchacie całego albumu, nie zrozumiecie dlaczego taki właśnie imidż wykreował Zeus przy tym albumie to proszę zamknijcie swoje hejterskie paluszki w szafce i nie piszcie durnych postów.
co racja to racja... ale to nie jest łódzkie nie jest w tym stylu za który tak go ludzie kochają...
#top
widzieć widziałem... ogarniam ale nie trafia do mnie...
Nie ogarniam tego jego niu imażu :/
obeebook
28-03-2011, 14:30
lus aha lus aha lus aha lus zeus planuje pierdolnoc sie na sznur
Τettmeier
28-03-2011, 15:16
Dobry tekst i na tym koniec. To nie to czego w tej chwili szukam w rapie, chociaż lubię Zeusa i płyty na pewno będę słuchać, to ten kawałek do mnie kompletnie nie trafia. Sorry.
proszę zamknijcie swoje hejterskie paluszki w szafce i nie piszcie durnych postów.
No ba, przecież wszystko co od Zeusa jest zajebiste i nikt nie może mieć innego zdania. A szczególnie 95'. xd
swiety mikolaj
28-03-2011, 15:36
wyglada jak pedał
Dwa aniołki w niebie piszą list do siebie, piszą, piszą i rachują ile kredek potrzebują. Dwa diabełki w piekle wiążą dla nich pętle na nich wiotkie szyjki, owce to nie wilki
WTF? Nie czaje tego... Robi cos innego, ale to nie dla mnie, pedalski rap.. dla pedałów tyle na ten temat :);)
osobiscie bardzo lubie zeusa ale jakos ten kawalek poprostu mi sie nie podoba, czekam na cos w stylu wczesniejszych plyt :]
Tumanbuga
28-03-2011, 17:28
W sumie to niewiem co o tym sądzić , "Wińcie mnie" b.ładny track , być może to rzeczywiście będzie płyta coś w stylu OSTR-TDD , jeżeli tak to Zeus zrobił błąd osłaniając jedną z 15 kart . Co do "Supełek z Pętelką" , nie powiem , że track zły ale bit jebie popem z deka. Dalej czekam na te motywujące tracki na bitach w stylu Albumu Zeusa/CNSR.
Zeus robi świetny rap, track oceniam na 7/10 bo średnio do mnie trafia.
Wierze że to ma jakiś głębszy sens i reszta tracków to będzie rozpierdol.
Jak dla mnie to to jest chujowe ;[
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.