View Full Version : H?p kru "jedno??"
http://www.hip-hop.pl/ustawki/album_projector.php?id=1301487980
Propsujecie? Szczerze mówiąc czekam na to. mihihih
Zjebali opcje, że robią trylogie, zamiast jednej dobrej płyty :|
Ale i tak przesłucham :p
Dlaczego taka ironiczna nazwa tematu CO? :(
Też czekam na tą płytkę już i tak miała wyjść bodajże 26 marca. Promomix mi się podoba, płyta napewno będzie na poziomie. HG u mnie zawsze będzie na propsie, ale szczerze mówiąc zawiodłem się. Chciałem kupić płytę lecz nie sram pieniędzmi, żeby bulić 23zł za krążek z 7 trackami, 2 remixami i outro nie wspominając już o następnych 2 częściach. Okładka - tak samo, powtarza się tylko tytuł zmieniony...do płyty będę wracać nie raz, ale pewnie tylko w internecie. ;|
http://www.hip-hop.pl/users/data/music/covers/0/8/9/1301487980_o.jpg
Ciekawe co oni se wkręcili z tą Trylogią. Moim skormnym zdaniem są oni żałośni,żeby wydawać ledwo co 10 trackową płyte (w planach są jeszcze 2 płyty,pewnie o podobnej ilości tracków) i robić z tego trylogie...
Chcecie prawdziwej trylogii? Zapraszam do odsłuchania Kodex'ów :]
Zarexoholik?
31-03-2011, 17:35
Nigdy nie przepadałem za ich twórczością. Szkoda kasy na te ich wypociny. Jak będę się strasznie nudził to może ściągnę i przesłucham wszystkie tracki? Może!
Nigdy nie przepadałem za ich twórczością. Szkoda kasy na te ich wypociny. Jak będę się strasznie nudził to może ściągnę i przesłucham wszystkie tracki? Może!
ty za nikim nie przepadasz zasrany hejterze.
#przeslucham i kupie ;)
To jest oczywiste że nic temu kiepowi się nie podoba,bo nie ma zdania na żaden temat,a najłatwiej jest oczywiście coś skrytykować. Wiele osób może zadać pytanie "ale czemu tak się kompromitować w prymitywnym hejtowaniu?" Odpowiedź jest prosta,ten NOŁ LAJF nic w życiu nie osiągnoł poza 2 tysiącami postów na forum,nawet sobie nie wyobrażacie ile ta poczwara by dała,by wymienić posty z forum,na normalną konwersacje w real. :]
jakos nigdy za hp nie przepadalem, ale tą plyte na bank sprawdze! ; )
Nie moge sie doczekac az przeslucham wszystkie tracki. Zawsze jaralem sie HG :)
Kaziu Extreme
01-04-2011, 19:23
Plyta bedzie na srednim poziomie. Czekam na nia bo jest pare trackow ktore wpadna mi do ucha i playlisty w winampie. Szkoda ze Trylogia, a nie jedna dobra plyta.
Zjebali opcje, że robią trylogie, zamiast jednej dobrej płyty :|
Ale i tak przesłucham :p
Pomyślałeś ,że jeżeli wydają całą trylogię to więcej zarobią? Proste kupuje płytę na 100%
odrzuca mnie 'trylogia' btw. hg to jotpeki, : [!
zobaczymy, na yt moze sprawdze
sprawdze pare trackow, pis jol wilku biladen
Sambo Rasta
02-04-2011, 12:18
pff... szkoda gadac 21 trackow za 69 zl smiech na sali po drodze sie zjebali...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.