View Full Version : Mam pytanie powazne do was. Jak i do administracji
Mam takie pytanie :) Gdyż pewny gracz o nicku "torus" stwierdził iż
Sherlock Sprawdził moją postać i podal mu moja ilośc kcc która wgl nie jest taka jak posiadam w depo.
Czy jest taka możliwość ;>
A może administracja poda za niedługo moje recoverkey postaci z acc.?!
BO z tego co wiem to tylko mortiis ma dostęp do postaci jakiejkolwiek postaci servera :)...
Czekam na wypowiedz nie tylko graczy jak i administracji servera Mortiis/Tygrys i reszty
KePuczasta
31-03-2011, 04:24
Powiem Ci tak... Nie tylko ty o tym slyszales, mnie rowniez doszly sluchy co do tego, ze gracz o nicku Torus w czasie prywatnej rozmowy z Sherlockiem <pozdro Muflon> dowiedzial sie o tym jaka zawartos depo maja niektorzy gracze.. Nie powiem ci dokladnie o ktore osoby chodzilo , bo juz nie pamietam (moze tylko o Ciebie) ale wydaje mi sie karygodne (jesli doszlo do takiej sytuacji) takie zachowanie.... ;<
Master Sio
31-03-2011, 05:27
yyyy sherlock jest spoko luuz pomaga jest takim informatorem .. i co z tego ze masz w depo 1000k cc kogo to obchodzi gosciu.. jak dla mnei mozesz miec 100000000000000000000000000000 k cc 100 x full eq i dozywotni pacc./...
ja np pochwale sie
mam rek keja do postaci gdzie jest 10 k cc na 8.42 alee nie mam nicku postaci a acc jest zly wiec pisalem z gm i co powiedzal nie wiem pisz do mortisa on to obczaja pisze do mortiisa a mortis co? nie odpisze jak bym napisal ze kupilem dla kolegów 21 x 10 sms pacc i nie doszly kody to by sie przejol
Xienus o.O
31-03-2011, 07:22
Sherlock Sprawdził moją postać i podal mu moja ilośc kcc która wgl nie jest taka jak posiadam w depo.
BO z tego co wiem to tylko mortiis ma dostęp do postaci jakiejkolwiek postaci servera :)...
Czekam na wypowiedz nie tylko graczy jak i administracji servera Mortiis/Tygrys i reszty
Mortiis & Tygrys...
i nie zdziwił bym się gdyby taką możliwość miał tez Santano
i co z tego?? Scoop ma swój świat i swoje kredki (nie myśleć od razu o Crayonie)
Administracja podobno nie udziela takich informacji, nie masz dowodów na to.
Xienus o.O -> Santano też zna passy zresztą wszystkie konta oddawał .
a masz na to dowody ... ?
Administracja nie udziela raczej takich info ; )
1st R. Boonek
31-03-2011, 10:39
Sherlock nie moze sprawdzac zawartosci dp na servie 7.6, watpie ze moze to zrobic takze na 8.42 - od tego jest Santano, Mortiis oraz Tygrys (ci co maja range ADMINISTRATOR) I robia to w celach typu hak etc. a nie dla zabawy i informowania graczy bez powodu:>
A jesli juz rzucasz takie ploty to daj jakiekolwiek dowody - btw. to co mowi torus nie musi byc prawda a jedynie tania bajka
adrian0093
31-03-2011, 12:17
hahaha, siema oficerze 007? Dlaczego do swojego płaczu nie dołączyłeś rozmowy którą podobno nagrywałeś? XD! Beka z Ciebie jak chuj XD
Opowiesz nam może o bugu? Którym klonujesz kaceceki ziombel? I juz masz ile? 2000kcc?! Grubo grubo u Ciebie tam ziom, jak chcesz to ja moge wrzucić nagranie jak opowiadasz o tym zajebistym bugu XDDD
No cóż wątek mnie tak powalił, że dodaje go do subskrypcji i będę tutaj często zaglądał ułomy.
#t
Mam to w dupie czy mogą sobie sprawdzać stan postaci, nigdy nie miałem takich problemów ułomie.
#edit
Powiem Ci tak... Nie tylko ty o tym slyszales, mnie rowniez doszly sluchy co do tego, ze gracz o nicku Torus w czasie prywatnej rozmowy z Sherlockiem <pozdro Muflon> dowiedzial sie o tym jaka zawartos depo maja niektorzy gracze.. Nie powiem ci dokladnie o ktore osoby chodzilo , bo juz nie pamietam (moze tylko o Ciebie) ale wydaje mi sie karygodne (jesli doszlo do takiej sytuacji) takie zachowanie.... ;<
Podkreśliłem dziewczynko co mnie zaciekawiło w twojej wypowiedzi na ten temat XD, skąd Ty śliczna virtualna dziewczyno Azbita możesz wiedzieć z kim ja rozmawiam 'prywanie'.
Sory wybacz bazylu ale jak masz opowiadać jakieś smutki tego typu to najlepiej stul japsona od razu.
CO WIĘCEJ - OGARNIJ CZCIONKE
Rozmowa musiała być super prywatna skoro o niej słyszałaś, zanieś CV na policje bo widzę, że nadajesz się, a nie po nocach w kafejce na apo grać.
#do kretyna Azbita
1. O ja pierdole, ty koksie, niezły FAIL XD Nie rozumiesz tego nadal, że aby sprawdzić ilość kasy jaką posiadasz na postaci nawet nie musisz się na nią logować? XDDDD Ale przepraszam, rozumiem, że to Ty wiesz lepiej - osoba która stwierdziła, że jego ip składa się z trzech członów XD!
2. Z tego co ja wiem poza Mortiisem dostęp do każdej bez wyjątku postaci na serwerze ma również Santano
3. Zawsze wiedziałem, że piszesz ciekawe bajki - powiedz mi był w tej bajce smok ziomek? Miał ogień? Ogrzewał Cię nim?
Podkreśliłem dziewczynko co mnie zaciekawiło w twojej wypowiedzi na ten temat XD, skąd Ty śliczna virtualna dziewczyno Azbita możesz wiedzieć z kim ja rozmawiam 'prywanie'.
Sory wybacz bazylu ale jak masz opowiadać jakieś smutki tego typu to najlepiej stul japsona od razu.
CO WIĘCEJ - OGARNIJ CZCIONKE
Ortografie masz na poziomie podstawówki co do kcc nie klonuje hajsu bo nie ma takiej możliwości. kolejna sprawa jak cie zazdrość roz... to weź zakup kcc chętnie ci sprzedam, A temat założyłem czy jest taka możliwość :) I wiedziałem że nie ma bo za długo tu gram i pewne sprawy wiem santano ma dostęp i dexoti miał nie wiem jak teraz do tego tygrys/mortiis. Wszystko na ten temat. :) co do rozmowy to pokaz to mortiis beka z ciebie w ch... typie popraw ortografie i mogę z tobą porozmawiać jak i inteligencje bo na Skype co drugie słowo "*****" No to świadczy tylko o twoim wychowaniu. No cóż temat do zamknięcia ! i dziex za odp wam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.