View Full Version : Whip's Wolf Rookard
Jak wiecie na Rooku jest Outfit Nimfa oraz Krasnolud .
co można kupić w takiej samej cenie jak i na Main.
Moja propozycja polega na tym aby była możliwość także jazdy
na wilku na rooku jak i na Main.
Whip's Wolf wygląda tak http://i53.tinypic.com/20fylqs.png
na Whip's Wolf były by jakieś misje na całość by wyszła spora ilość gotówki
można by było wykonywać misje zabijając różne potworki.
od jakiego poziomu będzie można wykonywać misje ustali ekipa.
oraz ile takich przedmiotów oczywiście można dodać inne przedmioty lub jeszcze więcej .
5x Left Horn - leci z Draculi.
10x Gem Holder - leci z Skeleton Lord
3x - Blue Gem - leci z Dark Pirces
100x bananów lecą z Dark Prices można też zdobyć 30x z questu . na misje do Genraba.
oczywiście może być zwykły quest nawet na Wolf.
co o tym sądzicie. ??
Black Dervil
31-03-2011, 11:00
no ja myśle ze powino być coś takiego fajnie by było zrobic to od jakiegoś tam lvl fajnie by było takkim wolff latac na roku :)
jestem na tak !!!
Jestem na Tak.
skoro Nimfa jest oraz Dwarf to dlaczego nie ma być też Wolfa; D
myślę że quest może być od 444 ? a na całość wydać z 5kcc ; d
jak nie teraz to za 5 lat to zostanie wprowadzone tak samo bylo z porpozycja na nifma ; D
Wydaje mi się to zbędne.
Nawet jakby coś takiego zostało wprowadzone, to w jaki sposób chcecie expic na wilku? Rzucając kamieniami w moby? xd
Niestety, nie.
Salik Shooter
31-03-2011, 11:31
jestem na tak. itemy potrzebne na questa bardzo drogie i nie bylo by wiele wilkow na rook. wiec jest ok xd
Kumpel Armii
31-03-2011, 12:21
Bardzo dobry pomysł.
Wydaje mi się, że w tym kierunku właśnie powinien być teraz rozwijany rookgard, ponieważ sfera potworów i terenów jest już dosyć rozwinięta :)
Jestem na tak!
Fsza, jeszcze za wolno popierdalasz? xd
A tak serio to ciekawa propozycja ^^, Tylko może zrobić by z niego rar`a?? (ale sam nie wiem ;])
Coś zamiast sca, które poszło się jeb@ć razem z Vojską ;]
Ogólnie na tak
(Choć i tak masz zrytą banie XD)
Turok Rookslayer
31-03-2011, 14:18
Jestem zdecydowanie na nie.
Pewnie tylko Fszy mogłyby go zrobić.
Lethornek
31-03-2011, 14:24
Sam nie wiem :D Z jednej strony na tak Ale to co magik napisał -jak byś w tym expił :D ?
Emzeto ^.^
31-03-2011, 14:58
Propozycja moja jest taka żeby szły 2osoby i by wyglądało tak jak na Pandemonium Armor quest
Solo room z Dark Princess i później w 2 osoby go ubić i jak się by nagrodę się wzięło to wyskakuje Skeleton Warrior ; ] a te items co pisał Fsza to by dawało się takiemu npc i mogło się wchodzić do skutku aż się nie weźmie nagrody :) bramka 400lvl?
I wtedy by byl to rar :)
Rzeczy by były takie:
100x bananów lecą z Dark Prices można też zdobyć 30x z questu . na misje do Genraba.
Oczywiście jestem na Tak!! Fajnie by było pociskać na Wilku :):):)
Kapitan Alkohol.
31-03-2011, 15:35
W sumie fajna opcja, Wtedy podczas expa trzeba by było latac bez shielda ;] Z tym że quest powinien byc od 350-400 lvla, labirynt przez skieleton magi i na końcu po wzieciu nagrody pojawiała by sie ta dark priestes bez mozliwosci ucieczki - cos na wzór maina. Jestem na tak z drobnymi zmianami.
Kaziu Extreme
31-03-2011, 15:39
Quest od jakiegos tam lva jak napisales czyli od takiego ze Ty na pewno bys mogl go wykonac;]. Jestem na nie bo rzeczy macie duzo a respow jeszcze wiecej i to zajebiste..
Maciejas
31-03-2011, 15:39
Jestem na nie bez sensu może odrazu zróbmy wardy i UWR(Ultimate Weapon Rook)
A widząc jak pisałeś prices pirces to myśle ze trzezwiales rano lub jeszcze spałeś
P.S
Prawie jak deads z dubble itd :D
Wilka uzywaloby sie tylko zeby sie gdzies szybko przemieszczac, a taki level ktory moglby wykonac questa to by juz szybko popierdzielal -,- do expienia zbedne, bo stoisz jak bijesz potworka, no chyba ze speary/bursty. Ogolnie na nie, bez przesady :)
Orson_Pall
31-03-2011, 15:46
Jestem na tak (: Z mała poprawka, po kliknieciu na skrzynke pojawialoby sie apo, ktore trzeba zabic, aby wyjsc (XD).
Nawet spoko tylko quest ma byc trudny.. i bramka 150-200??
Xienus o.O
31-03-2011, 16:11
Jestem na tak (: Z mała poprawka, po kliknieciu na skrzynke pojawialoby sie apo, ktore trzeba zabic, aby wyjsc (XD).
nie apo... ponieważ apo na main można ubić i nie paść... jak sie pójdzie z h lvl...
oczywiście na tak bo ciekawie to wymyśliłeś ;D
ale w sumie po to by moc zarobić...
myślę ze powinien byc tam Monster Skieleton Rook
Zemsta Mnicha
31-03-2011, 16:16
Nie ? bo po co ;dd i tak na roku za dobrze jest ;d
Noe aka Capitan
31-03-2011, 16:20
Jestem zdecydowanie na nie.
Pewnie tylko Fszy mogłyby go zrobić.
Popieram prócz tego przypominam wam wszystkim że to wyspa początkowych! i tak dużo zrobili co nie popieram np dwarfa/nimfe..
Jestem na tak ale jedynie jezeli bedzie indetyko jak na main,te same potwory,tak samo zrobione
#Oczywiscie ze nie..
Jestem na tak.
PS: Jak na rook to ceny za outfit nimfy/dwarfa są kolosalne proponowałbym obniżyć je do 4kcc.
Jestem na Nie. Po co to komu ? i tak Fsza biegasz jak torpeda...
Nie jest to potrzebne na rooku
Jestem na nie, bo za szybko biegałoby się na rooku. Po drugie nie musicie mieć wszystkiego tego, co jest na main :)
Domcio Old
31-03-2011, 17:18
jestem na tak dobra propozycja ;) tylko jak bys z tym expil albo bez shielda ;) ale quest na moje powinnien byc trudniejszy ze na koncu jakis nowy potworek ktorego by mogli dodac po uptade ...
Vernereq
31-03-2011, 17:19
Podbijam wypowiedz Zarexa, skoro ma byc tak jak na main dajcie na koncu apocalypto i labirynt z fw.
Nie.
Czy Ty chcesz z rooka zrobić main .? :C
Jestem na NIE.
Jak będzie APO solo to tak XD. Joke
#Nie wiem po co to wgl'e, jestem na nie
Jestem na Nie , jak byś chciał expić ? :|
Lethornek
31-03-2011, 18:54
Jestem na tak.
PS: Jak na rook to ceny za outfit nimfy/dwarfa są kolosalne proponowałbym obniżyć je do 4kcc.
Pomyśl że co druga osoba by biegała w nimfie... Bo reszta w krasnalach :l
Weź też pod uwagę że wraz z uaktywnieniem twojej propozycji Fsza / Zdenio noob są 6kcc w dupe :D
Jestem na TAK.
Ale z drugiej strony tak jak napisał Magik jak byś w tym expił .
Ale propozycja warta rozpatrzenia xd
Z jednej strony jestem na tak a z drugiej na nie xDD
Dobrze Fsza napisales zeby ten quest byl trudny taski, itemy i oczywiscie kasa. Ubylo by jej z serwera... :)
A z drugiej strony to i tak bys w tym nie exspil...Byl by to item dla szpanu na rooku :) I nie zapominajmy ze to wyspa poczatkujacych, dwarf/nimfa to i tak duzo :)
Dementor
31-03-2011, 20:26
Jestem na tak, ale pod warunkiem, aby zostało to wprowadzone jakoś z głową, a nie co druga osoba na wilku. :D
Demonizas
31-03-2011, 21:08
moim zdaniem to jedna wielka głupota... nie róbcie z rooka maina
#T nie
Pomysł ciekawy, ale jestem przeciwnikiem zabierania rzeczy z Main na Rook.
Komu by się to przydało ? - zakładam, że tobie, ale mi i większości nie ; )
Everlast
05-04-2011, 14:06
Jestem na nie ponieważ rook to wyspa dla początkujących graczy którzy zaczynają cala przygode , już dużo zrobili rzeczy których być nie powinno, podejrzewam że na swoim lvl wystarczająco szybko chodzisz, po za tym expienie z wilka nie byloby możliwe.
Hawaaj_THC
05-04-2011, 14:16
Jestem na tak!!Bo wkoncu jest nimfa i krasnal to whip wolf tez powinien byc :D
John Cena
05-04-2011, 19:51
Jestem na nie robicie z rooka maina
..:KoMBoj:..
06-04-2011, 08:11
Skoro jest nimfa i dwarf to czemu nie... Tylko trzeba by było zrobic jakieś trudne misje i żeby wydac na nie dużo kasy xD
Jestem na tak ale to musiałby być skomplikowany Quest. ;]
Gebels (:
14-04-2011, 21:47
Ja jestem na TAK. Ogólnie dobra propozycja, skoro NIMFA i DWARF są na rooku, to czemu ma nie być wilka?
jestem na nie, boze ludzie
juz nie macie co wymyslec?
napiszcie 'uw na rook, bo jest na main' elos -.-'
Tak, ale do zabicia APO :)
Szczerze to nie podoba mi się ta propozycja. Kolejny element maina na rooku.
Gebels (:
15-04-2011, 15:14
jestem na nie, boze ludzie
juz nie macie co wymyslec?
napiszcie 'uw na rook, bo jest na main' elos -.-'
Wiesz co? Można byłoby przecież do tego questa maksymalnie trudne rzeczy powymyślać, i tak by go nieliczni mieli, tak samo jak z nimfą czy dwarfem.. :rolleyes:
moim zdaniem na mainie jest wilk zbędny ponieważ tam sie szybko biega a na roku wolno moim zdaniem wilk powinien byc na rooku a nie na mainie a wtedy można by było cos zrobić by z Wolfa dalo sie bic nawet jeśli to na wilku mozna dojsc do respa w szybszy sposob niz normalnie a expic bez wolfa PROSTE JESTEM NATAK
a poza tym na rooku NIMFA I DWARF powinien byc TAŃSZY tam trudniej sie zarabia itp itd...
Sensimila <3
15-04-2011, 19:43
Wydaję, mi się, że jest to zbędne, więc jestem na NIE.
Nie róbcie z rooka maina ; O
Arcano Druid
15-04-2011, 20:08
jestem na NIE bo gracze latajacy na wilku na rooku to przesada....
nie ma tam az takich terenow jak na main ze bedizesz od ev do co devil atom np yh
Wg. mnie lipny pomysł, rook to już jest main ;| tyle, że bez pvp.
Whip's Wolf ??? może na smoku lepiej??? abo "Tiger" fsza usiądź na du... i bedzie spokój.
Drunkusik
17-04-2011, 17:48
Bardzo fajny pomysl napewno jakos to urozmaici gre na rooku ofc jestem na tak
KePuczasta
17-04-2011, 17:52
Robicie z Rooka drugiego Maina ;<
Ja nie mam zdania na ten temat, ale jak dla mnie jak chcecie maina to nie przerabiajcie rooka tylko przejdźcie... ;/
Jasny xD
17-04-2011, 18:09
Może hota jeszcze? Jestem na Nie
UP hota na rooku będzie GM pisał będzie on niepełny będzie dawał 5% expa ; ).
Jestem na nie.
Main=rook, rook=main - nie to nie tak ma wygladac.
Dzikusek
15-05-2011, 08:25
To moglo by byc fajne ;D Jestem na TAK.
Lord Szadi
15-05-2011, 18:41
jestem na tak ułatwi to podróżowanie w dużym stopniu.
.Monster Energy.
15-05-2011, 19:29
Uważam, że jest do zbędna ale z drugiej strony trochę urozmaici grę.Jeżeli wprowadzą tą propozycje to powinien być trudny oraz drogi quest.
NaPółEtatu
15-05-2011, 19:39
widzę rook - mówię nie ;c
Lolipops
15-05-2011, 19:43
Bardziej banalnej propozycji dawno nie widziałem,ludzie ogarnijcie się.
Zdecydowanie,niezmiennie NIE!
Demon Rookman
22-05-2011, 09:32
Dobry pomysł ALE ... jest możliwość posiadania outfitu nimfy i dwarfa ale patrząc na cały rook to kto z tego skorzystał ? Bo ja osobiście tylko 2 osoby widziałem z tymi outfitami. Wiadomo kasiorka znacznie szybciej na mainie leci niż na rooku. A robić coś na czym tylko Fsza zyska ? Sory ale NIE
Jestem na TAK ponieważ pomoże to w przemieszczaniu się. Ten item w sumie nic nie daje oprócz speeda i jeszcze trzeba zrezygnować z broni/tarczy.
Administracja mogłaby takie coś dodać nie zepsuje to rooka.
Jestem za, fajna propozycja, pojeździłbym sobie ;).
jestem na NIE! Rook zamienia się w Maina! Rook to wyspa początkujących, a nie krv drugi main -_- Ogarnijcie się. Za niedługo może będziecie chcieli mapkę prawie taką samą ? ;/
Bardzo dobry pomysł.
Jestem na TAK :D
Elitarny
23-05-2011, 13:50
Propozycja całkiem przemyślana , w questa trzeba by była włozyc duzo kasy . Na TAK :D:D
Jestem na nie gdy bys to cos takiego otrzymal biegal bys jak 1.5k lvl na mainie, odpalisz sh i juz w ogole expisz jak pojebany.
jestem na nie i spierdalaj jebancu ktory umie tylko expic i to bez deda przez 200 lvli bo sie expi na takich silnych potworach ze na 5k hp jednym hitem moze 1% hp ci wezna fiucie jebany
(^.^)Mista(^.^)
16-06-2011, 16:06
Z tym to przesadziłeś czemu akurat itemki ktorych nie zdobedzie zwykły 100lvl ,no czemu bo ty i tak będzisz miał wszystko jako pierwszy ,bo powiedzmy szczerze (trzesiesz rookiem i maniaczysz w chuj) osobiśćie może i jestem na TAK ale bez takich przedmiotów.
Obecnie nie gram i nie jest to moja sprawa ile dziennie grasz.
Jestem na nie.
Nie ułatwiajmy zbytnio Rookgardu, bo ta wyspa nie powinna być drugim Mainlandem.
To już będzie przesada, niedługo pewnie jeszcze respy Ots Kingów itp.
Wystarczy już tyle rzeczy mainowych na rooku.
NaPółEtatu.
16-06-2011, 20:59
Jestem na nie.
Nie ułatwiajmy zbytnio Rookgardu, bo ta wyspa nie powinna być drugim Mainlandem.
To już będzie przesada, niedługo pewnie jeszcze respy Ots Kingów itp.
Wystarczy już tyle rzeczy mainowych na rooku.
moze nie respy, ale zacznie sie pojawiac na najazdach, a potem pojedynczy resp
//bez przesady, rook - rook. ema
_down
fakt *****, to jest aż tak śmieszne? :l ochłoń
darkdevil
17-06-2011, 11:55
Oczywiście jestem na tak śmiechowo by było.. xD
A po drugie Magik nie trzeba nawalać z kamieni na wilku można też z axe tylko bez tarczy no ale jak ma być update 2/2 to mogli by zrobić na rookgardzie quest na dodatkową broń dystansową wtedy rookerzy by mogli z daleka walić zrobić coś typu dramanian waraxe.
Zrobić coś jedno ręcznego coś typu ripper lance, hunting spear np:
Hunting spear atk: 40 def: 10-20 i zrobić crytical 1% smiechowo by to wyglądało xD
Jestem na nie , k***a tyle razy mi sie wydawalo .. Rook to rook . : O
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.