View Full Version : Pandemonium Armor Quest by 475 ek : )
http://img291.imageshack.us/img291/2746/paq.png
zielony kwadracik.,
31-03-2011, 13:58
Czym tu sie chwalisz? Ze na full eq kupionym za zł pojechales jakze ciezki quest? Jak na 500 lvl zrobi sie spokojnie w magic secie :c
gz \;
Salik Shooter
31-03-2011, 13:59
z tym eq allegro kidzie to na 450 bym ci to zrobil. zaden wyczyn z full eq. Idz dokup jeszcze uw bo ci brakuje xd
'wzioles' zafunduj koledze slownik ;D
nie ma sie czym chwalic, z takim eq jeszcze... Z full eq to i na 400 zrobisz XD
elo.
Czym tu sie chwalisz? Ze na full eq kupionym za zł pojechales jakze ciezki quest? Jak na 500 lvl zrobi sie spokojnie w magic secie :c
gz \;
z tym eq allegro kidzie to na 450 bym ci to zrobil. zaden wyczyn z full eq. Idz dokup jeszcze uw bo ci brakuje xd
Drugi char dzieci śmieci . Kocham wasze spiny ( : Czekam na następne jakim to jestem allegro kidem
'wzioles' zafunduj koledze slownik ;D
nie ma sie czym chwalic, z takim eq jeszcze... Z full eq to i na 400 zrobisz XD
elo.
Nie chciało mi się, chociaż i tak robiąc questa na tym lvl to jeden z rekordów ;)
Drugi char dzieci śmieci . Kocham wasze spiny ( : Czekam na następne jakim to jestem allegro kidem
Nie chciało mi się, chociaż i tak robiąc questa na tym lvl to jeden z rekordów ;)
żarty sobie chyba robisz XDDDDDDDDDDDD na 500 lvlu ernii zrobił paq pallkiem, a ty wyjeżdżasz, że 500 lvl ek to rekord w paq XD beka haha
nie gratuluje minusie :c
Choowder
31-03-2011, 14:12
gratulacje ^^ a gdzie pozdro dla Gildi xP i dla Choowdera ! :D tera dawaj klapy solo xD
#Dani3l3k
Wyexpij mi 450 pallka pok3monie :)
Ero Senin
31-03-2011, 14:57
Ta pewnie na 1 lvlu zrobicie debile
Ja pierdole czy tak ciężko napisać te jebane 'GZ' ? nie dziwie się czemu w tym dziale jest coraz mniej wstawek
@top
Gratulacje
G_R_U_L_I_X
31-03-2011, 15:53
Skąd możecie hejterzy wiedzieć skąd ma te eq? Po chuj się spinać jak jakiś noob?
@top
Gratulacje. Ja zrobiłem knigtem na 500 ale wtedy to tylko pandamka byłajako full eq. Kładłeś stół i na nim uha, a nie jak teraz :)
Beka z Ciebie, ja na 499 eku z m turbanem,b robe,softami zrobilem za drugim razem XDDDD ekiem z takim eq mozesz na 400 luzem zrobic, a juz trudniej byloby dopiero na 350 lvl'u ;D elos.
zrób mi pandemke na 400 i to luzem czyli za I razem to ci dam 1kkcc okey??
@top
gratuluje
pozycz eq to pojde : ))
Xienus o.O
31-03-2011, 16:17
Beka z Ciebie, ja na 499 eku z m turbanem,b robe,softami zrobilem za drugim razem XDDDD ekiem z takim eq mozesz na 400 luzem zrobic, a juz trudniej byloby dopiero na 350 lvl'u ;D elos.
zrób mi pandemke na 400 i to luzem czyli za I razem to ci dam 1kkcc okey??
@top
gratuluje
gz, gogo klapki 1k, ale jestes super bo zrobiles ten w kij trudny quest.. :<
Nie gz.
Popieram opinie dotyczące eQ :D
Myślisz ,że to wyczyn w full EQ? pfffff
Nie gratuluje
To taki dość normalny lvl jak na knighta na PAQ, ale i tak gz.
To taki dość normalny lvl jak na knighta na PAQ, ale i tak gz.
Normalny hehe, kiedyś to byłby Super Rekord a teraz to "Normalny":D
Die Hard
01-04-2011, 19:28
Myślisz ze jesteś fajny bo z full eq ubiłeś wiska? jak nie poczułeś trudnosci tego questu to obczaj na jakim ja poziomie zrobiłem Dopiero na lajcie http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=866014#post866014 Nie GZ :mad:
Arcano Druid
01-04-2011, 19:46
Jak prawie all nie gz eq
ale gz wykonania ;d tak ode mnie :P
Lollek is back
06-04-2011, 15:56
No ładnie ładnie ale eq tez nie najgorsze;p! Bhq na 700?;d
Lord Szadi
06-04-2011, 19:34
Dlaczego wy jesteście tak nastawieni wrogo na eq może ma 2 hara ?? to jego sprawa skąd ma eq nie wasze przecież ;)
No ładnie ładnie ale eq tez nie najgorsze;p! Bhq na 700?;d
BH na 666 (:
.................................
Sensimila <3
06-04-2011, 22:32
Nie gz, w takim eq żaden wyczyn.
Pamietam jak Blump na 666 lvlu sorkiem zrobił, co wtedy pandemka, klapki i bh tylko były ;o
@top
Gz, teraz moze 666 i klapy?
@adsik
gruby czemu nie podasz adresu, odjebałes sobie podpis a adresu dalej nie dasz? wiesz grubasku ze mamy 40km do Cb i nie podasz, BEKA!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.