View Full Version : Premium Points
Goatee 2.0
01-04-2011, 18:38
Witam.
Proponuję aby zmodernizowano premium na APO. Zamiast od razu aktywować pacc na 21 przez sms, na nasze konto przypisywane były by punkty (1 punkt = 1 dzień premium). Można też dodać inne opcje kupna premium poprzez sms. Punkty można było by sprzedawać w określonej przez siebie ilości w grze za pomocą specjalnej komendy.
Wyglądało by to następująco;
http://i51.tinypic.com/2wcgn7b.png
Wiem, zaraz mnie zjecie, ponieważ jest misja aby kliknąć na pacc runkę. Jedyną opcją byłaby zmiana tej misji a kliknięcie w istniejące pacc runy nie aktywowały by premium tylko przypisywały 35 punktów do naszego konta.
Nie do końca sam na to wpadłem, ale taki system istnieje na jednym z serwerów i bardzo mi to odpowiada. Aktywuję sobie premium kiedy mam ochotę grać. Nie muszę go wastować ;]
Zdajesz sobie sprawę ile server straci pieniędzy na takim czymś?
W sumie to jeden chuj. Powiedzmy taki 2k lvl może grać tutaj bez wydawania PLN ponieważ na pacc runkę może zarobić w jeden dzień więc nie wiem o co Ci chodzi ;/
Ale wtedy byloby wiecej oszustow, czyz nie? Skoro zlikwidowaloby sie pacc rune?
O jakich oszustwach Ty piszesz?
Punkty można było by sprzedawać w określonej przez siebie ilości w grze za pomocą specjalnej komendy.
Hmm, ja mysle, ze to calkiem dobry pomysl! ;0 Pacc runa niech zostanie, bo ludzie chca robic misje oraz sprzedawac ja za kase w grze. To jest dobre rozwiazanie, jak bede chcial pograc na weekend to sobie wezme 3 dni pacc i luzik :) Jestem za.
Lolipops
01-04-2011, 18:43
Zdajesz sobie sprawę ile server straci pieniędzy na takim czymś??
Ofc. na NIE
Vernereq
01-04-2011, 18:44
Chyba fajne, ja wlasnie tez tak mam, ze kupie kod pacc pogram 3 dni i pacc sie marnuje :\
Tak.
#edit
Ale wtedy byloby wiecej oszustow, czyz nie? Skoro zlikwidowaloby sie pacc rune?
KaZeK Banned v1.
01-04-2011, 18:54
Co do Twojej propozycji jestem na nie.
Już lepiej zrobić coś jak w Footballteam, a mianowicie Punkty Lojalności
Punkty można by wymieniać na Premium - 10/21/35/45/90/180/360 oraz NOWOŚĆ pacc na godziny ! 100/200/300/400h.
Punkty dostawałoby się za: Pacc SMS/Przelew/Runa oraz Recovery Key.
Punkty:
SMS - 1 punkt.
Runa - 2 punkty
Przelew - 3 punkty.
Recovery Key - 7 punkty (ponieważ trzeba czekać miesiąc)
KePuczasta
01-04-2011, 18:55
Ja oficjalnie jestem na nie.. Chodź to dobry pomysł, np. w przypadku gdy ktoś dostanie bana.... :p
Ale pomyślałeś o tych którzy maja domki na Pacc a nie logają się za często, bo np. chodzą do pracy?!? :confused:
Taka modernizacja musiała by pociągnąć za sobą cala lawinę zmian na Servie :eek: a przecież już teraz jest bałagan! ^^
Pozdro dla Azbit'a, Xelix'a, Cineq'a itd. :p :rolleyes:
<Magiczny>
01-04-2011, 18:56
Niezly pomysl. Nie mam czasu grac codziennie to wezme sobie na 1 dzien :>
Cos za cos. Na TAK.
Kaziu Extreme
01-04-2011, 19:08
Najpierw powiedz nam jaki to serwer a potem pisz o co Ci chodzi. Mi to ogolnie obojetnie pacc kupuje za kcc wiec mam gdzies takie punkty bo mi nie szkoda dni pacc dla zycia rl:). Gram ile chce jesli trace mam to w dupie to tylko gra, nie zmienia mi orznicy posiadanie pacca na punkty i aktywowanie tylu dni ile chce.
Dla manie to zły pomysł. Jestem na nie!!!
Fajny pomysł, jestem na tak. Ale to już od administracji zależy ; D
.Voorlon.
01-04-2011, 19:30
no do by bylo dobre, w koncu po co kupowac pacc na 21-35 dni jak po 7 dniach dostaniemy bana na 2 tygodnie ;d
dla graczy jest to świetne rozwiązanie lecz obiłoby się to po kieszeni administracji więc nici ;c
Omg. Ludzie co wy piszecie ? Najpierw się zastanówcie jak będzie wyglądała przyszłość servera z tą propozycją, a więc wyglądała by tak:
Apo by upadło, ponieważ nie mieliby funduszy na opłacanie serwera, dlaczego ?
Gdyż jak 1 premium points - 1 dzień pacc to nikt by nie kupywał pacc'a, ponieważ byłby nie skończony przykład:
Mam jutro mi wygasa pacc, ale mam premium points więc sobie doladuję jutro,pojutrze itd. itd.
Ofc. nie
Po co komplikować sobie życie i wprowadzać zmiany skoro teraz jest całkiem dobrze? Fakt ładny dizajn tej grafiki ale zostałbym przy tym co jest :)
Serwer by upadł.
Jestem na nie,i w 100% tego nie będzie :)
Demonizas
01-04-2011, 21:22
Pomysł na wagę złota ;p Mi zdecydowanie odpowiadało by takie coś.
Nie chce być wbrew twojej propozycji, bo jest dobra, ale weźcie pod uwagę, że tutejszy pacc nie jest na tyle drogi żeby majątkiem był przelew 10 złotych i mieć spokój na 45 dni. Jeśli wam nie odpowiada przelew złotówek to są jeszcze pacc runki i kody pacc. Propozycja dobra, ale jestem na nie.
Domcio Old
01-04-2011, 21:35
jestem na tak :) ale tez lipa jak mozna aktywowac to kiedy sie chce bo administracja stracic moze nawet na tym sporo ;< ale pomysl nieczego sobie moze jakby administracja dopracowala to bardziej to by miala wiekszy zysk :) kto wie ;)
Jestem na TAK !
Propozycja dobra ale ekipa raczej na to nie pójdzie :)
Co do Twojej propozycji jestem na nie.
Już lepiej zrobić coś jak w Footballteam, a mianowicie Punkty Lojalności
Punkty można by wymieniać na Premium - 10/21/35/45/90/180/360 oraz NOWOŚĆ pacc na godziny ! 100/200/300/400h.
Punkty dostawałoby się za: Pacc SMS/Przelew/Runa oraz Recovery Key.
Punkty:
SMS - 1 punkt.
Runa - 2 punkty
Przelew - 3 punkty.
Recovery Key - 7 punkty (ponieważ trzeba czekać miesiąc)
Nie da się wprowadzić dwóch premium, albo na dni albo na godziny.
#top
Jestem na tak, byłoby to fajne, np. SMS 1.22 - 2pkt, 3.66 - 6pkt itp. ;)
Goatee 2.0
01-04-2011, 22:37
Ludzie. Powiedzcie mi na czym serwer straci? Przecież jak chce sprzedać punky w grze to muszę wysłać smsa. A jest wiele takich ludzi... To jest poprostu wygodniejszy zamiennik kodu pacc i pacc runki, po za tym bardzo dużo mniej oszustw na premium...
Blood Raven
01-04-2011, 22:59
Jestem na tak, bardzo ułatwi to korzystanie z premium, ja czasami gram pol godziny do godziny a pacc leci cały dzień :/ a tak bym skillowal i na weekend aktywował :)
@top
Nawet wiem z jakiego to serwera ;p
Dementor
01-04-2011, 23:31
Jestem jak najbardziej na tak. Jest to bardzo dobry pomysł. :D
adrian0093
02-04-2011, 00:50
Jestem na nie, po co kombinować.. Chcieliście pacc runki nie pacc runki wszystko wam zrobili, teraz znowu chcecie więcej.. Ludzie zastanówcie się troszke :eek: Wejdzcie sobie w zakładke premium na stronce i zobaczcie ile macie możliwości aby zakupić pacc, ale dla was jak widać to i tak za mało, bo chcecie sobie pograc np 3dni.. Chcecie pograc 3dni to grajcie na facc albo wydajcie te śmieszne 15kcc (teraz to już nawet 25kcc śmieszni ludzie wołają :x) i pograjcie te 3dni, a reszta przepadnie - trudno.
#t
Jestem na nie.
GULICHRUPEK
02-04-2011, 01:01
Nawet ciekawa propozycja nie zawsze siedzisz na apo a pacc sie marnuje (TAK)
Lethornek
02-04-2011, 01:07
Dobrze jest, tak jak jest. Nie ma po co zmieniać, masz kod pacc, pacc runki, przelewy, pay pall'a itp. Po co Ci jakieś punkty jeszcze ;l ?
Jestem na nie. Ekipa apo duzo by na tym stracila, bardziej oplacalne sa pacc runy itp.
Są kody i runy pacc, więc wydaje mi się, że to wystarczy i Premium Points jest nie potrzebne.
Jestem na NIE.
Jestem na Nie wszystko dobrze jest i niech tak zostanie po co zmieniać jak można zająć się czymś innym .
Turok Rookslayer
02-04-2011, 11:05
Jestem na Nie wszystko dobrze jest i niech tak zostanie po co zmieniać jak można zająć się czymś innym .
Dokładnie, zgadam się z Tobą.
Zarexoholik?
02-04-2011, 13:00
Jak zwykle twoja super przydatna i niezbędna propozycja. Jestem oczywiście na NIE, bo wszystko co proponujesz jest tak potrzebne jak prostytutce majtki. : [
Po co mają coś zmieniać skoro jest masa innych rzeczy, które wymagają poprawie? Podobno nie grasz na apo. : [
Shervolia
02-04-2011, 17:20
Jestem na nie.
Propozycja raczej nie potrzebna. Nie trzeba nic zmieniac, dobrze jest jak jest :)
GULICHRUPEK
06-04-2011, 13:37
Dobry pomysl jestem na tak ale nie od nas to zalezy
moim zdaniem dobrze jest jak jest. Jak już pisali wczesniej , Server stracił by dużo pieniędzy na tym , a może nawet by i upadl.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.