View Full Version : Lepszy wygl?d Tibii dla tych którzy chc?.
Jakiś czas temu umieszczałem już propozycje tego typu i ze względu braku odzewu GMa i zapotrzebowań moich i nowych graczy którzy przychodzą chociażby z rl tibi jestem zmuszony ją ponowić.
Przechodząc konkretnie do tematu chodzi o to by na stronie głównej apo w dziale Pobierz/Download umieścić plik "tiba.spr" i instrukcje jego podmiany.
Dla osób którzy nie wiedzą co to jest /\ /\ /\ /\ /\ wyjaśniam. Plik który wystarczy podmienić by mieć grafikę (drzewa, itemy, podłoge, sciany itp) z klienta chociażby 8.4.
Nie będę wymieniał plusów bo nie trudno je dostrzec samemu. Minusów nie ma bo osoby które nie chciałby z tego korzystać, nie musiałby tego pobierać i mogłiby zostać przy obecnym wyglądzie.
Myślę że Tygrys/Santano lub kto inny wiedziałby co można zmienić i to w ich rękach byłoby stworzenie owego pliku.
Myślę że ten pomysł jest dobry . Jestem za. ;)
adrian0093
02-04-2011, 00:41
To jest kolego właśnie urok 7.6 narazie jeżeli nie jest to potrzebne niech zostanie jak jest. Masz możliwość gry na apo 8.42 więc nie rozumiem w czym rzecz? Nie pasuje Ci na 7.6 zagraj na 8.42 :|
Kiedyś i tak będzie to trzeba zrobić z powodu małej ilości itemów..
#t
Nie.
Przecież to głupota :x Po co komuś nadal narzucone wyglądy itemów, skoro może sobie je sam według upodobania zmienić? Przecież to jest proste jak obsługa kalkulatora ;| Już znasz moje argumenty, pisałem ci na środku city dlaczego nie.
_
Nie.
Lethornek
02-04-2011, 01:03
W sumie jeśli było by to możliwe - jestem na tak
Tylko czy opłaca się w to bawić :D ?
Co ty jarasz? Też chce to XD
#Ile ty dajesz propozycji na tydzień z 10? Lepiej zrób jedną a porządną.
Jestem na tak.
Domcio Old
02-04-2011, 01:29
jestem na tak ale po co administracja ma sie w to bawic.. jak gracze chca to niech sobie skads scaigaja i se zmieniaja...
Zarexoholik?
02-04-2011, 02:45
tibia.spr masz w pliku Tibii, ściągnij Tibie i będziesz mieć tibia.spr. Możesz również nic nie zmieniać to nie będziesz potrzebować nowego spr. Jestem na NIE.
Jestem na nie jest to nie potrzebne a takie cos nie jest trudno zrobic wystarczy 10 min i ma sie super spr ...
Jestem na NIE .
To są uroki Tibii 7.6
Bambucha Rook
02-04-2011, 09:07
7.6 to 7.6 a nie jakas inna tibia chcesz to sobie zrob spr i miej
#T
nJe!
Według mnie jest to niepotrzebne, ale jak już robić to porządnie, więc było by trzeba dodać spr i dat.
Jestem na Tak. po co usuwać stare itemki jak można nowe dać . +++
Ogl. wygląd tibi 7.6 jest moim zdaniem dobry. Ale jeżeli komuś się nie podoba albo chciałby sobie zmienić to zawsze ma możliwość. Pomysł jest dobry gracze którym nie podoba się wygląd 7.6 albo się z nudził może zmienić aa tym którym się podoba nie muszą zmieniać
Jestem. za ; )
"Dla tych, którzy chcą. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=2826&page=63)"
Szkoda tracić czasu na takie pierdoły, tak - pierdoły! Poza tym jest masa programów, dzięki którym samemu można zmienić swojego klienta tak, jak nam to odpowiada. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.